Gover & Matjaž !
Hvala za pojasnila, vidva imata ogromno več izkušenj kot jaz tako da hvala za pojasnilo glede igralcev v SLO ekipi. Ko sem bral tvoje pojasnilo glede na moje opazke ki nikakor niso negativne sem tudi jaz presenečen nad tem kaj si napisal. Torej je edina logična razlaga ta, da managerji trenirajo določen skil, s tem igralcem poveča plačo na kar se mu izjemno poveča tržna vrednost. he,he,he... Torej da ima takšen igralec zraven še slo zastavico je pa itak bomba imeti reprezentanta v ekipi, takšnega igralca lahko za mastne denarce prodaš na trgu. Gover jaz te popolnoma podpiram, a predlagam nekatere ukrepe v zvezi z reprezentanco. Če imaš vpogled v skile igralcev veš kje smo šibki, torej preprosto managerjem določi kar morajo trenirati, isto naj naredi Matjaž v mladi reprezentanci, igralci ki so potencial naj se trenirajo po določenem programu ki ga predpiše selektor. Tukaj bom tudi sam verjetno naletel n agluha ušeša in negodovanje managerjev ampak to je edina rešitev če želimo dohiteti vodilne reprezentance v čim krajšem času. Trenirajo se naj tiste pozicije n akaterih igralec igra, naj igra toliko da dobi maximalen trening in to je dobitna kombinacija, če managerji ne želijo sodelovati, bodo njihovi igralci v 2 sezonah leteli ven ali še prej dokler ne pridejo igralci iz U21 v člansko moštvo ki bodo delali po programu ki jim ga bo predpisal Matjaž. Vsak ima seveda svoje klubske cilje, a po mojem se bo našlo vsaj 10 managerjev ki bi na takšen način bili pripravljeni pomagati selektorju, pri bodo samo podredili svoj trening igralcu ki je biser prihodnosti in s tem se bodo tudi pokazali rezultati.
Nisem hotem drezniti v osje gnezdo, ampak dejansko je stanje potem takšno kot si napisal, all around igralcev nimamo, se pravi da nimamo proti boljšim reprezentancam nobenih možnosti da jih premagamo, tudi z izbiro pravilne taktike. Všeč mi je bila akcija z popisom vseh solidnih igralcev po naboru, bazo igralcev imate, pomočnike imate, pa hudiča stopite v akcijo.