Dobar kompromis, dobro ste to nastimali da se ne oglasavas 5 utakmica zaredom, da ne pises nista, ko zna kolko se jos nebi javio da nisam napisao nesto, vjerovatno bi tema otisla u arhivu. Dobri dogovori, to neki privatni skup da ostatak BB zajednice ne zna sta radite s repkom?
Vidim posto ti nemas vremena angazovao si skaute da izvjestavaju na forumu, slomise se ti tvoji ljudi da animiraju zajednicu, navalili svi da pomognu, haos, jes aha.
Ne kontam kakve veze ima tekma sa svabama, skoro su duplo losiji po ratingu od nas, mada nebitno.
Reko sam ti odma da si se ufatio posla kojem nisi dorastao. Pravi onaj pocetnicki entuzijazam, postovi prije utakmica, poslije utakmica, ma to je nesto sto je ujedinilo zajednicu to je vrh, pola sezone - sezonu tako i onda mrtvo more, nije doslo do ostvarivanja uspjeha i sve je utihnulo, izgubila se volja, briga te za zajednicu i td, mrsko ti istipkat bar i ono osnovno, ako imas vremena da se logiras sa klubom, sto vidim da imas, moze se i koja recenica napisat za repku, koja minuta posla tvog dragocjenog vremena, mislim, sam si izabrao da to radis a ne radis.
Ti menadzeri ne znaju sta se desava sa reprezentacijom, misle da nemamo selektora, mozemo samo pogledati rezultate i to je sve sto vidimo od nase reprezentacije.
Al sad sam skonto sta je razlog tvog neuspjeha, nije bilo neznanje kao sto sam do sada mislio, sada sam shvatio da nikad u karijeri nisi imao vremena za svoj klub, pa zato nikad nista nisi postigao, do toga je, vrijeme je kljucna stvar.
Ne prihvataj se posla za koji nemas vremena, za kojeg te briga i kojem nisi dorastao, toliko od jednog ljubitelja reprezentacije BiH.
This is where we hold them!