Jest problem i to poważny.
Wygląda na to, że zapomniałem dopisać do listy uczestników 300. Oczywiście, w związku z tym powinienem dopisać ten zespól do grupy C lub grupy D. I tu zaczynają się problemy...
Nie wiem, jak rozpisać teraz terminarz. Falconsi mają sparing, Baltic gra w PP, Silesia dała walkowera.
W obecnej sytuacji proponowałbym, aby umożliwić 300 zagranie z Legionem. Niemniej jednak wtedy drugim meczem byłoby starcie Falconsów z Silesią: nie wiem, jak powinienem rozpatrywać ten mecz. Mimo wszystko powinien to być walkower dla Falconsów: sparing zarezerwowali tylko ze względu
Ewentualnie możemy nie uwzględniać najbliższej kolejki, i rozpocząć rozgrywki za tydzień. Szczęśliwie bowiem w tym formacie mamy tydzień zapasu; dzięki temu Baltic będzie mógł też spokojnie pograć w PP, bo wygląda na to, iż 1/16 łatwo przejdzie.
Na razie jednak dopisuję 300-ki do grupy C. Proszę też o wyrozumiałość i wasze opinie a propos tego problemu.
Za zaistniałe trudności niezwykle przepraszam, to i tylko i wyłącznie moja wina. Pierwszy raz dochodzi do tego typu sytuacji, i mam nadzieję, że mimo to Liga Rezerw nadal będzie niezwykle ciekawa

Leniwy, stary, wyliniały kocur. Czasem jeszcze zerknie na polskie tłumaczenia.