התשובה שלי היא חד משמעית כן, אני לא אשקול את כניסתו אלא אכניס אותו מיד, למה? כי ככה גם אני התחלתי, ככה אני נכנסתי לנבחרת הצעירה, כפי שכתבתי בתרד של הנאומים, בעונה 22 גל ביקש עזרה מכל אחד שיש לו זמן ורצון לבוא ולעזור לנבחרת הצעירה, שלחתי לו שיש לי זמן ורצון, אבל שאני לא יודע כלום באימונים, הוא אמר לי שאין בעיה ולימד אותי הכל מאפס, היום אני חושב שאני בין אלו שהדריכו הכי הרבה שחקנים חדשים, במיוחד לגבי אימונים, אבל לא רק.
אצטט לך את מה שכתבתי בתרד הנאומים:
"
אני מאמין בצוות גדול ככל האפשר, אשמח לעזרה מכל מאמן בארץ, אין מאמן שלא מסוגל לעזור, מי שלימד אותי את זה היה גל בעונה 22, כשנכנס לאימון הנבחרת הצעירה ופירסם פוסט בקשה לעזרה, לי לא היה מושג קלוש באימון שחקנים, לא ידעתי בכלל במה אני יכול לעזור, אבל גל צירף אותי לצוות, לימד אותי המון, ועזר לי להבין כמעט את כל מה שאני יודע לגבי אימון צעירים, אז אני באמת מבקש, שכל מי שיש לו זמן פנוי ורצון, במידה ואבחר, יישלח לי הודעה פרטית וננסה לראות ביחד באיזה תפקיד הוא יכול לעזור לנבחרת, כי פשוט כל אחד יכול, אם יש לו רצון וזמן.
"
ככה שאני אשמח לעזרה מכל מי שרק ירצה לתת אותה, כל אחד שיש לו רצון וזמן, יכול לעזור. ככה אני התחלתי,אשמח שכל אחד יבוא ויעזור לנבחרת, נראה במה הוא מוכן לעזור, ונמצא איך בדיוק ובמה. ככל שיותר אנשים יהיו מעורבים בנבחרת, ככל שיותר אנשים יבואו ויתנו יד, הסיכויים של הנבחרת להצליח יהיו גדולים יותר. מגוון דעות ומגוון אנשים זה דבר רצוי ומועדף.
לכן אשתדל לשמור על פורום פעיל, לפני כל משחק מישהו מהצוות (אני או מישהו אחר) יפרסם ונשתדל לערב את הקהילה כולה כמה שיותר, ונשמח לכל עזרה, מי שירצה להצטרף בהתחלה - נהדר, וגם מי שיחליט להצטרף רק בהמשך, גם זה מבורך. כל עזרה, מכל אדם, בכל רגע שרק ירצה בכך.