BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > Lietuvos NT

Lietuvos NT (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
214959.158 in reply to 214959.157
Date: 5/8/2012 8:15:57 AM
Overall Posts Rated:
511511

Jai truputi glausciau sugebetum reiksti mintis , gal ir perskaiticiau tavo pezejimus :))

BB Dievu miskas :)))

Uzuojauta klubams aukojantiems savo rezultatus del NT

This Post:
11
214959.159 in reply to 214959.157
Date: 5/8/2012 8:28:13 AM
Overall Posts Rated:
141141
Blehe jei ne tu kogero ir nt nebutu.. Baik tu savo tas erezijas ce rasinet atsibodai.. Laikas pertrauka tau pasidaryt.

This Post:
00
214959.160 in reply to 214959.158
Date: 5/8/2012 8:39:10 AM
Overall Posts Rated:
561561
Tai kad tokiu nera praktiskai:) Nei tu aukoji nei as aukoju, nei kas kitas aukoja. Visi losia savo malonumui ir savo malonumui lietuvi jauni kai kurie augina kaip as. 2 NT nariai kinijoj geriausi sedi 1 komandoj Timonovas ir Ribakauskas(gaila kad jis formu nepalaiko, tai jam aukso medali uz aukojimasi kazkoki duot kai ne 1 trenkes jis jiems nedave ir neduos, pasieme tik tam kad kovot savo lygojee ? :D ). 1 pas Saula. 1 pas super mama, 1 pas Mindziu, 1 Italijoj, dar Velse vienas sedi,dar vienas Lt metusio zmogaus zaidima ekipoje, shawno bendradarbio, kuris uzdejo standarta ir paliko viska taip iki nusibotinimo. Visi auksciausiose lygose, tad nieko jie neaukoja. Tik super mama 2 lygoje. Del jos ir apgailestauju. Istaisysiu ta klaida ir kitose jau los jos zaidejas, tiesiog norejau visiems perspektyviausiems duoti sulost ir paskatint dar labiau stengtis treniruoti. Daugiau nera jokiu aukotoju, Cia daugiausia ir sneka tokie aukotojai kaip tu kurie niekad nieko nera aukoje :)) Bent vienas is tu aukotoju jei parasytu, su juo ir kalbeciaus, o ne su jumis, neturinciais ka veikti šakalais :) Ok, pokerio turas man baigesi, tad einu i lauka geru oru pasidziaugt, o jus toliau cia nesamones rasynekit is neturejimo ka veikt , aukotojai mat :D:D:D Dar uzaujautos reiskejas :D:D

This Post:
00
214959.161 in reply to 214959.159
Date: 5/8/2012 8:40:46 AM
Overall Posts Rated:
561561
Anksciau nebuvau trenris puikiausiai buvo ta musu NT. Tad neduok man tokiu dideliu nuopelnu. Nenusipelniu ju. Tik atlikau savo darba ir tiek kaip isejo. Nebuvau neklystantis.

From: Foobu

This Post:
00
214959.162 in reply to 214959.161
Date: 5/8/2012 11:28:47 AM
Overall Posts Rated:
3434
Dalius sarkastiskai manau parase. O del tavo zodziu. Jei jau apgavau kazka, tai senu zaideju su didelemis algomis laikytojus. Paimdamas tavo zaideja, savo ir visus kitus jaunius. Tai va butent ir apgavai tuos laikytojus, savo zaideja idejas zaist be keitimu, o visus kitus su keitimais. Nes galejo geriau vietoj Garskovo koks klubas gaut normalias pajamas. O visi kiti kurie zaide su keitimais, tai tik atsimazinimas nuo to, kad tu norejai sau naudos. Rinktine turejo buti visu, dabar ji tavo, todel nebezadu kazko aukot ir kelt zaidejo tokiai "rinktinei". Pradek pardavinet gal dar vietas rinktinei, tavo morale ir tiek turbut isnestu.

From: pupkiz

This Post:
00
214959.163 in reply to 214959.162
Date: 5/8/2012 12:17:07 PM
Overall Posts Rated:
182182
Nebuk toks sventuolis :) viskas turi savo kaina ypac zaidime :)) atsirastu pirkejas galeciau parduoti ir savo komanda n sezonu auginta :))

Last edited by pupkiz at 5/8/2012 12:17:23 PM

From: Foobu

This Post:
00
214959.164 in reply to 214959.163
Date: 5/8/2012 12:28:19 PM
Overall Posts Rated:
3434
neesu, bet ir nesakau, kad esu. Va apie tai ir kalbu. Jeigu butu kalbama, kad pakelsiu saviskiui patirti ir jums truputi duosiu, kad ne*istumet proto, tai butu suprantama, o dabar pakeliau jaunimui patirti, t.y full game saviskiui, o visus kitus del vaizdo, kad patyletu. By*iu tocke, gana *izdelint, nebesiveliu i pokalbius, pasakiau savo nuomone.

From: pupkiz

This Post:
00
214959.165 in reply to 214959.164
Date: 5/8/2012 12:31:58 PM
Overall Posts Rated:
182182
Svarbu nesusireiksmint del kazkokio zaidimo ;)

From: Paulius V

This Post:
00
214959.166 in reply to 214959.162
Date: 5/8/2012 12:41:16 PM
Overall Posts Rated:
561561
Taip as juos apgavau tarkim, o prie ko tu dabar reiskies ? Kodel kai pasiuliau paimt jusu zaidejus, dziaugetes ir katuciu plojot ir pats pirmas i pm parasei kad paimciau ? Reikejo tada sakyti, o kaip tie senimas gyvens ? Kazkodel tada sazines grauzaties nematei :D Matyt pats jauties kaltas. Jei atvirai visai, taip as savo zaidejui norejau duot 48 min sulost, galejau tai padaryti su senimu, galejau su kitu jaunimu. Aiskiai pirmuose postuose parasiau kad maniskis los, o jei kas norit duosiu ir jusu zaidejams palost. Niekam nieko nemelavau. Pasinaudojau tarnybine padetimi ? Zinoma kad taip, net nesiginciju :))) Tik man keisciausia kad purkstauji tu, o ne tie kas tuos senelius laiko. O nori atsakymo kodel is ju niekas nepurkstauja ? Nes niekas ju nelaiko, keliauja is ranku i rankas kaip keskes. Tas pats Bertas, Degulys, Malininas, Mingaudas ir t.t. Tai jei jie po pardavynejami kas kelias savaites koks tikslas jiems duoti lost ? Jokio. Nuskriaudziau kaip ir sakau 1 manazderi tai tik Varnelio savininka, atsiprasysiu jo jei supyko :) Duosiu kitose palost, maza beda, tiesiog Nebebuvo vietos zaidejams daugiau, nes max 9 galejau det, nes kaip ir sakiau maniskis privalejo lost 48 min. As to ir neneigiu ir dar karta pasikartosiu kad nezadu teisintis. Esme yra tame kad tu pasinaudojes mano gerumu ir nepelnytai gaves palosti savo zaidejui minuciu, verki cia visa diena forume, keikiesi ir burnoji. Manau, tik sau geda daraisi. Tikrai nebekomentuok, i sventaji cia net nepanasu. Greiciau i kompleksu kamuojama nuo vaikystes berniuka, kuriam dave dede puse saldainio o pats suvalge visa saldaini :)))

From: Rycka
This Post:
44
214959.167 in reply to 214959.165
Date: 5/8/2012 1:03:00 PM
Overall Posts Rated:
272272
Laba diena

įsiterpsiu ir aš čia truputi :D

gerai, kad paulius stengias dėl rinktinės, bet daro tai neapgalvodamas... tas pasidavimas italams ir jaunių išleidimas į rungtynes, mano nuomone atnešė daugiau žalos, nei naudos.

1. patirties kiekis, kurį gauna žaidėjai priklauso nuo to kokios įtampos vyksta varžybos. pralaimėjus 70 taškų skirtumu, visi turėtume suprast, kad tos patirties žaidėjai gavo minimaliai, jei išvis gavo.

2. prekių pelnas rinktinės žaidėjams priklauso nuo to kokio pajėgumo yra rinktinė ir yra proporcingas atlyginimams. vadinas toks pralaimėjimas italams rinktinės reitingą paveikė tikrai ne į gerą, be to tų jaunesnių žaidėjų algos uždirbs centus jų savininkams. taip pat pamastykim kiek tūkstančių toks poelgis nunešė tiems žmonėms, kurie išlaiko rinktinės žaidėjus ir kurie ir kitą sezoną žais rinktinėje?

3. jei pauliaus jaunis tikrai ateityje turi šansų žaist rinktinėje ir buvo vertas tų 48 minučių, tiek to. tačiau iškeldamas savo žaidėją, paulius ne tik, kad sukelia nepasitenkinimą kitų bb mėgejų, bet ir neabejotinai sukels būsimų kandidatų mintis apie tai, kad ir aš galiu taip daryti. buvę treneriai irgi darydavo...

mano įsitikinimu visas šitas bandymas gaut jaunesniems patirties, yra nesąmonė.

nenoriu ginčytis, bet noriu, kad prieš spręsdamas paulius pagalvotų truputi daugiau :P o šiaip sekmės pauliui ir nt kitam sezone :)

From: Paulius V

This Post:
00
214959.168 in reply to 214959.167
Date: 5/8/2012 1:20:18 PM
Overall Posts Rated:
561561
Pritariu tau 100 %. Visur tik tiesa surasei. Tik viena maza smulkeman niekam tai nesukele jokiu problemu, tik tam foobu kurio zaidejas zaidej nors neturejo zaisti rinktineje. Del senimo kuriems nuplauke lesos. Nenuplauke nei saului, nei mindziui, nei italui islaikanciam malunaviciu. Timonovas buvo rinkoje pardavime, taip kad irgi niekas nenuplauke jam, o pakliuvo i prastas rankas pas kina, kuris neziuri formu ir ribakauskui visa seza max gerbiama buvo. Degulys eina is ranku i rankas, seporaitis irgi, Malininas irgi, Kolousovas gavo trauma, tad isemiau laikinai ji, nes skautinuosi. Nukentejo keleta zaideju esanciu fermose, su tuom sutinku, tiesiog norejau paskatinti jaunius treniruojancius zmones. Deja, sulauke atvirkstinio efekto. Zmogu, kuris skatinau ir kuris turetu man dekoti, mane uzsipuole ir atvirksciai rinktinei nebetreniruos. Sunku suprasti toki zmogu, bet kalte turiu prisiimti tik as. Cia tas pats kai chuliganai mete i seimo langus akmenis, liaudies nieks neteisia, kalti ir atsakomybe prisiimti turejo seimas, kad sugebejo issaukti tokia situacija. Todel ir as esu visiskai del to kaltas ir pasimokiau is sitos situacijos, kad niekam nieko negalima duoti veltui jei nera nusipelnes, nes po to prisiks ant sazines. Pasimokiau is sitos situacijos tikrai, tad niekad nebelos jokio jaunimo rinktinese.
O visi kiti punktai tiesa issakyta ir komentuoti neturiu ko. Tiesiog sprendimus dazniausia tenka priimti vienam ir skubiai todel jie nebuna visada teisingi. Todel daznai forume ir klausiu daugumos nuomones, deja, ta musu dauguma neturi jokiu minciu ir nesugeba ju reiksti pries atliekant sprendima, tik jau atlikus, visi gudrus pakritikuot. Na, bet cia tokia darbo specifika :) Netikejau kad ateis toks laikas, bet teks elgtis taip kaip tu :) Kita seza nebus jokios informacijos niekam ir ramiai viska spresiu nieko neklausydamas vienas pats is leto...Dabar kai visiems nori but geras, lieki visiems blogas visiems. Per pirma seza padariau turbut visas imanomas klaidas ir to pasirodeme palyginti neblogai isties :) Kita sezona jei bus jegu ir energijos, tikslas tik vienas laimet paguodos turnyra, tikekimes bus sekme, bus formos ir pan.

Advertisement