ספגנו תבוסה פעם נוספת, 95-57.. אין מה להוסיף, זה לא היה כוחות והסרבים מראים שהם אחת הנבחרות האיכותיות באליפות, הטקטיקה שלנו כשלה וחבל- דווקא היה רעיון מעניין לדעתי ומאכזב שלא עבד.. לא היוונו יריב עוד מתחילת המשחק וזה המצב כנראה מבחינת הבדלי הכוחות בינינו לרמות הכוחות, וצריך להבין זאת..
בכל זאת, מסיימים את השלב במקום הרביעי- לפני 2 המדורגות במקום השני בשלב המוקדם ובמובן הזה זו בהחלט הצלחה ועל כך אני שמח מאד.!
ברשותכם אכתוב בפוסט זה מכתב סיכום לעונה שהייתה ועוד עניינים נוספים שיש להזכיר ולציין
העונה שהייתה- סיכום העונה
התחלנו את העונה עם סגל מוכשר מאד ועם הרבה מאד ציפיות וגם חששות מצידי, עונה ראשונה שלי בתור מאמן הצעירה של ישראל והיה עליי ללמוד את המערכת באופן טוב, להבין מי נגד מי ובמקביל גם להרחיב את מאגר השחקנים עם שחקני הדראפט שהגיעו [אגב, אחלה מחזור היה הדראפט הזה]..
זה לא היה קל אבל אחרי כל העומס של תחילת העונה יצאנו לדרך עם משחקי השלב הראשון, פתחנו עם ניצחון על סלובניה במשחק הפתיחה 102-88, המשכנו עם נצחונות על דנמרק, לוקסמבורג,אנדורה בלגיה ופורטוגל ונעצרנו רק במשחק על המקום הראשון מול ספרד בהפסד 84-68.
העפלנו מהמקום השני לשלב הבתים השני, שם קיבלנו בית חזק מאד וקשה- היה ברור שלא יהיה כאן קל ויהיו משחקים עם תבוסות.. התחלנו את השלב עם שני נצחונות על המדורגות 2 בבתים המוקדמות אסטוניה [87-71] ופינלנד [105-79], משם המשכנו למשחקים מול 3 הגדולות בבית- סרביה,ליטא ורוסיה כאשר קיווינו להצליח לגנוב שם משחק ולהשאיר את הסיכויים לסיים במקום השלישי חיים.. לצערי הובסנו ולא היינו יריבים ראויים מול קבוצות בדרג הזה, ולמעשה זה לא הפתעה כאשר מסתכלים על הסגלים של היריבות שלנו ועל הציונים המדהימים שלהן..
סיימנו את השלב במקום הרביעי בבית ומבחינתי מיצנו את מה שיכולנו להוציא מהסגל הזה כמעט לחלוטין.
ואיך אפשר בלי.. תודות
זה הולך להישמע כזה רגיל ומשעמם אבל זה כלכך נכון שאני חייב לכתוב את זה כאן..
קודם כל- חייב תודה ע-נ-ק-י-ת לשלושה אנשים מיוחדים מאד - גל,יהודה ומי אם לא עופר.. לא יכולתי לבקש עוזרים כלכך טובים כמוכם, עזרתם לי לנחות ברכות בתפקיד עד כמה שאפשר ולהיכנס לעניינים מהר, זה כלכך לא מובן מאליו כמה שהשקעתם עבור הקמפיין הזה!
תודה רבה גם לכל הסקאוטרים שפעלו ועדיין פועלים על לטפח פרוספקטים אותם נראה בהמשך מלהטטים על הפרקט באליפויות הבאות: טל,צחי, אוראל , ניר,עודד וניר יופה שהשקיעו כל כך הרבה בלדאוג שהפרוספקטים יהיו תחת השגחה צמודה וטיפול נכון- ללא ספק סגל מצומצם אך מובחר שזכיתי בו ואני שמח על כך...
עם כמה שזה יישמע קיטשי [וכן, זה יישמע קיטשי]- אני חייב גם תודה לכם, הקהילה, עשיתם לי את העונה הזאת כלכך הרבה יותר כיפית, לשמוע את האיכפתיות והדאגה כאן של אנשים לנבחרת, ואת השמחה לאחר נצחונות זה משהו שממלא אותי ברצון להמשיך לעשות כל מה שאני יכול לדחוף את הנבחרת הזו קדימה ואשמח מאד אם התמיכה הזו היא לא תמיכה חד פעמית, והיא תימשך גם בעונות הבאות..
תכנונים לעונה הבאה
היום אמנם רק נגמר הקמפיין הנוכחי אבל כבר היום אני מתחיל לעדכן את המאגר לקראת העונה הבאה שבה נשתתף בטורניר הנחומים ...
יהיה סגל מוכשר אני מאמין שייצג אותנו בכבוד..
Last edited by The Crazy Killer at 10/6/2014 2:55:00 PM