W sumie nazbierało się teraz na dłuższego posta, więc...
Po pierwsze - Zbikoo, bardzo, bardzo miło cię widzieć na forum

Nie ukrywam, że w finale trzymałem kciuki przeciwko tobie... bo w sumie uważam cię za swojego największego rywala w BB - albo może inaczej, jednego z najgodniejszych przeciwników, z którym stoczyłem najwięcej spotkań, i z którym na końcu niemal zawsze przegrywam. Długo łudziłem się, że jesteśmy na podobnym poziomie, ale muszę to przyznać: jesteś lepszy. Myślę, że masz duże szanse, by znaleźć się ponownie w finale II.4 i walczyć o awans do PLK. Póki co jednak cieszę się, że ta rywalizacja potrwa jeszcze jeden sezon.
Po drugie - żeby nie było, wielkiej wiedzy tajemnej Tomkowi nie dałem, po prostu gdy zapytał, to rzuciłem mu parę ogólnych obserwacji. Nadal jednak miło wiedzieć, że on to docenia. W każdym razie, gratulacje z tytułu wygranej w zaciętym finale. Widowisko prawie tak zacięte, jak równolegle toczący się mecz Legii z Wisłą.
Po trzecie - chętnie zobaczę, kogo jutro/pojutrze przeniesie nam liga, i jak rozegra się sezon 44. Mam wrażenie, że parę zespołów po przegranej walce o awans będzie musiało choć trochę zderzyć się z II-ligową rzeczywistością i jestem ciekaw, jak sobie poradzą.
Po czwarte - najnowszy update z stadionem jest wg mnie zdecydowanie niepotrzebny i nie wiem, czy to marnowanie sił devów, czy szukanie wymówki, by odwlec w czasie wprowadzenie ważniejszych zmian (jak player HTML5 do spotkań).
Leniwy, stary, wyliniały kocur. Czasem jeszcze zerknie na polskie tłumaczenia.