אהלן
התכנון היה לסכם את הקמפיין לקראת תחילת העונה הבאה... אבל אעשה זאת עכשיו אם כבר הזכרת.
קודם כל אתחיל בזה שפישלתי, ואני באמת מצטער. היו הרבה ציפיות להצלחת הנבחרת ואיכזבתי. אני מודה שחלק מהטעויות היו עלי, וזו גם אחת הסיבות שאני לא מתמודד שוב לאימון הנבחרת ואשאיר את העבודה הקשה למאמן הבא. אני מקווה שבעונות הבאות נתמודד שוב על המעמד שהיינו בו לפני כמה עונות...
ובכן, אני בהחלט מאוד מאוכזב מניהול המשחק של המאמנים שהיו בנבחרת. חוץ מארבעה מאמנים שאני בהחלט מעריך-ארבל, איגור, המאמן של רביבו(שכחתי את שמו) וחג'ג'(אולי יש עוד אחד שניים ששכחתי) שאר המאמנים פשוט חושך-לא שומרים על דקות. אני גם לא מבין איך אפשר לזלזל בפורם כשיש להם שחקנים ברמה שכזו.
ציון יחיאל, שעל פי יכולותיו, הוא הגבוה הטוב בנבחרת, פשוט היה חסר לנו. גם עמרני, שחקן שנקנה ב2.5 מיליון, היה חסר וזה מה שמאוד אכזב והשפיע על היכולות שלנו.
השקעתי הרבה מאוד מזמני האישי לא רק בקביעת הרכבים ומעקב אחרי יריבות, אלה בעיקר בסקאוטינג. כל עונה עברתי דראפט דראפט ליגה ליגה כדי למצוא את הכוכב הבא שלנו כי ידענו שבקהילה די קטנה כמו שלנו, כל פונטציאל חייבים לנצל ואכן הצלחתי עם עזרה כמובן של כמה אנשים שאזכיר בהמשך.
אני חושב שאם הדרך של המאמנים הייתה שונה, ועם טיפת מזל, אנחנו יכולים להגיע די רחוק כי לפי דעתי מה שחשוב פה זה ניהול המשחק של אותן מאמנים מאשר היכולות האישיות של שחקניהן. לצערי, גם לאחר אינסוף מיילים, המאמנים המשיכו בשלהם מה שגרם לפגיעה בנבחרת עצמה, וחבל.
לגבי קידום הצעירים מבחינתי עשיתי את שלי. ואתם כבר מוזמנים לראות את הסגל הנוכחי שבניהם יש את השחקן הטוב בעולם לגיל 20-21 עוז לוז עם מעל מיליון ערך כללי לסוף גיל 20.. כשאיתו מגיעים גארדים בכלל לא רעים סעדון של ניר, יריב מור המצויין של עופר, השחקנים הנפלאים של יהודה , 2 השחקנים שמשחקים בלאומית 4 ועוד מאמן מצויין ששאולי יעלה לליגה השנייה, תומר. בקיצור, אפשר לראות שרוב המאמנים הם מישראל ומבחינתי זה כבר הישג. אני בטוח שאם יבוא שינוי מעמדת המאמנים העונה(למרות כמות השידוכים, יש מאמנים שעדיין יעשו בעיות כמו עוז לוז, גידי ארביטמן והגבוהים של מכבי שוהם), אנחנו בהחלט נגיע רחוק כי יש לנו גם גבוה מצויין (קטש) שאני מקווה שהמאמן לא יעשה פאשלות(בנתיים לא) כשלצידו מצטרף קביליו שכולכם ראיתם ועוד 2 גבוהים שמשחקים בארץ אצל שוהם.
תודות-
קודם כל אני רוצה להודות ליהודה, העוזר האישי. אני כבר לא יכול לספור את כמות השחקנים שהוא בנה. רובם נמצאים כיום בבוגרת.
אני רוצה להודות גם לערן שעזר לי בעונה שעברה והמליץ על טקטיקות מסוימות-למדתי ממנו המון ואני בטוח שבבוגרת נצליח והוא יקח אותנו להישגים.
ניסן, שגם ממנו למדתי המון-תודה לך!
בנוסף גם לסקאוטרים שעזרו -מור, רון ועידו ולכל מי שתמך ועזר.
אני מודה למאמנים שעבדו איתי הרבה- ארבל, איגור והמאמן של רביבו שבהחלט מגיע להם שאפו ענק. וכמובן למאמנים הבאים שזה תומר(המאמן של לירן ברזילאי), יניב(המאמן של פיש פיש), אוהד(המאמן של טיטאן), עופר, ניר ויהודה שמשקיעים בכשרונות צעירים-פשוט כל הכבוד ותודה לכם!
אני בקרוב כפי הידוע לכם מתגייס, לכן לא אוכל להמשיך עם אימון הנבחרת והסקאוט ואשאיר את זמני הפנוי לקבוצה עד שאפרוש, לכן בהזדמנות זו אני מאחל הצלחה רבה למאמן הבא ואני כמובן אביא לו את רשימת הסקאוט.