BuzzerBeater Forums

BB Israel > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
191295.15 in reply to 191295.14
Date: 7/26/2011 7:58:35 AM
Overall Posts Rated:
343343
אני חייב להגיד את הדעה שלי בנושא הזה

אי אפשר להגיד דבר כזה בביטחון מלא עם כל הכבוד כל כך הרבה פאקטורים יכולים להשתנות כושר משחק פציעות הגרלות משחקים לא נוחות קראנץ בתזמון גרוע ועוד

לכן אני לא בא בהצהרות כן הולכים לקחת את כל התארים הולכים להביס את איטליה באיטליה וגרמניה הולכת לאכול חצץ

אני כן אומר שאני הולך להעמיד את הנבחרת הכי תחרותית שאנחנו יכולים ולעשות את המקסימום אם יבוא גביע נהד אם לא נדע שעשינו את המקסימום ברמה התחרותית וננסה ללמוד איך להשתפר בעתיד כמו שאמרתי בעיקר לשפר את העמדות החסרות לנו

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
This Post:
00
191295.16 in reply to 191295.11
Date: 7/26/2011 8:02:19 AM
Ramat-Ilan Pilots
II.3
Overall Posts Rated:
413413
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
אני לא מסתמך על אף אחד אחר ומה שאמרתי נבע נטו מדעתי שלי. האמת שמה שאמר רון באמת נראה חשוד אש בדקתי ובאמת שרון הגשים אתה בעצמך אמרת ליהודה שאין בעיה שהוא ירוץ שוב.
(http://www.buzzerbeater.com/community/forum/read.aspx?thr...)
אני לא תוקף פשוט שאלתי שתי שאלות שנראו לי חשובות. לא אמרתי שהקשר שלך עם יהודה לא טוב רק שאלתי ואני שמח שענית והכל טוב. לגבי הקדנציות החוזרות, אולי דעתי שונה משל אחרים אבל לדעתי אין שום הבדל בין נבחרת צעירה לבוגרת ואם עומר נגיד היה מתמודד עכשיו זה היה מפריע לי באותה מידה. העניין הוא כזה, אתה מאמן מוכשר עם קבלות בנבחרת שלאף אחד אין. ברגע שאתה מתמודד כמעט שלאף אחד אין סיכויים מולך ואז מאמן כמוני או מאמן אחר מליגה שתיים יעדיף לא לרוץ לבחירות. כשיהודה רץ לפני עונה לנבחרת הוא עשה את זה אחרי שבדק עם הרבה מאמנים אם הם הולכים לרוץ והוא רץ כיוון שלדעת רבים המתמודד מולו היה לא מתאים. ברור לי שאתה מתאים ואם הקשר שלך עם יהודה טוב אז באמת שאין בעיה. אני מדבר על משהו אחר

From: ig
This Post:
00
191295.17 in reply to 191295.4
Date: 7/26/2011 8:05:44 AM
Jerusalem TET
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
207207
Second Team:
Jerusalem TET Utopia
שלום לכל המתמודדים.

ראשית, מאחל לכל אחד הצלחה בבחירות. עד כה נרשמו 2 מועמדים ראויים ביותר.

אתחיל עם קולגה שלי לליגה, ניסן. אני מודה ומתוודה, שמאז שעזבת את הצעירה עם שלל הישגיה, חיכיתי לרגע הזה שתתמודד על הבוגרת! והינא, זה קורה! אין זה סוד שאחרי ניסים ונפלאות שעשית אז ואף אחד לא התקרב לא לפני ולא אחרי, הפכת אצלי למועמד מספר 1 להיבחר, גם אם תתמודד בכל העונות לכל הנבחרות ובתור מאמן תיכשל בענק בכל הפעמים האלה (מה שאני בטוח שלא יקרה), כי את תמיכתי כבר קנית ביושר.

העניין הוא שמולך מתמודד ניר, מאמן שבהחלט אהיה רגוע אם הוא יקבל את מושכות הנבחרת, כי גם לו מגיע, ועל כן יש לי כמה שאלות.

1) בנאום שלך הצגת את מטרות הנבחרת בהתאם לאופי שלך. זה ידוע שאתה מכוון הכי גבוה והוכחת שאתה מסוגל גם לעמוד במטרות שלרבים נראות הזויות. אני בהחלט מסכים עם הדרך הזאת, כי אני חושב שאם לא נכוון גבוה לעולם לא נגיע לשם. ובכל זאת-לזכות בכל התארים האפשריים נשמע לי אפילו יותר הזוי מאשר ההישג הבלתי נתפש שלך עם הצעירה. האים יש בך את מידת הרציונאליות? כלומר האים אתה באמת חושב שחומר השחקנים הנוכחי מספיק טוב בשביל לעשות היסטוריה או אפילו להתקרב לשם וההצהרות שלך מבוססות?

2) באותו העניין, כיצד תתמודד עם הרף הגבוה שהצבת בעמצך כמאמן הצעירה ובנאום הפתיחה? הרי עכשיו כולם בטח יחשבו שניסן הולך להביא לנבחרת את גביע העולם, ופחות מזה לא יתקבל!

3) זה ידוע, שאין בינך לבין מאמן הצעירה הנוכחי, יהודה, הרבה סימפטיה. זה התחיל עוד בעבר, לאחר מכן זה קצת התמתן ונראה שהתבגרתם ושמתם את משקעי העבר בצד, אבל אז שוב חזרו הוויקוחים המיותרים, לפעמים על גבול הילדותיים, ולא משנה מי היוזם. אם זה יימשך כך, זה יפגע מאוד בנבחרת. האים אתה יכול להתחייב שתשאירו את הכל מאחור, תשתפו פעולה בצורה מלאה ותגבשו דרך אחידה שתקדם את הנבחרת למרות חילוקי הדיעות הרבים שיש ביניכם לגבי מגוון נושאים שקשורים לאימון הנבחרת? אם כן, מה יהיו בדיוק הפעולות מהצד שלך על מנת להגיע לעמק השווא?

ועכשיו אעבור לניר.

לצערי, אתה מוכר לי פחות מניסן, אך עם כישורי האימון שלך אין מה להתווכח. היותך בליגה הבכירה כבר לא מעט שנים, עבודה רבת שנים בסביבת הנבחרות, כולל הישגיך עם נבחרת זרה למרות הקהילה, מראים שאתה מאמן מצויין, שבהחלט ראוי להזדמנות לאמן את הנבחרת. ונעבור לשאלות:

1) מהנאום שלך אפשר להבין שגם בינך ליהודה עבר איזשהו חתול שחור, או שאני טועה? אם כן, השאלה השלישית לניסן מיועדת גם אליך. אם לא - עבור לשאלה הבאה

2) תוכל בבקשה לתאר בכמה משפטים את הפילוסופיה ואת ה"אני מאמין" שלך לגבי הצורה בה הנבחרת תיראה? כלומר מה הכי חשוב לך לראות בשחקנים? על מה תוכל להתפשר ועל מה לא? עד כמה תשתמש בשחקני מטרה למיניהם?

תודה מראש על התשובות ושוב בהצלחה,
איגור.

This Post:
00
191295.18 in reply to 191295.15
Date: 7/26/2011 8:05:54 AM
Overall Posts Rated:
114114
זה בדיוק מה שאמרתי עם הבדל קטן. אפילו נתתי דוגמא לפציעה כזו שפגעה בסיכויי הזכייה שלי באליפות העונה.נכון,לא הכל תלוי בנו- יש תחרות קשה. אם אאמן את הנבחרת אעשה הכל כדי שכל מה שתלוי בנו יהיה הטוב ביותר על מנת שנוכל לזכות.
ונכון אני כן אומר שהכוונה שלי היא ללכת הכי רחוק שאפשר וזה אומר לנסות לזכות בתארים. למה להנמיך ציפיות?
אם אנחנו לא מכוונים לזכות אז מה אנחנו מנסים לעשות?

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
From: Arbelon

This Post:
33
191295.19 in reply to 191295.15
Date: 7/26/2011 8:07:04 AM
Ramat-Ilan Pilots
II.3
Overall Posts Rated:
413413
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
ניר, האם זה לא מסוכן שתאמן את הנבחרת לאור העובדה שאתה נאחס פציעות??

From: Warrior

This Post:
00
191295.20 in reply to 191295.19
Date: 7/26/2011 8:08:01 AM
Overall Posts Rated:
1010
חחחחחחחחחחחחחחחחחח
הייתי חייב!

From: baruch2
This Post:
00
191295.21 in reply to 191295.16
Date: 7/26/2011 8:16:22 AM
neve hof b.c
III.9
Overall Posts Rated:
111111
שלום לכולם.
אין ספק שגם ניסן וגם ניר הם שני מאמנים עם רזומה מכובד, גם בנבחרות וגם בעבודה שהם עושים בקבוצה האישית שלהם.
השאלה שלי היא כזאת לשני המתמודדים:

האם אתם חושבים שיש לתת צ"אנס למישהו לא מוכר, אני לא מדבר על אחד שהוא עונה שנייה או שלישית בבאזר, אבל מאמן וותיק שבדרך כלל צפה מהצד בדיונים שלכם אבל בגלל שלא היה לו מה להגיד בדיון הוא לא היה פעיל.

אני לדוגמא רצתי עונה שעברה לצעירה: נכון הייתי לא מוכר, אבל אני חושב שהצגתי במהלך הבחירות בשנה שעברה גישה מאוד אסרטיבית עם מוטיבציה גבוהה .

למה לא לרענן את השורות לנסות לתת לחברה צעירים להציג את עצמם, כי בסופו של דבר יהיו חילופי משמרות בנבחרת גם בעמדת המאמן.

דרך אגב אני החלטתי להתמודד במדינה אחרת (מדינה קטנה בבאזר) בתקווה לזכות במשרת המאמן.

From: ig

This Post:
00
191295.22 in reply to 191295.19
Date: 7/26/2011 8:22:10 AM
Jerusalem TET
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
207207
Second Team:
Jerusalem TET Utopia
חחחח

גדול! אבל גם ניסן נאחס פציעות, כאשר הפסיד את העלייה בגלל הפציעה!

מה נעשה? למי שלא היו פציעות העונה, שיירשם למועמדות אני מצביע לו

This Post:
00
191295.23 in reply to 191295.14
Date: 7/26/2011 8:25:52 AM
Overall Posts Rated:
100100
התגובה שלי נמחקה.

From: LA-dov bear

To: ig
This Post:
00
191295.24 in reply to 191295.17
Date: 7/26/2011 8:27:07 AM
Overall Posts Rated:
114114
איגור- תודה רבה על הפרגון.
1. כן. אני מכיר את חומר השחקנים כולל התכונות שלהם וחושב שאפשר לעשות את זה. אנחנו נמצאים במקום שעדיין יש כמה נבחרות יותר טובות מאיתנו אבל לא בפערים בלתי ניתנים לגישור כמו פעם,ויש די הרבה נבחרות ברמתנו מבחינת סגל ולכן אנחנו יכולים בדיוק כמוהם להתמודד- כדי לעשות את ההבדל נצטרך להיות נכונים יותר טקטית בכל הזדמנות, נצטרך לעשות לפעמים דברים מפתיעים בזימונים,בשיבוצים בחמישיה ובספסל,בטקטיקות, נצטרך לעשות הכל לשמור על כושר והתלהבות גבוהים. ריאלית גם אם נעשה את כל אלו יכול להיות שזה לא יספיק במקרים מסוימים- אבל עדיין - זה אפשרי ואין סיבה אחת שאני יכול לחשוב עליה שלא נוכל
לנסות לעשות את זה.אני מסתכל על זה בתמונה רחבה מאוד וחושב שזה ריאלי.

2. איך אתמודד עם רף הציפיות- אעשה את הטוב ביותר שלי ואשקיע. אני מקווה שנצליח ואם לא לפחות שיהיה מותח מעניין וכיפי וננסה מיד בעונה שאחרי לעשות את זה שוב:)

3.אני ויהודה דווקא מסתדרים בסדר גמור. הייו בינינו חילוקי דעות פעם אבל הם כבר לא שייכים לעניין ו"עברנו הלאה" מזמן

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
From: Ehud

This Post:
00
191295.25 in reply to 191295.21
Date: 7/26/2011 8:31:34 AM
Overall Posts Rated:
274274
אני מגיב לך ואני מקווה שגם מי שהפנת את השאלה יגיב

קודם כל אני חושב שזאת שאלה יפה
שנית - מאחל לך המון בהצלחה

לעיניין - אני חושב שיש טעם בדבריך, ואני מהראשונים שתומכים בזה שמדובר במשחק ובהחלט מגיע לכמה שיותר אנשים לחוות כמה שיותר ממה שיש למשחק להציע (חלק מהדברים זה לאמן את הנבחרת) - אבל הנבחרת חשובה לקהילה ולכן יש תהליך בחירות בו הקהילה נותנת את המושכות למי שהיא סומכת עליו לנהל את העיניינים.

אני חושב שמדובר בתהליך טבעי, בו צריך לגלות סוג מסוים של בשלות במשחק בשביל להיות מועמד אמיתי ורציני לאימון הנבחרת. אני בהחלט חושב שהצעד שאתה לוקח עכשיו ומנסה לאמן נבחרת במדינה קטנה הוא צעד ראוי שאם יצליח יעמוד מאחוריך לעד.

בכלל אני אומר, מי שרוצה לאמן נבחרת ומרגיש שאין לו סיכוי עדיין בארץ כי התחרות בקמפיין הזה קשה אז שיפנה למדינות אחרות וינסה את מזלו, זה מבורך.

מדובר במשחק גלובלי וזה חלק מהמשחק

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
Advertisement