בעיני מדובר מצד אחד בהצעה מסוימתשלא יכולה להתממש כי כמו שאמרו כבר אחרים בפירוט רב יותר, מדובר במשחק אחר-בלייב ולא במשחק מנג'ר שמנוהל טקטית בשלט רחוק. מצד שני אני מפרגן למקום שעודד בא ממנו- יהיה מאוד נחמד להוסיף עניין למשחק ועוד כלים לשליטה בנעשה בקבוצה ואימון ולדעתי זה מה שהוא מתכוון בעצם ועובדה שכולנו מתעניינים בדרכים לשיפור העניין במשחק.
אני למשל הייתי שמח אם היה ניתן לשלוט ביותר פרמטרים במשחק והמפתחים עושים צעדים בכיוון אבל לא מספיק. למשל להוסיף עוד סוגי התקפה - כמו פלקס,בוקס,משולש וכו' , אולי גם הגנות. היה נחמד למשל אם היו עוד כמה תכונות לשחקנים(למשל תכונות אתלטיות שונות)
והנה הצעה קונקרטית יותר- היה נחמד אם היו מפתחים מערכת טריידים- כזו שבה כל אחד יכול לשים בשוק את השחקן שלו וחוץ ממחיר כספי כאלטרנטיבה גםלהגדיר איזה סוגי שחקנים/תכונות הוא מוכן ומעוניין לקבל עבור השחקן שלו (כמו במערכת סידור עבודה כשרוצים להחליף משמרות)ואם יש התאמות במהלך כמה ימים שהשחקן בשוק אוטומטית המערכת מציעה לצדדים את ההחלפה לאישור(כמובן עם מערכת השווי שחקנים הקיימת ניתן למנוע רמאות באמצעות /איסור על טריידים באותה מדינה ובדיקת שהפער בשווי לא גדול מדי ) או אפילו מבצעת את הטרייד
לא מדובר ברעיון מורכב במיוחד לביצוע ומערכות רבות- כמו למשל כאמור מערכות החלפת משמרות מבצעות דברים כאלו בקלות ולדעתי זה יוסיף המון עניין וגם מציאותיות(במיוחד אם ישימו הגבלות דומות למציאות על טריידים- כמו למשל בנ.ב.א בהגבלת פערי המשכורות שבין השחקנים בטריידים) צריך לזכור שהקבוצות הגדולות פעמים רבות הפכו לכאלו בזכות טריידים מרתקים- קחו לדוגמא את הטריידים שבנו את בוסטון בשנים האחרונות על ריי אלן וקווין גארנט ושל הלייקרס על גאסול שהביא להם אליפויות ומצד שני במידה רבה גם הביא לממפיס הנהדרת של השנה מאותו טרייד בדיוק ויש אינסוף דוגמאות - הפואנטה היא שצריך עוד כלי ניהול וטריידים הם כלי לניהול קבוצה מהגדולים שקיימים במציאות
אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...