BuzzerBeater
BuzzerBeater Forums
BB Israel > שיטת אימון
Back to the Sneak Peek
BB Israel
הצעה לתחרות באזרביטרית
6
באג בגביע
8
ליגת אלופות עונה 16
59
ניהול סדר דראפט
2
closed
1
מאגר שחקנים
5
האימון מתעכב שוב
24
עידכוני סלולר..
22
הנבחרת הצעירה- מבט כללי
13
שיטת אימון
44
תכונות נסתרות
6
בחירות נבחרת צעירה
19
ליגה פרטית מי שמעוניין לפנות א...
4
U21 National Team Debate Threa...
128
עונה 15-צעירה
166
U21 National Team Speeches
5
הכנסות טלויזיה
3
דראפט!!
14
בחירות לנבחרת הצעירה
2
U21 Election Rules
2
<
>
Favorite Folders
שיטת אימון
Set priority
High
Normal
Low
Show messages by
Everybody
Ehud (9)
Shadamher (1)
baruch2 (2)
LA-dov bear (1)
naor (1)
chp3 (2)
tomerkish999 (2)
omer (1)
LA-Nir (1)
ron1243 (3)
Amirr (2)
ig (2)
Ori (2)
Search this Thread (Supporter Feature)
From:
Ehud
To:
Ehud
This Post:
0
183242.15
in reply to
183242.14
Date: 4/28/2011 7:05:50 AM
Overall Posts Rated:
274
תגובה שאדאמהר
אהוד, מה יהיה פה יותר קל? - השיטה המוצעת פה לא מביאה להקלות כלשהן באימון של סנטר במסירה למשל, גם כיום אתה יכול לאמן סנטר במסירה - רק האבסורד זה שהוא צריך לעלות בעמדת הפוינט בשביל זה. השיטה המוצעת פה לא מציעה לעשות את האימון יותר מהיר ממה שכבר קיים כיום אלא רק שתוך כדי אימון נוכל לשמור על הרכבים יחסית ספורטיביים - לא כאלו מגוכחים עם פוינטים בסנטר וההיפך.
המטרה היא לא להקל אלא להפוך את המשחק למציאותי יותר!!!
האם זה הגיוני שמאמנים יוותרו על משחקי ליגה וגביע רק בשביל לאמן שחקן?
אשמח אם תגיד לעניין זה ספציפית
"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
Mark Unread
Ignore User
From:
Ehud
This Post:
0
183242.16
in reply to
183242.15
Date: 4/28/2011 7:06:16 AM
Overall Posts Rated:
274
תגובה אהוד
אם המטרה היית רק שהוא יהיה מציאותי אז ההיגיון אומר שכולם מתאמנים וזהו.
אני אגיב לעיניין זה ספציפית. אף אחד לא ביקש ממך לוותר על כלום. אתה יכול לרכוש סגל של 15 שחקנים ולנסות לעלות הכי חזק לכל משחק כולל בגביע. המציאות בפועל גורמת לכך שהדרך הסטנדרטית במשחק מקיימת סגלים של 9 - 10 שחקנים ראוים וכמה נגרים.
כך גם לגבי אימונים.
אף אחד לא אמר לך לאמן את הסנטר כפוינט בשביל לשפר לו את המסירה... אתה מעוניין לייצר סנטר עם 11 מסירה, ברכה. אבל מה לעשות שיש השלכות.
במציאות הסנטר שלך היה מתאמן באימונים ומשחק במשחקים בעמדה שלו. אבל פה על מנת להתאמן צריך לקבל דקות במהלך השבוע במשחקים.
רוצה לא לפגוע בקבוצה שלך?! לך על אימון קבוצתי.
רוצה חיבור למציאות, סבבה, דמיין שהמאמן שלך חייב לאמן את כל החבורה על אימון מסירות ולא רק את עמדה 1 או 2 ואז האימון פשוט נהיה איטי יותר...
במציאות, אין צורך לשחקן לצאת מהעמדה שלו במשחקים, כי הוא מתאמן בזמן האימונים ומשחק בזמן המשחקים - בבאזר, כמו בכל משחק רשת שראיתי עד היום, חייב להיות איזשהו קשר בין דקות המשחק של השחקן לאימונים שלו.
עוד קשר למציאות, לא קל לקבל סנטרים 2.11 שמוסרים כמו רכז. גם לא קל לקבל סמול אול ארונד גדולים.
אז בקשר לשאלה שלך האם הגיוני שמאמנים יוותרו על משחקי ליגה וגביע בשביל לאמן שחקן??? - התשובה היא פשוטה - בחירה שלהם. אף אחד לא מחייב אותם לוותר על אף משחק, הבחירה היא של כל מאמן לעצמו.
ושוב אני לא מבין למה הנושא הזה לא עובר מהפורם של הליגה
Mark Unread
Ignore User
From:
baruch2
To:
Ehud
This Post:
0
183242.17
in reply to
183242.8
Date: 4/28/2011 7:07:55 AM
neve hof b.c
III.9
Overall Posts Rated:
111
אתמול בערב החלטתי להעביר את הדיון הזה לדיון הצעות באנגלית.
פתחתי שם תרד בשם Traning methoeds.
כמו שאמרתי שם מקבלים תגובות מכל העולם! כרגע הגיב רק מישהו מספרד שלא כל כך אהב את הרעיון הזה ונימוקיו עימו.
כולכם מוזמנים להיכנס לתרד הזה ולהגיב במקביל לתרד הזה.
תודה אהוד על כך שהעברת נושא זה לפורם הרשמי .
Mark Unread
Ignore User
From:
Ehud
To:
baruch2
This Post:
0
183242.18
in reply to
183242.17
Date: 4/28/2011 7:09:34 AM
Overall Posts Rated:
274
בכיף ותודה ברוך שתרגמת והעלת לגלובלי
Mark Unread
Ignore User
From:
tomerkish999
To:
baruch2
This Post:
0
183242.19
in reply to
183242.17
Date: 4/28/2011 7:50:32 AM
Overall Posts Rated:
7
לדעתי אחלה רעיון!
אבל מצד שני יש בעיה...
השוק ממש ממש ממש נמוך ואם עושים את הרעיון הזה השוק ירד עוד יותר.
בקיצור מה שאני בא להגיד פה שאם עושים את הרעיון הזה צריך גם לעשות משהו שיגרום למכירים של השוק לעלות קצת.
Mark Unread
Ignore User
From:
Ehud
To:
tomerkish999
This Post:
0
183242.20
in reply to
183242.19
Date: 4/28/2011 7:58:17 AM
Overall Posts Rated:
274
אני חייב לתת פה איזה זריקת מציאות לשיחה
הרעיון הזה לא יצא לפועל - גם אם כולנו פה נגיע להסכמה שזה רעיון המאה, זה לא יצא לפועל. בטח שלא בקרוב. אולי אם הנושא באמת יקבל רמה של דיון גלובלי עם דעה גורפת שזה ישפר משמעותית את המשחק אז יתחילו לחשוב עליו.
ברמה האישית ומההיכרות שלי, אני לא רואה שינוי כזה באמת נכנס לתוקף.
אפשר להמשיך להתדיין על זה בכיף אבל
Mark Unread
Ignore User
From:
Ori
To:
Ehud
This Post:
0
183242.21
in reply to
183242.20
Date: 4/28/2011 10:10:33 AM
Hapoel Katamon
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
76
Second Team:
Jerusalem Farmers
אני מאוד אוהב את האימון כמו שהוא עכשיו, אם למשל אתה רוצה לאמן גבוהים במסירה אפשר פשוט לאמן יותר מעמדה אחת, יש לזה יתרונות וחסרונות, השחקנים שלך כנראה לא יגיעו לנבחרת ככה אבל אפשר לאמן כמה שחקנים שיהיו מגוונים ושווים הרבה כסף בעתיד.
אם האימון באמת יהיה כמו שהציעו פה רוב הקבוצות יראו אותו הדבר, בדומה למה שקורה בהאטריק, לפי דעתי זה נחמד שכל קבוצה שונה ויכולה להשתמש ביעילות רק בחלק מהטקטיקות, זה מעודד את המשתמש לחשוב יותר לפני כל משחק, ואני אומר את זה בתור אחד שמאמן (אימון של עמדה אחת) שחקן שנקנה עם תכונות של סנטר והמטרה שלי שבעוד 2 עונות הוא יהיה ס"פ מאוזן.
רוב הקבוצות בעולם (להוציא את הנבא) משחקות בלי פ"ג אמיתים, קחו לדוגמא את הליגה בארץ, כמה שחקנים יש בארץ שהם יותר רכזים ופחות מפציצי שלשות שחושבים רק הסטטיסטיקה של עצמם? וכמה שחקנים גבוהים כמו וויצ'יץ יש בעולם?
Mark Unread
Ignore User
From:
ron1243
To:
Ori
This Post:
0
183242.22
in reply to
183242.21
Date: 4/28/2011 10:16:42 AM
Overall Posts Rated:
100
דווקא את הדוגמא של הרכזים אני ממש לא אוהב.
יש מלא רכזים בארץ, רוצה דוגמאות?
יובל נעימי, יוגב אוחיון, מורן רוט, שמוליק ברנר, גל מקל, גוני יזרעאלי, אבי בן שימול, מאיר טפירו, דרור חג'גג, ארז כץ
כל אלו רכזים, שאני מאמין שלא מחפשים את הסטטיסטיקה האישית שלהם והשלשות, אלא מתמחים בלהוביל את המשחק ולשלוט על הקצב. נכון, לחלק מהם יש קליעה מ3 לא רעה בכלל, אך זו לו התכונה העיקרית של אף אחד מהם.
Mark Unread
Ignore User
From:
ig
To:
Ehud
This Post:
0
183242.23
in reply to
183242.20
Date: 4/28/2011 10:20:01 AM
Jerusalem TET
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
207
Second Team:
Jerusalem TET Utopia
וחבל שכך. כפי שכבר כתבתי, הטענה שאם נאפשר אימון יותר חופשי זה יקל על המשחק היא אמנם נכונה, אך יחד עם זאת הדרך שבאמצאותה מקשים על תהליך האימון בעייתית מאוד עצם הגדרתה. כעת, במידה ורוצים לאמן בצורה אפקטיבית שחקים מסויימים בעמדות שהם לא מתאמים לשחק שם, כשמדובר בליגה תחרותית כמו ליגת העל או השנייה, בעצם אין מנוס מלוותר על משחק ליגה אחד בשבוע, שלא לדבר על הגביע. הדבר יוצר חוסר שפורטיביות מוחלט גם כלפי קבוצות אחרות, כאשר קבוצה א' עולה מול קבוצה ב' בכל הכח ומול קבוצה ג' בשאריות של ההרכב השני, דבר שמשפיע ישירות על התוצאות הסופיות של הליגה.
מנגד, אפשר ואף רצוי להקשות על האימון, אך לא בדרך שתעודד וויתור על משחקים. למשל מתן משקל רב יותר לגובה או פשוט קצב אימון איטי יותר, כך שאם ארצה לאמן סנטר בגובה של 2.24 מסירה, ייקח לי שנים להפוך אותו לוויצ'יצ', אם בכלל, גם אם הוא בן 18.
Last edited by ig at 4/28/2011 10:21:06 AM
Mark Unread
Ignore User
From:
Ehud
To:
ig
This Post:
0
183242.24
in reply to
183242.23
Date: 4/28/2011 10:29:02 AM
Overall Posts Rated:
274
אפשר - אבל אפשר גם לא
חוץ מזה שיש דוגמאות למאמנים שמצליחים לאמן את השחקנים שלהם בהצלחה מחוץ לעמדה - עידן עשה את זה עם גינת בזמנו גם בליגה 2 וגם בליגת העל.
נוסף על כך אני אתן לדוגמא אימון שאני עושה השבוע - הפאוור שלי הולך לשחק בגביע כשוטינג, למזלנו יש משחקי ידידות ויש משחקי גביע נגד בוטים בתחילת הדרך בגביע. אף אחד לא מכריח מישהו לוותר על משחק ליגה.
חוץ מזה אתם מתעלמים מזה שאפשר לאמן את כל הקבוצה בהרבה אימונים, אנשים מתייחסים לזה כאימון מבוזבז כי כולם רוצים שחקנים נבחרת ואימונים מקסימאלים של עמדה 1 גג 2, אבל אף אחד לא אמר שזה חובה.
והערה כללית, כי כמה כתבו את זה פה - העמדות שרשומות על שחקנים לא מחייבות. אם רשום על מישהו שהוא שוטינג זה רק אומר שהמשחק חושב שהשחקן הזה כי טוב בעמדה הזאת. לא בטוח שהמשחק צודק בטקטיקות מסוימות ולא בטוח שההבדלים בין שוטינג לסמול עם שחקן מסוים כזה גדול.
Mark Unread
Ignore User
From:
Ori
To:
ron1243
This Post:
0
183242.25
in reply to
183242.22
Date: 4/28/2011 10:29:18 AM
Hapoel Katamon
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
76
Second Team:
Jerusalem Farmers
שכתבתי את זה חשבתי דווקא על הזרים שמגיעים לכאן כל השנה
דווקא רכזים ישראלים ישהרבה יותר מש"ג, אבל זה בגלל שבארץ יודעים ללמד כדורסל (בניגוד למה שהרבה אנשים חושבים) אבל זה כבר דיון אחר לגמרי...
Mark Unread
Ignore User
Disable Emoticons and Images