BuzzerBeater Forums

BB Israel > U21 National Team Debate Thread

U21 National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: baruch2

To: omer
This Post:
00
180785.15 in reply to 180785.12
Date: 4/22/2011 7:17:34 AM
neve hof b.c
III.9
Overall Posts Rated:
111111
קודם כל אתה צודק.
אכן לא הייתי מעורב בעבר בנושא הנבחרת בכלל ובנושא אימון הצעירים בפרט.
אולם מצד שני יש לי כוונה לקחת מ"ס עוזרים (אתה בתור מאמן הנבחרת היוצא יכול לעזור) על מנת שנוכל לבנות שלד של שחקנים טובים.
אני לא אימנתי בבאזר אולם הייתי סקאוט במשחק רשת אחר (בסקטסים) כאשר באותה עונה לקחנו את אליפות העולם המאמן היה יווני אבל מה זה משנה.
ברור לי שתכנון וטקטיקה של המשחק הוא רק שלב אחד בדרך להצלחה ולבניית הנבחרת.
חשוב גם מעקב אחרי הנבחרות היריבות וניתוח השגיהם .
וכמובן אחרי הישראלים שמשחקים בקבוצות בחו"ל.
אני אשמח מאוד אם תהיה בצוות שלי במידה ואבחר.

This Post:
00
180785.16 in reply to 180785.14
Date: 4/22/2011 7:25:44 AM
neve hof b.c
III.9
Overall Posts Rated:
111111
כרגע יש לי למעשה רק הצעה מקני לעזור! אולם בכוונתי לפנות למ"ס אנשים ברשת. כמו מנהל ניו אורלינס פול, גל מנהל מכבי האזה! ובנוסף כל אחד שמוכן לתת כתף וכל מי שכרגע מעלים שאלות בפורום זה מוזמנים להיות חלק מהצוות.

לגבי השאלה שלך על הנבחרת אז התשובה היא לא, אינני מכיר תכונות של שחקנים שנמצאים כרגע בנבחרת וגם לא של שחקנים פוטנציאלים.

From: Zvi

This Post:
00
180785.17 in reply to 180785.7
Date: 4/22/2011 7:50:43 AM
Elitzur Bney Ha'Yeshivot
III.7
Overall Posts Rated:
9898
Second Team:
Lulu & Cookie
יש לי שאלה לברוך. אתה לא מהפעילים במיוחד בקהילה ועד למסע הבחירות העכשווי שלך למעשה כמעט ולא ראינו אותך משתתף בדיונים בפורום. מכיוון שהמאמן נבחר על ידי הקהילה נראה לי הגיוני שהוא צריך לבוא ממנה, ולהיות פעיל בה. למה לנו, הבוחרים לבחור במאמן שאנחנו בקושי מכירים ושלא פעיל?. מאיפה לנו שלא תעלם מיד אחרי הבחירות ולא תתחשב בקהילה יותר?. אשמח לתשובה.

From: Warrior

This Post:
00
180785.18 in reply to 180785.10
Date: 4/22/2011 9:06:36 AM
Overall Posts Rated:
1010
כיוון שאתה לא מכיר תכונות של שחקנים שנמצאים כרגע בסגל הנבחרת הצעירה וגם לא שחקנים פוטצניאלים שעתידים להיכנס אליה, הייתי מציע לא לרוץ בסטנדרטים של רמות לכל עמדה גם כי כמו שאמרת אתה עוד לא יודע פחות או יותר מה הממוצע הקיים ומה הגיוני לדרוש וגם כי מהכרות קטנה עם הסגל, לא תמצא בגיל הזה יותר מידי רכזים עם 14 מסירה או גארדים עם 14 מרחק, כנראה שבודדים אם בכלל..

מעבר לזה בהצלחה לכל המתמודדים ונקווה באמת שהדיון קצת יותר יתעורר כדי שלאנשים יהיה יותר קל לבחור.

This Post:
00
180785.19 in reply to 180785.18
Date: 4/22/2011 9:34:12 AM
neve hof b.c
III.9
Overall Posts Rated:
111111
כמו שאמרתי קודם למאמן שך אליצור דב נמלים הסטנדרטים שהצבתי אותם ניתנים בהחלט לפשרה. ברור לי שאי אפשר למצוא בגילאי 21
שחקן שיהיה פרפקט בכל העמדות.
הוא ביקש בשאלתו אלי שאני אתן את החזון שלי והשאיפה שלי מה כל שחקן בכל עמדה אמור וצפוי להגיע.
מה אתם מכוונים להשיג מבחינת בניית שחקנים? כלומר,איך אתם תופסים כל עמדה- מה צריך להיות לפוינט גארד ברמת נבחרות ,לש"ג,לס"פ,לפ"פ ולסנטר
איך אתם רואים את העמדות האלו- מה היסודות שדרושים בכל עמדה ותבנו בגילאים הצעירים
אני חושה שעניתי על שאלה זו.

This Post:
00
180785.20 in reply to 180785.15
Date: 4/22/2011 9:40:40 AM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
שלום לברוך.
אני יודע שאין לך ניסיון בהיכרות עם הנבחרות ונבחרת ישראל בפרט.
להצהיר דברים זה לא נכון והכרחי בנסיבות הללו.
סמול פורוורד כמו שאתה רוצה מעולם לא היה בנבחרת הצעירה ומעולם לא יהיה.
כנל לגבי רכז.
אי אפשר לאמן את הדברים האלה וששאר הדברים יהיו אף טובים.

לגבי שאר הדברים שנשאלו כאן אני אענה רק לאנשים הרציניים ששואלים בטבעיות ומרצון לדעת ולא לאנשים שמנסים להרוס את הבחירות האלה.

מעבר לזה אני יכול לומר שהסטנדרט לנבחרת מבחינתי יהיה גבוה מאוד.
הגיע הזמן להחזיר את כח ההרתעה שלנו כמו בימים הטובים.
חשוב מאוד מאוד בין לבין לדאוג ששחקנים מתפתחים גם בשביל להמשיך לבוגרת כי בסופו של דבר בבוגרת השחקנים יכולים לסחוב יותר עונות וגם כאן אנחנו רוצים הצלחה.
אני יכול לומר שכבר עכשיו יש תוכנית מסודרת ומפורטת מהגיל הצעיר לפיתוח של מגוון של שחקנים לעמדות מסויימות.
יכול להיות שהציפיות שלי גבוהות מדיי אבל זה נובע מהיכרות יסודית של השטח.

אני יכול לומר שאם אבחר ברוך יהיה אחד מהעוזרים שלי במידה והוא אכן ירצה בזה וירצה להכיר את הנבחרת יותר מקרוב כדי לצבור את הניסיון הראשוני לפעמים הבאות.
אין לי את הצורך ואת הרצון להשפיע לאנשים על הבחירה- כל אחד יעשה את הבחירה שלו וילך עם האני מאמין שלו.
לגבי מה אני שואף להשיג כבר כתבתי. ליצור שלד רציני של נבחרת בעל סטנדרט גבוהשישמש גם את הבוגרת,גם את הנבחת הצעירה הנוכחית וגם את דור ההמשך של הצעירה.
ההעפלה לאליפות העולם לא תהיה מילה גסה מבחינתי. כל זה במידה ונקבל כושר טוב לאורך העונה של כל השחקנים בלי יוצאי מן הכלל.

לא אכנס ליותר מדיי פרטים אבל מבחינתי סטנדרט לכל הגארדים בנבחרת צריך להיות לפחות 13 הגנה ומעלה.
אני שואף ל-14 ומעלה.
מספר מוסרים של 8-13.לא תמיד הנבחרת מציגה רכז אמיתי לכן השאיפה היא שרוב הגארדים יביאו יכולת מעל הרמה הבסיסית. וכמובן שכל טקטיקה חוקים משלה.
לגבי גבוהים-אשמח לראות איזון של תכונות+שחקנים שנותנים אקסטרה בתכונה מסויימת.
הפאוור כמובן צריך להיות מגוון יותר מבחינה של תכונות חוץ כמו ניתור הגנה חיצונית ושליטה בכדור.
גם לסמול הסטנדרט יהיה בשאיפה ל-14 לפחות בהגנה בחוץ ולפחות תכונות פנימיות של 6.
אם נקבל מעבר לזה יהיה מצוין אך צריך להיות ריאליים ולא להפציץ בלי הסתמכות.

Last edited by The Glove 20 at 4/22/2011 9:49:31 AM

To: Zvi
This Post:
00
180785.21 in reply to 180785.17
Date: 4/22/2011 9:49:58 AM
neve hof b.c
III.9
Overall Posts Rated:
111111
זה בדיוק מה ששאל עומר מאמן הנבחרת היוצאת. ואני פשוט אומר זאת במספר משפטים!
אני כאן עכשיו רץ למשרת המאמן בפול ג"וב. יש לי את הזמן הרצון והיכולת יחד עם הצוות לעבוד קשה, לחפש טאלנטים חדשים גם כאלה שיצאו מהדראפט וגם אלה בגילאי 20-21 שמועמדים להגיע לנבחרת.
לא הייתי פעיל כמעט בפורומים מכל מיני סיבות שזה לא הזמן לדבר או לפרט אותם כאן, ולגבי השאלה אם אני אעלם??? טוב כאן תצטרכו לקחת סיכון, אני לא חושב שאני צריך לשכנע אנשים לבחור בי אם אין להם אמון בי (מי שאין לו אמון שלא יצביע לי .

From: Zvi

This Post:
00
180785.22 in reply to 180785.21
Date: 4/22/2011 10:03:03 AM
Elitzur Bney Ha'Yeshivot
III.7
Overall Posts Rated:
9898
Second Team:
Lulu & Cookie
הבעיה שלי איתך היא לא כמאמן וטקטיקן איכותי, כי הקבוצה שלך תוכיח. הבעיה שלי איתך היא כמשתמש בקהילה שמצפה שהקהילה תצביע לו אבל למעשה לא ממש מחובר לקהילה. אנחנו רואים אותך בפורום אחרי תקופה ארוכה שלא ראינו אותך ומאיפה לנו שלא תעלם. אתה בעצמך מודה שאנחנו לוקחים סיכון שאתה שוב תעלם.

From: ron1243

This Post:
00
180785.23 in reply to 180785.21
Date: 4/22/2011 10:07:33 AM
Overall Posts Rated:
100100
טוב כאן תצטרכו לקחת סיכון, אני לא חושב שאני צריך לשכנע אנשים לבחור בי אם אין להם אמון בי (מי שאין לו אמון שלא יצביע לי .

תן לי סיבה אחת למה צריך להיות לי אמון במאמן אלמוני, שאני לא מכיר לא בהשיגיו ולא בדרכו עד כה.

This Post:
00
180785.24 in reply to 180785.20
Date: 4/22/2011 10:07:48 AM
Overall Posts Rated:
11
When you beat me in the election for the NT, you said you were not going to run for re election which you did not.

Why do you feel the need to be the next youth coach instead of letting someone new take over.

In our election against each other, many people felt that it was not fair to try and run for a second campaign. Why do you feel you should be the a NT coach for the 5th time if i'm not mistaken.

You got to know when to hold em, know when to fold em, Know when to walk away and know when to run. You never count your money when youre sittin at the table. Therell be time enough for countin when the dealins done.

To: Zvi
This Post:
00
180785.25 in reply to 180785.22
Date: 4/22/2011 10:10:51 AM
neve hof b.c
III.9
Overall Posts Rated:
111111
כמו שאמרתי! אני לא חושב שאני צריך לשכנע מישהו כמוך שכנראה כבר החליט שאני אעלם אחרי הבחירות.
נראה לי שאת הקול שלך מן הסתם תיתן למועמד אחר, אבל היי זו מדינה חופשית.

Advertisement