BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > Lietuvos NT

Lietuvos NT (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
214959.149 in reply to 214959.147
Date: 5/8/2012 6:37:00 AM
Overall Posts Rated:
511511
Juokis ,juokis :))) sekanti sezona vel verksi ,kad zaidejams formu nepalaiko

This Post:
00
214959.150 in reply to 214959.149
Date: 5/8/2012 6:38:45 AM
Overall Posts Rated:
269269
Nepalaikys, tai ir nežais, tada patys galės zyzt :)

From: Foobu

This Post:
22
214959.151 in reply to 214959.143
Date: 5/8/2012 7:00:21 AM
Overall Posts Rated:
3434
As tau pasakiau, cia tavo sprendimas, tu ir sprendi. Bet realiai jei tu sneki jau apie realu gyvenima, tai savo firmoj galetum priimt ka nori, butent. Bet realioj lietuvos rinktinei savo sunaus tu nepaimtum nes butu daug kritikos.. Kaip ir yra dabar :) Nes elgiesi savanaudiskai, o ne vardan rinktines, kodel as turiu dekot ? Tu padedi rinktinei ugdydamas jaunesnius, o ne man.. Tik tiek, kad isvis juos ugdai tik del savo zaidejo ir tai jau is tavo pasisakymu yra aisku. Kadangi cia ne realus gyvenimas, todel tu gali elgtis kaip nori, bet pats lygini su tikruoju ir tokie sprendimai ten nesidaro. Nebent lietuvos futbole, bet irgi yra kritikuojama smarkiai, todel tu turetum kaip protingas zmogus suprast kritika.. O kad ismetei mano zaideja, tai yra juokinga.. Kas tau svarbiau, ar tavo su*isti principai ar Lietuvos rinktines ateitis ?

This Post:
00
214959.153 in reply to 214959.152
Date: 5/8/2012 7:08:18 AM
Overall Posts Rated:
3434
Tokio amziaus mano PG yra manau geriausias. Bet as nelyginu su PF, C, SF ir panasiai. Esme, kad yra geresniu ir uz Garskova ir jeigu sakai, kad darai del rinktines tai ir darai del rinktines, o ne del saves. Nerejk cia primetinet kazkokiu didvyriu, kai istikro pagalba kitiem tik priedanga del savanaudiskos veiklos.

From: FenXas

This Post:
00
214959.154 in reply to 214959.152
Date: 5/8/2012 7:08:41 AM
Overall Posts Rated:
269269
Truputuką susi.... :)

From: Paulius V

This Post:
00
214959.155 in reply to 214959.151
Date: 5/8/2012 7:13:35 AM
Overall Posts Rated:
561561
Pasakiau aiskiai kad tai neprincipai. Pasakei kad tau nepatiko jog gavo taviskis sulos 20 min, 48 min negaliu duot, kadangi nebenoriu problemu su tavim, isvis isemiau lauk is rinktines. Nera zmogaus, nera problemos. Dabar nebeturesi ko kritikuot, busi patenkintas :) Kita zmogu daves tiek sulost, laimingu padarysiu. Esi tipinis lietuvis, kuriam duok i rankas 100 lt, sakys kodel tik tiek duodi, galetum 1000 lt duot is lempos...
Kurtinaiti jei zinai toki treneri. Jaunimo rinktines trenino, visur buvo jo sunus. Patiko visiems ar nepatiko, jis losdavo daug, kai visokie viskontai tada perspektyviausi zaidejai sededavo. Visur tai yra ir nereikia apeliuot i nesamones. Jei nori kritikuot kritikuok, tik kad man vienodai, nerenku as cia simpatiju ir balsu, ne grozio konkursas, simpatiju prizo nenoriu gaut :D O ir sazines neturiu, tad jei tau atrodo kad nesazininga kazkas, atsakysiu tiesiai sviesiai kokia pirma mintis sove po tavo kritikos: man px ka tu manai :D:D:D O ir del nesazingumo galima gincytis, bet tingiu. Tiesiog Tai geriausias 23 metis zaidejas, ir as jam daviau 0,01 gal patirties daugiau nei kitiems :D:D:D Tikras nesaziningumo isikunyjimas as :D Is esmes dzin, nebesigincysiu sia tema. Pasakiau aiskiai, nera zmogaus, nera problemos. Kai zmogui per gerai, visada jis nepatenkintas ir skundziais. Tavo zaidejas kaip ir kiti jauniai isvis neturetu lost, daviau lost kitiems tik is geros valios, zadejau tik savo 1 isikelt. Tai kur tau, ponas isizeide kad nedave tiek pat minuciu :D:D o jei taviskis butu suloses 28 minutes o maniskis 29 minutes vel aiskintis tau tureciau ? :D:D
Kritika turi buti pagrista. Ne vienas jos dar neparaset ir nekart nepakritikavot. bucas pasake tik savo nuomone, kad jo manymu reikejo kovot ir su 4 entuziazmo pries 12. Ir ant manes ten kaip trenerio pastume, kad to nedariau. OK cia buvo mano sprendimo kritika. Bet kur tada ponulis buvo kai pries savaite mano postai parasyti ka ir kaip darysiu, sprendimas buvo nevien mano, visi plojo rankom ir dziaugesi. Ne vienas ne 1 posto nepakomentavo i mano sprendima per visa savaite. Tik po varzybu kai jau pozna 1 zmogus atsirado kuriam kazkas nepatiko. Priimu jo nuomone ir t.t. viskas tvarkoj, nesu nekritikuojamas, tegu kritikuoja. Esme yra, jei informacija yra paskelbta 1 sav pries, tai rasykit i foruma, diskutuokit, spreskit, rasykit man i pm ir as padarysiu kaip dauguma norit. O dabar tai tiesiog pirstelejimas jau po pasikimo...Visiskai beprasmis...

This Post:
00
214959.156 in reply to 214959.155
Date: 5/8/2012 7:22:10 AM
Overall Posts Rated:
3434
Tu kanors suvoki ka as sakau ? Krtikika yra, kad tu ne jaunimui patirties nori duot, o Garskovui. Ko tu nesupranti dar ? Jei neturetum Garskovo vapse nk nebutum dares, visus sudejai su keitimais, tarp ju net toki PJV kuriam na*uja tos patirties reikia, ai pamirsau, jis tavo zaidejas juk trauktas. Jeigu tau p* tai p*, bet nesakyk, kad kritika neteisinga, cia tu esi tipiskas lietuvis, kuris api*is visa lietuva, kad sau naudos gautu, ir nebe*isk cia proto, kad kazka gero padarei. Ir pamirskit ta Volodkina, klausiau as taves, keliau kaip PG, aukoju kita sezona ir pasidarysiu sau normalu SF is jo, gali varyt i ranka dabar, jeigu nereik rinktinei, pasidarysiu sau. Aciu uz demesi, viso gero.

From: Paulius V

This Post:
00
214959.157 in reply to 214959.156
Date: 5/8/2012 7:53:18 AM
Overall Posts Rated:
561561
Prie PJ V ir patirtis ? Tu skaityk visus mano postus, pries tai parasiau kodel P JV tarkim buvo, o kitu seniu nebuvo. Patirtis cia praktiskai niekuom deta. Ji ten po kablelio sudo trupinuko diduma kyla. Esme kad Saulas nusipelne to, nes visada klauso ko prasoma is jo ir forma palaikoma visa seza buvo idealiai. Ne patirtis jam rupi ir man. Tiesiog tu ir as gausim max 2 k prekiu pelno daugiau, gal netiek nebus. O Saulas gaus kokia 80-90 k prekiu pelno del PJV sulosimo nt. Jauti skirtuma ? As jauciu. Todel ilgai masciau ar imtis sito jaunimo leidimo, nes realiai bapkes kurias gautu istikimi formu palaikytojai, butu naudingesnes nei ta patirties dalele jauniams. O bet taciau kadangi dauguma is ju jau karjeros saulelydyje ir kai kuriu ju kita sezona zadu nebeimti i rinktine, tai nusprendziau ir nebesert nenusipelniusiu menedzeriu pinigais. Visi galvoja kad cia is geros valios formas reikia palaikyti ir kad mes maldaujame kad ju zaideja galetume lost, nauda yra abipuse, didesne net zaidejo turetujui su didele alga nes apie 30 % jo algos kompensuojama prekiu papildomu pelnu. Bet visi apie tai tyli subines surauke, prekiu pelna ima, o formos nelaiko ir pyksta jei dar ju formos paprasai, tipo ko cia klibini, duok zaidejui mano lost starte ir dzin kokia jo forma. Todel pvz nelose dauguma issisokeliu zaideju, kurie paprasius forma palaikyt, siusdavo i priesinga puse...Kelis tiesa nuskriaudziau. PVz Varnelio savininka. Bet jauniu tiesiog buvo per daug kad visi gautu palost. Taviskis iskrito, gales Varnelis lost :) Jo savininkuio ir NT rinktinei nuo to bus daugiau naudos nei is tavo zaidejo 0.01 patirties daleles. Palikau lost ir Malunaviciu, kuris idealiose rankose ir super PG pas itala. 24 metu, na jau beveik 25 ir kitam sezui turiu sitam zaidejui rimtu planu rinktineje. Tai buvo 1 varzybos, nieko nebelemiancios. Dabar skautinuosi jaunus zaidejus ir ziuriu kokia rinktine sekanciam sezonui galeciau susirinkti ir kas ja galetu papildyti.
Kas kad klausei manes, manai jau pasivijo tavo zaidejas rinktines lygi ? dar 3 sezonus ar 4 treniruosi kol jis rezerve tures sansu pasedet, o tu cia putojies lyg jis jau starte turetu lost....Pize nebuk klounas tikrai. Jei tokios aistros verda, visas jaunimas tuoj isleks is rinktines ir baigsis patirciu kelimai, los tie kas turi losti senukai ir ju savininkai rinks normalu prekiu pelna ir is to tikrai naudos bus daugiau rinktinei, nei is jaunimo ale patirties pakelimo trupinukais. Kokia as sau nauda padariau ? :D:D Pasakyk kokia nauda ? :D:D Kad tavo zaidejas sulose 20 min sulose o mano 48 min ? :D:D Cia as sau super naudos ispesiau ? :D:D Apgavau Lietuva ? :D:D: Ble pasiskaityk ka parasai, pats uz pilvo susiemes juoksies :D:D Jei jau apgavau kazka, tai senu zaideju su didelemis algomis laikytojus. Paimdamas tavo zaideja, savo ir visus kitus jaunius. Tad tiek pat ir tu kaltas tada esi. Tada visi apgavom juos, kuriems reali nauda yra is to kad ju zaidejas rinktineje. Nes nei as nei tu jokios realios naudos negausim is to kad cia musu zaidejai palose 1 varzybas rinktineje. Nebent nusipirkes remeja galesi sloves muziejuje tai matyti :)))
O del tavo zaidejo tai niekas nesake kad jo nereikia, nereiketu, nebuciau emes i rinktine del patirties daleles. Galvojau is esmes ir taviskiui duot lost be keitimu ir kitiems dar 2, bet atsirado daugiau zaideju tad teko sudet i atsagra. Ka tada butum pasakes ? Butum nusisoves kad tavo zaidejas nesaziningai sulose 20 min daugiau nei kiti ? Tiesiog nenorejau nuskriaust kitu vertu zaideju sulost bent akimirka Nt, tai ir imeciau ir taviskiui atsarga. Nereiketu jaunimo isvis nebuciau emes. Taip turbut ir reikejo daryti, tik ziuriu kai imti tai visi patenkinti ir raso ir siulo visi is eiles, kai paimi ir padarai kaip nori visi, ima slieku ieskot ir verkt ir minutes skaiciuot:D O jei isizeides cia jautiesi del 20 min skirtumo suzaidime, tai eik ir susidegink ir savo zaideja isvis atleisk ir mesk buzeri. Jei ne as, tavo zaidejas dar 3-4 sezonus nebutu suloses ne 1 varzybu uz N

This Post:
11
214959.158 in reply to 214959.157
Date: 5/8/2012 8:15:57 AM
Overall Posts Rated:
511511

Jai truputi glausciau sugebetum reiksti mintis , gal ir perskaiticiau tavo pezejimus :))

BB Dievu miskas :)))

Uzuojauta klubams aukojantiems savo rezultatus del NT

This Post:
11
214959.159 in reply to 214959.157
Date: 5/8/2012 8:28:13 AM
Overall Posts Rated:
141141
Blehe jei ne tu kogero ir nt nebutu.. Baik tu savo tas erezijas ce rasinet atsibodai.. Laikas pertrauka tau pasidaryt.

Advertisement