BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > Lietuvos NT

Lietuvos NT (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
214959.147 in reply to 214959.146
Date: 5/8/2012 6:07:33 AM
Overall Posts Rated:
561561
Tai kaip tu su juo, taip ir jis su tavim. Baik tyciotis bent karta is jo, parasyk normaliai i pm ir sutarsi.

This Post:
00
214959.149 in reply to 214959.147
Date: 5/8/2012 6:37:00 AM
Overall Posts Rated:
511511
Juokis ,juokis :))) sekanti sezona vel verksi ,kad zaidejams formu nepalaiko

This Post:
00
214959.150 in reply to 214959.149
Date: 5/8/2012 6:38:45 AM
Overall Posts Rated:
269269
Nepalaikys, tai ir nežais, tada patys galės zyzt :)

From: Foobu

This Post:
22
214959.151 in reply to 214959.143
Date: 5/8/2012 7:00:21 AM
Overall Posts Rated:
3434
As tau pasakiau, cia tavo sprendimas, tu ir sprendi. Bet realiai jei tu sneki jau apie realu gyvenima, tai savo firmoj galetum priimt ka nori, butent. Bet realioj lietuvos rinktinei savo sunaus tu nepaimtum nes butu daug kritikos.. Kaip ir yra dabar :) Nes elgiesi savanaudiskai, o ne vardan rinktines, kodel as turiu dekot ? Tu padedi rinktinei ugdydamas jaunesnius, o ne man.. Tik tiek, kad isvis juos ugdai tik del savo zaidejo ir tai jau is tavo pasisakymu yra aisku. Kadangi cia ne realus gyvenimas, todel tu gali elgtis kaip nori, bet pats lygini su tikruoju ir tokie sprendimai ten nesidaro. Nebent lietuvos futbole, bet irgi yra kritikuojama smarkiai, todel tu turetum kaip protingas zmogus suprast kritika.. O kad ismetei mano zaideja, tai yra juokinga.. Kas tau svarbiau, ar tavo su*isti principai ar Lietuvos rinktines ateitis ?

This Post:
00
214959.153 in reply to 214959.152
Date: 5/8/2012 7:08:18 AM
Overall Posts Rated:
3434
Tokio amziaus mano PG yra manau geriausias. Bet as nelyginu su PF, C, SF ir panasiai. Esme, kad yra geresniu ir uz Garskova ir jeigu sakai, kad darai del rinktines tai ir darai del rinktines, o ne del saves. Nerejk cia primetinet kazkokiu didvyriu, kai istikro pagalba kitiem tik priedanga del savanaudiskos veiklos.

From: FenXas

This Post:
00
214959.154 in reply to 214959.152
Date: 5/8/2012 7:08:41 AM
Overall Posts Rated:
269269
Truputuką susi.... :)

From: Paulius V

This Post:
00
214959.155 in reply to 214959.151
Date: 5/8/2012 7:13:35 AM
Overall Posts Rated:
561561
Pasakiau aiskiai kad tai neprincipai. Pasakei kad tau nepatiko jog gavo taviskis sulos 20 min, 48 min negaliu duot, kadangi nebenoriu problemu su tavim, isvis isemiau lauk is rinktines. Nera zmogaus, nera problemos. Dabar nebeturesi ko kritikuot, busi patenkintas :) Kita zmogu daves tiek sulost, laimingu padarysiu. Esi tipinis lietuvis, kuriam duok i rankas 100 lt, sakys kodel tik tiek duodi, galetum 1000 lt duot is lempos...
Kurtinaiti jei zinai toki treneri. Jaunimo rinktines trenino, visur buvo jo sunus. Patiko visiems ar nepatiko, jis losdavo daug, kai visokie viskontai tada perspektyviausi zaidejai sededavo. Visur tai yra ir nereikia apeliuot i nesamones. Jei nori kritikuot kritikuok, tik kad man vienodai, nerenku as cia simpatiju ir balsu, ne grozio konkursas, simpatiju prizo nenoriu gaut :D O ir sazines neturiu, tad jei tau atrodo kad nesazininga kazkas, atsakysiu tiesiai sviesiai kokia pirma mintis sove po tavo kritikos: man px ka tu manai :D:D:D O ir del nesazingumo galima gincytis, bet tingiu. Tiesiog Tai geriausias 23 metis zaidejas, ir as jam daviau 0,01 gal patirties daugiau nei kitiems :D:D:D Tikras nesaziningumo isikunyjimas as :D Is esmes dzin, nebesigincysiu sia tema. Pasakiau aiskiai, nera zmogaus, nera problemos. Kai zmogui per gerai, visada jis nepatenkintas ir skundziais. Tavo zaidejas kaip ir kiti jauniai isvis neturetu lost, daviau lost kitiems tik is geros valios, zadejau tik savo 1 isikelt. Tai kur tau, ponas isizeide kad nedave tiek pat minuciu :D:D o jei taviskis butu suloses 28 minutes o maniskis 29 minutes vel aiskintis tau tureciau ? :D:D
Kritika turi buti pagrista. Ne vienas jos dar neparaset ir nekart nepakritikavot. bucas pasake tik savo nuomone, kad jo manymu reikejo kovot ir su 4 entuziazmo pries 12. Ir ant manes ten kaip trenerio pastume, kad to nedariau. OK cia buvo mano sprendimo kritika. Bet kur tada ponulis buvo kai pries savaite mano postai parasyti ka ir kaip darysiu, sprendimas buvo nevien mano, visi plojo rankom ir dziaugesi. Ne vienas ne 1 posto nepakomentavo i mano sprendima per visa savaite. Tik po varzybu kai jau pozna 1 zmogus atsirado kuriam kazkas nepatiko. Priimu jo nuomone ir t.t. viskas tvarkoj, nesu nekritikuojamas, tegu kritikuoja. Esme yra, jei informacija yra paskelbta 1 sav pries, tai rasykit i foruma, diskutuokit, spreskit, rasykit man i pm ir as padarysiu kaip dauguma norit. O dabar tai tiesiog pirstelejimas jau po pasikimo...Visiskai beprasmis...

This Post:
00
214959.156 in reply to 214959.155
Date: 5/8/2012 7:22:10 AM
Overall Posts Rated:
3434
Tu kanors suvoki ka as sakau ? Krtikika yra, kad tu ne jaunimui patirties nori duot, o Garskovui. Ko tu nesupranti dar ? Jei neturetum Garskovo vapse nk nebutum dares, visus sudejai su keitimais, tarp ju net toki PJV kuriam na*uja tos patirties reikia, ai pamirsau, jis tavo zaidejas juk trauktas. Jeigu tau p* tai p*, bet nesakyk, kad kritika neteisinga, cia tu esi tipiskas lietuvis, kuris api*is visa lietuva, kad sau naudos gautu, ir nebe*isk cia proto, kad kazka gero padarei. Ir pamirskit ta Volodkina, klausiau as taves, keliau kaip PG, aukoju kita sezona ir pasidarysiu sau normalu SF is jo, gali varyt i ranka dabar, jeigu nereik rinktinei, pasidarysiu sau. Aciu uz demesi, viso gero.

Advertisement