BuzzerBeater Forums

Hellas - III.14 > Season 15

Season 15

Set priority
Show messages by
This Post:
00
169490.143 in reply to 169490.142
Date: 2/1/2011 1:51:10 PM
Overall Posts Rated:
138138
Σούπερ αγωνιστική και αυτή, με σχεδόν στους μισούς αγώνες να επικρατούν τα "αουτσάιντερ". Χαίρομαι που δεν έπεσα θύμα έκπληξης όπως οι υπόλοιποι. Τελικά δεν μπορούν ασφαλής προγνώσεις στον ΙΙΙ.14. Ο Κοσμάς βέβαια "κέρδισε¨τα ειδικά στοιχήματα που έβαλε, πέτυχε και μεγάλο διπλό με φοβερή άμυνα. Τυχαίο?? Δεν νομίζω.
Κανόνισε τώρα Κοσμά να χάσεις στο κύπελλο από καμιά ομάδα της 26ης κατηγορίας να γελάμε μετά.

This Post:
00
169490.144 in reply to 169490.143
Date: 2/1/2011 4:58:42 PM
Overall Posts Rated:
180180
Ο όμιλος έγινε ακόμα πιο μύλος μετά τα σημερινά αποτελέσματα, τόσο απο την πλευρά μας Βασίλη όσο και απο την απέναντι.
Οσο για το κύπελλο, άμα χάσω και απο bot θα τα έχω δει όλα. Σήμερα είδα την ομάδα μου να κάνει το τέλειο παιχνίδι αμυντικά παρά τα 26 επιθετικά ριμπάουντ του Great που τα μισά σχεδόν οδήγησαν σε καλάθια ή βολές.

Υ.Γ. Καλή η τριαδούλα, έστω και με απόδοση 1,50 όλα μαζί!!!

From: Evzonas

This Post:
00
169490.145 in reply to 169490.144
Date: 2/2/2011 8:11:57 AM
Overall Posts Rated:
100100
χαχαχαχαχα...κοσμα θεικη εμπνευση το "κουνια που σας κουναγε" και οι 2 ημερομηνιες απο κατω!!τωρα το παρατηρησα!! οσον αφορα τη χθεσινη αγωνιστικη οντως εγινε χαμος(παλι)! απλα εγω αναρωτιεμαι που βρηκες τις πορσε....!! πως ενας στατιστικολογος κυκλοφορει με πορσε...(και μαλιστα 3) ??? εγω πχ εχω το γνωστο(απο την επιθεση πουχε δεχθει παλιοτερα απο θερμοαιμους οπαδους) ΚΙΑ ΡΙΟ...! μηπως η δικαιοσυνη του ΒΒ θα πρεπει καποια στιγμη να κανει εναν ελεγχο στα οικονομικα του "προεδρου" ??

From: wud1976

This Post:
00
169490.146 in reply to 169490.145
Date: 2/2/2011 11:10:49 AM
Overall Posts Rated:
180180
Ο Τόλης έφαγε τρία χρονάκια απλά με αναστολή, εγώ αν γίνει έλεγχος θα την γλιτώσω με μερικές μέρες... :P

This Post:
00
169490.147 in reply to 169490.146
Date: 2/4/2011 6:10:34 AM
Overall Posts Rated:
138138
Ο Αλέξανδρος έκανε πάλι τη δουλειά του στο κύπελλο πετώντας εκτός ομάδα από την ΙΙ. Στον επόμενο γύρο αντιμετωπίζει, όπως και ο Κοσμάς, πάλι ομάδα από την ΙΙ. Είμαι σίγουρος πάντως για προκρίσεις και των δύο και ίσως πιο άνετα από ότι περιμένουν!

This Post:
11
169490.148 in reply to 169490.147
Date: 2/4/2011 11:30:03 AM
Overall Posts Rated:
138138
Για να ξεκινήσω πρώτος τις προβλέψεις με τους γηπεδούχους στα δεξιά:

Condores Ag.Paraskeuhs - basilissa 21-----> οι γηπεδούχοι παράτησαν το κύπελλο για να αφοσιωθούν στο πρωτάθλημα. Αύριο όμως θα παίξουν χωρίς να έχουν λύσει το πρόβλημα του τραυματισμένου sg και έχοντας τους Κόνδορες σε φουλ φόρμα. Διπλό

Aetos Anogeion B.C. - nikolas2007 --------> οι γηπεδούχοι είναι σε κ α τα π λ η κ τ ι κ ή φόρμα γιατί σηκώνονται πρωί, κάνουν την γυμναστική τους και μετά τρώνε την μερέντα τους. Οι φιλοξενούμενοι χωρίς τυμπανοκρουσίες βρίσκονται σε απόσταση νίκης από την κορυφή. Ο Κοσμάς λογικά θα κερδίσει χωρίς να προβληματιστεί. Εκτός και αν σκεφτεί ότι ξεκινά η 4η εβδομάδα του πρωταθλήματος και όλοι ξέρουμε τι παθαίνει ο Κοσμάς τις ζυγές εβδομάδες.

Great Alexander - Cholargos Legends --->Ο Αλέξανδρος στοχεύει σε καλή πορεία στο κύπελλο και δεν ξέρω τι σχήμα θα κατεβάσει αύριο. Ο Κλαούντιο θα το παλέψει βέβαια αλλά με καταπονημένα τα αστέρια του θα κερδίσει μόνο αν ο Αλεξανδρος παρατήσει το παιχνίδι. Επίσης υπάρχουν φήμες ότι δεν έχει πληρώσει τη ΔΕΗ και το ματς θα γίνει στο ημίφως.

Rhino Warriors PELASGOI B.C---->Οι Πελασγοί θα ξαναεπιχειρήσουν το κόλπο-γκρόσο όπως με τον Κοσμά αλλά θα βρουν τοίχο. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες μας, μαζί με τους οπαδούς μας στην εξέδρα θα παρευρεθούν και "αγνοί φίλαθλοι" του nikolas2007, του νεοσύστατου συνδέσμου 'ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΜΩΡΑ UBER ALLES" για να δουν το παιχνίδι και να χειροκροτήσουν τον καλύτερο (καταλαβαίνετε δηλαδή τι έχει να γίνει). Κρούω τον κώδωνα του κινδύνου για πιθανά επεισόδια και αιτούμαστε την παρουσία του κυρίου εισαγγελέα με την Τζένη την ωραία. Τέσπα διπλό.

phoenix kalamarias - revence---->Πονηρό παιχνίδι, οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν εντυπωσιακά αλλά μετά τα απανωτά χαστούκια έχουν κατεβάσει ταχύτητα. Οι φιλοξενούμενοι λογικά δεν το υπολογίζουν στα νικηφόρα τους. Λογικά είναι άσσος, όπως όμως θα έλεγε και ο Ανδρέας, σε ασιατικά sites υπάρχει φραγή σ'αυτόν τον αγώνα. Γιατί άραγε?

JK69ER - SymTeam ---> από τα στάνταρντ του δελτίου. ο Ανδρέας εύκολα θα πάρει τον άσσο και στο μόνο που μπορεί να ελπίζουν οι φιλοξενούμενοι είναι σε μια τιμητική ήττα μετά από σεμνή τελετή που θα δωθούν και αναμνηστικά

Autokratoras - ARIS SALONICA3---->δυνατό παιχνίδι-εμφύλιος πόλεμος. Μέχρι στιγμής ο Άρης εντυπωσιάζει και ο Αυτοκράτορας ψάχνει να βρει την ταυτότητα του μετά το άσχημο ξεκίνημα. Οι φιλοξενούμενοι έχουν την καλαθομηχανή τους τραυματία και μάλλον θα το πληρώσουν με ήττα.

panionios Panathinaikos 2009 ---> οι γηπεδούχοι παρουσιάζονται δυνατοί στην έδρα τους και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Πανιώνιος κοιτάζει περισσότερο το κύπελλο βλέπω τον άσσο να έρχεται

This Post:
11
169490.149 in reply to 169490.148
Date: 2/4/2011 2:53:05 PM
Overall Posts Rated:
100100
τα δικα μου προγνωστικα...(επισης στα δεξια οι γηπεδουχοι)

Condores Ag.Paraskeuhs - basilissa 21 : η βασιλισσα ειναι καλη ομαδα αλλα ο κονδορας αν δεν την υποτιμησει θα παρει το διπλο...
Aetos Anogeion B.C. - nikolas2007 : ο αετος εμεινε στο κυνηγι της τετραδας με την μεγαλη νικη απεναντι στον κλαουντιο...τωρα ομως δυσκολα θα αποδρασει με το διπλο απο την ..."ζουγκλα"!φημες λενε οτι ο προεδρος του αετου ελαβε ενα δεμα το οποιο ειχε μεσα εναν νεκρο αετο(!)...με την υποσημειωση..."κατσε φρονιμα αλλιως θα ερθω και για σενα"!!αυτες οι μεθοδοι θυμιζουν...προεδρο βεβαια αλλα στα ανωγεια αυτα δεν ξερω κατα ποσο περνανε!!θα τιμησω παντως το 1,25 του κοσμα...
Great Alexander - Cholargos Legends : μεγαλο παιχνιδι αναμενεται στο χολαργο.ο κλαουντιο ξερει οτι αν χασει τα πραγματα δυσκολευουν πολυ.πρεπει να ρεφαρει την ηττα απτον αετο και νομιζω οτι μπορει να το κανει.φαβορι ο μεγαλεξανδρος αλλα θα πονταρω κατι στο 2,25 του κλαουντιο!!η δυσκολη κληρωση του μεγαλεξανδρου ισως τον ωθησει να παιξει χαλαρα...
Rhino Warriors - PELASGOI B.C : ταπε ολα ο βασιλης προηγουμενως...!διπλο στανταρ!!απλα να προσεχει ο βασιλης γιατι φοβαμαι οτι...αλλοι θα σπασουν καθισματα (βλ.οπαδοι κοσμα)και αλλοι θα παιζουν υστερα κεκλεισμενων των θυρων(ρινο)!!προτεινω να δωσεις μονο ονομαστικα εισητηρια bill...!!

phoenix kalamarias - revence : no bet.βλεπω ασο αλλα δε ρισκαρω για 1,25 αυτο το παιχνιδι.λογικα παντως πρεπει να ανακαμψει ο ρηβενς.το τρελο αγορι (λουνγκ) δινει πληροφοριες και απο ασια...δεν τον εχω τυχαια στην ομαδα!!
JK69ER - SymTeam : ευκολα η δυσκολα θα φτασω στη νικη πιστευω..
Autokratoras - ARIS SALONICA3 : ντερμπυ.καμια προβλεψη δε μπορει να γινει!!ναι μεν λειπει ο κολιοπουλος(καποιος γκαντεμης φταιει για αυτο... που μολις τον ανεφερε στο τσατ...τραυματιστηκε) αλλα ο αυτοκρατορας ειναι ικανος για τη νικη.
panionios - Panathinaikos 2009 : επισης δυσκολο παιχνιδι.μικρο προβαδισμα στον παο λογω εδρας αλλα προτεινω να μην το ακουμπησετε στο στοιχημα....

From: thanos
This Post:
22
169490.150 in reply to 169490.149
Date: 2/5/2011 5:40:58 AM
Overall Posts Rated:
272272
Και ναι, θα δωσω κι εγω προγνωστικα σημερα!!!! Κρατηθειτε λοιπον!!! :Ρ
(Δεξια οι γηπεδουχοι)

Condores Ag.Paraskeuhs @ basilissa 21 : Το διπλο ευκολα ή δυσκολα νομιζω οτι θα βγει και οι Κονδορες θα κρατηθουν στην κορυφη!!!
Aetos Anogeion B.C. @ nikolas2007 : Ολοι ξερουμε οτι μετα το πατατρακ με τους Κονδορες στην Κουνια, ο προεδρος δεν θα ανεχτει να ξαναχασει στην ζουγκλα.....εεεε, συγγνωμη στην εδρα του ηθελα να πω. Ο Νικολακης που μονο "Λακης" δεν ειναι, θα κατεβει με τις συνηθεις τακτικες στο σημερινο παιχνιδι, φουσκωτοι στα αποδυτηρια, κρυο νερο στα ντους των φιλοξενουμενων, γυναικες του ανατολικου μπλοκ(ισως φιλες της Μις Καζακσταν και νυν αμορε του Προεδρου) στα αποδυτηρια των διαιτητων και τα γνωστα σε ολους τους ατυχους που εχουν περασει μια βολτα απο κει μεσα. Η σκληροπυρηνικη 50μελης ομαδα των οπαδων του Νικολα θα ειναι και παλι (οχι τυχαια) ακριβως πισω απο τον παγκο των φιλοξενουμενων για τους αναλογους τραμπουκισμους. Το γνωστο συνθημα που ακουγεται σε καθε παιχνιδι των γηπεδουχων "Εδω θα γινει ο ταφος σας" θα ηχησει και σημερα το απογευμα. Επειδη σε λιγο θα μηδενιστουν οι χαρακτηρες μονο για αυτο το ματς, τελειωνω λεγοντας στον Αετο να κανει το παιχνιδι του αλλα στο τελος θα....πεθανει στον αερα. Ασσος απο δω ως την Κουνια!!!!
Great Alexander @ Cholargos Legends : Ενα μεγαλο παιχνιδι που αναμενεται ντερμπυ. Υπο αλλες συνθηκες θα εδινα για φαβορι τον Κλαουντιο και τους Legends, αλλα βλεποντας για αλλη μια βδομαδα να μην εχουν καλη αγωνιστικη κατασταση οι παιχτες του και κυριως ο Φροσινακης, θα παω με το διπλο και τον Great Alexander!!!
Rhino Warriors @ PELASGOI B.C : Νομιζω οτι οι Πελασγοι ηρθαν στην ΙΙΙ.14 με μοναδικο σκοπο να νικησουν τον nikolas2007!!!! Το καταφεραν τα θυρια, αλλα απο ενα τετοιο ματς δεν νομιζω οτι μπορουν να ζητησουν πολλα. Διπλουρα!!!!

Παμε και στους κοκκινους!!!
phoenix kalamarias @ revence : Δυσκολο ματς αλλα η εμπειρια και η εδρα του revence νομιζω οτι θα παιξουν καθοριστικο ρολο. Δεν ειναι καθολου ευκολο να νικησεις μεσα στην εδρα του revence. Ενταξει, μην κοιτατε τον Αντρεα, αυτος δεν καταλαβαινει τιποτα. Ακομα και στην Κουνια θα εβγαζε διπλο!!! χαχαχα.....Ασσος για τον revence!!!
JK69ER @ SymTeam : Αφηστε τον Ανδρεα να προσπαθει να θολωσει τα νερα λεγοντας οτι ειναι δεν ειναι σιγουρος κτλ. Εκει μεσα δυστυχως για τον JK69ER ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα. Εως ακατορθωτα. Loong και ζημια στα μυαλα!!! Ασσαρα!!!!!
panionios @ Panathinaikos 2009 : Νομιζω ειναι το πιο αμφιρροπο παιχνιδι της αγωνιστικης. Πραγματικα αν γινοταν σε ουδετερο γηπεδο μπορει να το εδινα και ισοπαλια. χαχαχα....Τωρα δινω προβαδισμα στον ασσο λογω εδρας. Αντιστοιχα, αν το παιχνιδι γινοταν στην εδρα του πανιωνιου θα εδινα παλι προβαδισμα στην εδρα. Ασσος λοιπον!!!!
Autokratoras @ ARIS SALONICA3 : Αφησα τελευταιο το παιχνιδι της ομαδας μου για να μηδενισω τους χαρακτηρες του ποστ!!!! Αστιευομαι!!! Περιμενω σκληρο και δυσκολο παιχνιδι. Πραγματικο τοπικο ντερμπυ. Ο Αυτοκρατορας ειναι χωρις το αγαπημενο παιδι της εξεδρας και του προεδρου. Μεσοβδομαδα ο προεδρος εφερε παπα για να κανει αγιασμο και να φυγουν οι κακες γνωσσες του chat απο την ομαδα. Πιστευει οτι καποιος Αντρεας γκαντεμιασε τον Κολλιοπουλο...Μα γιατι??? Οσοι ηταν παροντες εκεινη την στιγμη ξερουν!!! χαχα!!! Απο νωρις σημερα το πρωι ενα τραγουδι ακουγεται συνεχεια απο το γραφειο του προεδρου στο Pale de bulldogs. Ειναι το συγκεκριμενο λαϊκο ασμα. http://www.youtube.com/watch?v=S-UJEN9eoTY "Γυρνα πισω θα πεθανω, εχω αρχισει και τα χανω......Ησουνα για μενα ο θεος!!!" Πολλοι νομιζαν οτι ο προεδρος ειχε καποια ερωτικη απογοητευση, αλλα τελικα το ακουγε κοιτωντας ολο το βραδυ βιντεο απο τους αγωνες του Κολλιοπουλου. Προαισθανεται την ηττα στο σημερινο ματς. Ασσος για τον Αρη!!!!

Υ.Γ. Καλα τα πηγα. Εχω ακομα 112 διαθεσιμους χαρακτηρες.

Last edited by thanos at 2/5/2011 5:45:03 AM

This Post:
11
169490.151 in reply to 169490.148
Date: 2/5/2011 10:06:50 AM
Overall Posts Rated:
180180
Condores Ag.Paraskeuhs - basilissa 21-----> Οπως είπατε η απουσία για τη basilissa είναι σημαντική, οι Κόνδορες καλύτερη ομάδα, αλλά το διπλό θα έρθει με τα αίματα λογικά και δεν αποκλείω την έκπληξη.

Aetos Anogeion B.C. - nikolas2007 --------> Τι για μερέντες ακούω, τι για σκοτωμένους Αετούς σε δέματα, τι για φουσκωτούς στα αποδυτήρια... η ουσία είναι μία... 19/3/2011... αυτή η ημερομηνία είναι κυκλωμένη στο ημερολόγιο μου!!! Πέρα απο την πλάκα, η ομάδα δουλεύει σωστά πλέον... πέρσι έχασα απο τον Αετό πιο δύσκολα απο ότι δείχνει η τελική διαφορά των 12 πόντων, και ας μην υπήρχε η ομάδα μου στο παρκέ. Νίκη στην έδρα.

Great Alexander - Cholargos Legends ---> Ο Κλαούντιο θα έχει πρόβλημα όσο τα αστέρια του βρίσκονται σε κακή αγωνιστική κατάσταση. Ο Μεγαλέξανδρος μπορεί να βλέπει κύπελλο, αλλά σήμερα λογικά θα κερδίσει.

Rhino Warriors PELASGOI B.C----> Αφού πρώτα διαψεύσω τις φαιδρές ειδήσεις περί παρουσίας των φανατικών μου στο γήπεδο, θα ποντάρω τις τρεις Πόρσε στη νίκη του Βασίλη.

phoenix kalamarias - revence----> Ο Leonardo συνεχίζει να πληρώνει το δυνατό που έβαλε κόντρα στη SymTeam... το ότι το ματς έχει κλειδωθεί ακόμα και στη BetFair λέει πολλά...

JK69ER - SymTeam ---> Η άμυνα του Ανδρέα θα βγάλει τις δαγκάνες της και θα περιορίσει χαμηλά στο σκορ τους νεοφώτιστους. Ο Μητσοτάκης του Buzzer χωρίς άγχος στο chat θα συνεχίσει να λέει καλά λόγια για διάφορους παίκτες των αντιπάλων του, ώστε να προκαλέσει ακόμα περισσότερους τραυματισμούς.

Autokratoras - ARIS SALONICA3----> Με το βλέμμα στο ΟΑΚΑ αμφότεροι, θα φωνάζουν για διπλό της ομάδας τους επί της ΑΕΚ. Η απουσία του Κολιοπουλου με πάει προς το no bet.

panionios Panathinaikos 2009 ---> Εδώ θα πάω με την έδρα σε ένα ματς μεταξύ δύο περίπου ισάξιων ομάδων. Υπάρχουν και τα προηγούμενα απο την προπερασμένη Κυριακή και φρόντισε ο Κάκος να δυναμιτίσει το κλίμα ακόμα και σε ένα ματς τρίτης κατηγορίας στο Buzzerbeater.

From: thanos
This Post:
00
169490.152 in reply to 169490.151
Date: 2/6/2011 5:29:06 AM
Overall Posts Rated:
272272
Τωρα καταλαβαινετε γιατι δεν δινω συχνα προγνωστικα. Δεν μου το επιτρεπουν. 8 στα 8 χθες. Μπουαχαχαχα!!!!!

Message deleted
Advertisement