Głównie podnosząc skille na SF do C będzie ciężko, bo sądzę, że jednak OD do dwucyfrówki trzeba zrobić. Bez 10-ki w OD ryzykujesz, że każdy podkoszowy z JS 15+ (jestem w stanie sobie takich wyobrazić, choć myślę, że to naprawdę mocne JS) zrobiłby z Wzorka jesień średniowiecza. O ewentualnych odwrotkach chińskimi guardami nawet nie będę wspominał: bez OD to zakończyłoby się horrendalnymi procentami trafień i w praktyce pewną wygraną przeciwnika. Podanie też podbiłbym do 10, bo podbije to w sporym stopniu oceny zespołowe i można to w miarę szybko zrobić. Jeśli uda się uzupełnić tutaj braki, na co potrzebowałbyś 2 lat, dalej jest już łatwiej. Sporo 1v1 dla SF/PF, może nawet JS na SF/PF, jeśli nie podbijesz tym JS do 13-15, ID do 18, RB do 16...
Jakby co, po wstawieniu do CoachParrota na razie wychodzi mi, że tak można by było go wycisnąć:
12 6
10 11
15 9
18 17
16 9
Właściwie to nawet znośnie, miałby szanse na zaplecze w maksimum swoich możliwości.
EDIT: Jeszcze co do uwagi a propos wydatków. Myślę, że jesteś w stanie utrzymać Wzorka, ale nie będzie to łatwe. Po pierwsze: będziesz musiał utrzymać się za wszelką cenę w II lidze. Po drugie: będziesz musiał nadal mieć sporo wychowanków, dzięki czemu będziesz miał większe wpływy. Wtedy byłoby możliwe utrzymanie płac na poziomie ponad 400k. Wzorek w apogeum rozwoju zajmie 150-175k, zostanie ci pewnie z 250k na pozostałych graczy.
Last edited by Siwy at 2/14/2016 9:20:27 AM
Leniwy, stary, wyliniały kocur. Czasem jeszcze zerknie na polskie tłumaczenia.