S obzirom da se od ove generacije mnogo ocekuje i mnogo ih se trenira, ovaj igrac moze upast u roster vjerovatno samo nekim ludim treningom ove i sljedece sezone, a za A reprezentaciju mu je nizak potencijal tako da mislim da je to uzaludan trud i bespotrebno gubljenje zivaca na ubjedjivanje tog grckog menadzera.
ništa ne košta pitati... ja ponekad više živaca izgubim sa našim managerima, nego sa strancima... ako bih tako gledao, onda ne bih nikome slao poruke...
Samir je negdje peti bek u generaciji, Gule ga je odlično trenirao prvu sezonu, ukupno 13 zelenih, medjutim problem je nastao zbog treninga na 1 poziciji... s obzirom da Gule ima još dvojicu treniraca, i to boljih od Samira, odlučili smo na prodaju...
NemanjaJanka ga je trebao uzet, ima trenirca sezonu starijeg, obojici treba isti trening, medjutim čovjek nije mogao biti online, RL ipak nekad ima prednost ispred obične online igre...
nema tako puno igrača u toj generaciji, od ukupno pedesetak koje sam pratio, 20 ih se udomilo za trening...
4 su već propala, 1 zbog nelogiranja vlasnika (njegov drafter, nije ga htio prodati), i trojica koji su bili treći trenirci, sa malim TSPom, iako se i dalje treniraju, jako teško će dostići ove bolje...
od ostalih 30 igrača, većina se ne trenira, nekih 10-15 igrača kod raznih managera je imalo napredak prošle sezone, ali čisto sumnjam da će neki dostići reprezentativni nivo...
nekih 5-6 ima TSP blizu 60, vidjet ćemo hoće li biti šta od njih...
veći je problem što je ta sezona 34 draftera iznimka iz pravila, a to je da naši manageri ne treniraju...
generacije 33 i 34 su većinom kod naših managera, uglavnom mojih poznanika i prijatelja, neke sam znao od prije, s nekima sam ostvario suradnju ranije, i to smo nastavili na obostrano zadovoljstvo...
za ovosezonski draft, ciljano nisam udomio nijednog igrača, jednostavno nemam ih gdje udomiti...
bilo je nekih upita preko pma, ali ostalo je na tome...
ove naredne dvije generacije, ostvarile rezultat ili ne, to će biti samo ples od dvije sezone... poslije toga se vraćamo na staro, čisti prosjek...