אגב, אני רוצה להבהיר קצת יותר כמה דברים-לדעתי מדובר כאן באחד הדיונים היותר רציניים ומוצלחים שראיתי במערכת בחירות בבאזרביטר. הדיון לא יורד לרמות נמוכות כמו בפעמים קודמים אלא מתמקד בגישות לטקטיקה ולאימון. ניר מועמד טוב לא פחות ממני ולמרות שהוא לא מצהיר כמוני שיילך על תארים אני בטוח שהוא יעשה את זה. גם ערן המאמן היוצא לא עשה את זה אבל עשה עבודה נהדרת- אני יכול להגיד אגב שביררתי אם ערן מתמודד שוב ואם הוא היה מחליט להתמודד שוב הייתי תומך בו ולא מתמודד כי למרות שהוא לא הביא תארים הוא עשה עבודה נהדרת שעוד כמה עונות של אותה השקעה והוא היה מצליח יותר אולי.
ניר ואני לא מסכימים על מספר נושאים אבל מסכימים על הרבה יותר דברים ממה שאולי מצטייר פה.
בקיצור השיקול העיקרי שאתם צריכים לעשות הוא מי לדעתכם יהיה הכי טוב לנבחרת ולקהילה מבין המועמדים ולבחור בו
מי שלא ייבחר מבינינו לא יהיה פולישוק (ואין מאחורינו איזה קוזו) ואפשר לקרוא את כל התגובות מתחילת הפוסט הזה ולעבור על הישגי המאמנים ופשוט להחליט מי נראה לכם יותר מתאים לכם. אם לא החלטתם ונשארו לכם שאלות - תעלו אותן-נשמח לענות
אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...