hvala na cestitkama, meni ne znace bas puno, ali siguran sam da nasim igracima itekako znaci vas podrska... tako da vam hvala u njihovo ime ;)
ma odlicnu utakmicu su ovi nasi manijaci odigrali :) Hrvatska
(11169) Byelarus
iskren da vam budem... nije mi bilo svejedno na poluvremenu...
izgledalo je jako lose, masu bolje su stajali na terenu bjelorusi... ali ovo sta je nasa ekipa pokazala u drugom dijelu je ono sta cini velike ekipe velikima... ima ova repka jeben karakter, sta uz cinjenicu da su to virtualni igraci bez karaktera, puno govori o ovoj ekipi... a mozda i negovori, neznam :)
uglavnom ocekivao ja jesam neugodnu utakmicu gdje cemo biti u egalu cilo vrime, sve dok neudju rezerve, i onda smo se mi u tim trenutcima trebali odvajati, ali nije bas ispalo takticki to kako sam zamislija... sreca da je na kraju dobro ispalo :)
sad nam sljedi jos jedna jako nugodna utakmica protiv gruzijaca... u slucaju da i tu izvucemo pozitivan rezultat onda smo vec na konju (nikad mi nije ta izreka bila bas najjasnija, neznam sta je toliko dobro biti na tom konju, kad ful lako i padnes s njega) i mozemo krenuti u otvorenu borbu za prvo mjesto u skupini ;)
sritno nam bilo :)
Last edited by choda at 7/21/2010 7:58:15 AM