Bravo majstore, red je da se kandidujes i za selektora A reprezentacije, da prodjemo i tu grupu jednom
hvala svima na čestitkama, ja sam imao nekih obaveza i nisam mogao pratiti tekmu, drago mi je vidjeti da neki još uvijek prate...

što se tiče A reprezentacije, nisam zainteresiran...
kao prvo, još nisam završio sa U21, nisam ni s njima prošao grupu... dajem si vremena još jedan mandat, kandidirat ću se opet na kraju sezone, da probam napraviti rezultat sa 2 generacije koje sam pripremao 3 odnosno 2 sezone, naravno, ako dobijem podršku zajednice i pobjedim na izborima...
kao drugo, za napravit rezultat sa seniorima treba puno više od onoga što mi imamo trenutno...
upoznat sam sa bazom igrača i svim seniorskim reprezentativcima i potencijalima, i treba biti iskren pa reći da smo jako daleko od vrha... na većini pozicijima nemamo dovoljno kvalitete, a pogotovo nemamo širine, povrede i loša forma nas desetkuju skoro svake sezone...
pomažem Tariku da pripremi generacije koje izlaze iz U21, ima vrhunskih igrača i potencijala, samo treba pričekat da stasaju...
mnogo je igrača kod stranaca, i nikad ne znaš kad će ih prestat trenirat, ili prodat nekome tko će ih upropastit...
čisti primjer ti je Crnogaj, jedan od najboljih seniorskih bekova, prodan početkom sezone za skoro 7m, i kod novog vlasnika nije upisao minute od 01.07.
nit se trenira, a forma u minusu...
(31134315)drugi primjer je Rudonjić, jedan od boljih krila koje imamo... cijelu sezonu igra svaku tekmu, punih 48'... dok je vlasnik bio u kupu, to je 144 minute svaki tjedan, kasnije po 96... tek sad pred kraj sezone je nekako na random nagurao formu 8, većim dijelom sezone nije bio preko 7...
za rezultat sa seniorima treba imat barem dvadesetak igrača u najboljim godinama, od 28 do 33, kod pouzdanih vlasnika, po mogućnosti domaćih, i gotovo svi da budu u treningu, ako ništa slobodnih i stamine...
mi nemamo ništa od toga, ni blizu, i zato će seniori uvijek biti tako blizu, a tako daleko od plasmana u sljedeći krug na eurobasketu...
toliko od mene na temu seniora, zasad puna podrška Tariku, radi jako dobar posao, a trud i rad moraju dati rezultate...