Kad će vise ti izbori bit gotovi ?
Inače, ako nije kasno ja podržavam chodu jer je i dalje najbolji manager što je dokazao i sa klubom i sa repkom. Sva sreća da je marijoh sad postao stabilan prvoligaš i nemože glumit PR-a na kartu da treba svrgnuti proklete prvoligaše sa kormila reprezentacije
)
Ko kaže da nemrem::))
evo da ti dokažem::))
Dragi moji menađeri, prvo da vam se zahvalim na pomoći oko prošlih izbora i za staru iz za mladu repku.Jer ste mi pomogli da skinemo sa trona močne i umišljene prvoligaše, što ste mi pomogli da im oduzmemo omiljene igračke mladu i staru repku, i to onako močno.Nadam se skromno da niste požalili, kaj se nas podržali,nadam se da smo opravdali ako ne već rezultatom ali ono bar trudom oko repke.Koji je bio očit tokom prošle dvije sezone.Nažalost rezultat sa starom repkom je izostao ali vjerujte da nam se forma poklopila bar na 2 bitne tekme, rezultat bi bio mnogo bolji.
E sad slijedi ono najvažnije, podržite nas opet i stručni stožer i Starostu kao izbornika, nedajte da nam se smiju iza leđa , jer misle da su nas uspjeli razjediniti.Pokažimo im da naša pobjeda na izborima nije bila slučajnost, već da smo i dalje jedinstveni i da možemo poraziti ponovo drugi puta za redom ove močne i bahate prvoligaše...a šta ću nažalost i ja sam prvoligaš..ali ja sam idalje samo umišljeni ali nisam i bahati prvoligaš::)), i još uvijek se potčinjavam Starosti i Ray-u.
Nedajte da naš dvosezonski mukotrpan rad sa repkom padne u vodu,izborom nekog drugog za izbornika....
Chodi svaka čast......ali Starosti dajte svoj glas
Starosta izbornik ,Starosti još jedan mandat......to je naš cilj i ostvarili bumo ga radi vas::))
Još jednom hvala svima koji ste i koji još bute glasali za StarostuLast edited by marijoh (NTscout) at 2/13/2012 2:16:55 PM
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!