כבר עניתי כאן מספר פעמים לדעתי בצורה די ברורה ודשנו בזה כבר.גם אנחנו חברים וזה בסדר שאתה תומך בניר כחבר טוב בבחירות:) ,אבל השאלות שלך מוטות וסוגסטיות כבר כמה פעמים ואתה יודע את זה(תשאיר את האמירה על ניר אל תערוך בבקשה את הפוסט כדי שיבינו במה מדובר), זה כמו לעשות סקר כשאתה שואל: נכון שאתה מעדיף את ניסן המצוין על ניר? במקום לשאול - את מי מעדיף? ניסן/ניר
ברור שכשאתה שואל בצורה כזו לדוגמא אתה יוצר סוגסטיה שמטה את זה לטובתי.
אחי אני ממש לא מסכים - סורי שאנחנו מגיעים לפסים כאלו, אבל אני עושה מעל ומעבר בשביל לא להיות מוטה לכאן או לשם. ידוע שאני חבר של ניר והכל בסדר. אני לא הכנסתי את הנושא הזה לבחירות ולא כתבתי שאלה אחת
הסברתי כמה פעמים, ואפילו השקעתי בהסבר מאוד מפורט מה האג'נדה שלי.
אם היא לא תואמת את האג'נדה שלך זה בסדר גמור.
אני יודע מה זאת שאלה מוטה, אין צורך להסביר, ואני דורך על בייצים בשביל לא להראות תמיכה כזאת או אחרת.
יותר מזה, אני לא יצאתי באימרה "אני מסכים איתו לא מסכים איתו" אלא בחרתי לתת את ההסבר שלי ואת האני מאמין שלי בנושא - אפילו כנושא פורץ בחירות שיסביר למשתמשים שנכנסים לדיון הזה מעט על הנושא שדיי חשוב (לי לפחות)
קצת מטופש בעיניי לעשות את זה על דפי הפורם - אני לא חושב שזה המקום אבל כל מי שדיבר איתי על זה בצורה פרטית קיבל ממני תשובה דיי דומה - מצבנו מצוין, עם ניסן או עם ניר, הנבחרת תהיה בידיים טובות וזה מה שחשוב.
זאת דעתי האמיתית, אני דיי בטוח שאתה יודע אותה בעצמך נוכח העובדה שתמיד הערכתי אותך כמאמן ותמיד תמכתי בך בכל הזדמנות שרק היה אפשר.
ברוב הפוסטים שלי פשוט הסברתי את האג'נדה שלי בקשר להסכמי רגוע.
זה בסדר שבנקודה הזאת הגישה שלנו שונה, זה לא אומר שום דבר על ההערכה שלי אליך כמאמן ויכולת ההצלחה שלך.
אני שוב אחדד עוד כמה נקודות - אני לא מציע לשקר לאף אחד - אני רק אומר שהדעה שלי אומרת שהכי טוב זה לא לחשוף את הקלפים. הדרך שאני מצאתי לנכון זה לענות להצעות כאלו בחיוב ולעשות מה שאני רוצה.
הדרכים שלך יכולות להיות טובות כמו הדרך שלי ואולי טובות יותר.
בשום מקרה לא אשקר למאמן שהציע כמו שאתה וניר הצעתם- אני חושב שזה יותר גרוע מלהציע הסכם.
- בדיוק פה המחלוקת בינינו - ושוב גם זה בסדר
רבים ממי שמציעים הסכם עושים את זה מחוסר ברירה ואני יסביר את זה מנקודת המבט שלך של תורת המשחקים בעוד פוסט כדי שאנשים יקבלו עוד זווית
- אני אשמח, נדירים הדיונים המעניינים באמת שיש בקהילה שלנו (לטעמי לפחות) ואפשר רק לצטער שזה קורה כחלק ממערכת בחירות ואתה יוצא עם תחושה שזה חלק מאיזה התקפה אישית...
אני יכול לגלות כי כבר אתה רשמת את זה בעצמך - אני מעריך אותך מאוד, עד הרמה שאני פניתי אליך בהצעה להיות ג'יאם שמנהל את הקהילה. בשביל לא להיות מוטים כמו שאתה אמרת בעצמך, הצעתי את זה לעוד מספר מאמנים, בינהם גם ניר.
Last edited by Ehud at 7/29/2011 2:56:51 AM
"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy