Tako tekma se bo začela noben nemora več menjati postave.Od izpada iz pokala sem malo gledal kako bi premagal copatarja.Za primer sem si vzel 2 tekmi
1.
(87696002) in
2.
(88905411).
Na drugi tekmi je copatar sam sebe premagal s tem ko se je zaletel napovedovati taktiko.Je pa Nova vas dobila skok kar za 22.Zato sem dokupil igralce ki imajo boljši skok KK in poljak.
Bistvena tekma je bila odločilna iz prejšnje sezone proti Pigsom.Pigsi igrajo s 3 visokimi in tako lažje pokrijejo copatarjevo igro pod koš.Zato sem se odločil da bom kupil KKja.Ampak ker je JJS preslab obrambni igralec za notranje taktike sem moral kupiti še eno menjavo. Našel sem Waszczyńskega , ki je pomojem podoben Taalu. Ima sijajno podajanje zato lahko igra tudi na OIju.Ima zelo dobro obrambo pod košem in tudi zunanja obramba je nadpovprečna za kcja.Glavni namen da sem ga kupil je bil da bi na man to man ustavil Neumana ki mi dela največ težav. V drugi tekmi mi ni kaj dosti pomagalo , saj je Neuman igral na centru in dosegel več kot polovico točk vrtca.Tako da praktično je samo Calic moj zunanji igralec "bek" Ostali so vsi "štirke" Ten brink pa "klasična petka" čeprav lažje krije KC kot Percin in naredi manj osebnih napak.Na klopi imam JJSa ki je odličen scorrer.Ima najboljši met iz skoka in razdaljo meta v ekipi , zunanja obramba je zelo visoka in met pod košem tudi za branilca. Ampak ker porabi preveč žog in je preslab v obrambi pod košem , pač sedi.Zraven njega je še Tainmin , ki je zelo dober obrambni igralec , neporabi veliko žog, pobere kakšen skok pa pod košem ima dosti visok % meta.Celotno ekipo sem podredil proti copatarju , da mi bi le uspelo zmagati to sezono.
Upam da tole tekmo zmagam zavzetost imam 11, mislim da ima copatar 5 če je res to da je igral na vso moč tudi tekmo polfinala.
Lp
Last edited by Mr.X at 2/14/2016 11:27:22 AM