אני לא ממש אחדש מעבר למה שכבר ענו לך אבל בגלל שאני הנושא לדיון אני חייב לענות.
1)
אם יש הרבה אנשים טובים שרוצים לקחת חלק, אני שואל אותך איפה הם? אני לא רואה המונים מציעים את עצמם לאמן את הצעירה וגם אין יותר מידי אנשים שמציעים את עצמם למאמני הנבחרת לעזרה.
2)
לפני 3 עונות פניתי לניסן והצעתי את עצמי לתפקיד כלשהו שהוא לא באמת מוגדר, ואפילו לא באמת תפקיד בנבחרת. המחשבה שלי היתה שנושא פיתוח השחקנים שיוצאים מהצעירה לא מקבל מספיק יחס כי למעשה זה לא בתחום עניין המיידי של אף נבחרת וגם אם כן זהו יחס מאוד זמני כי מאמני נבחרת מתחלפים בקצב גבוה. זו הייתי מחשבה כללית שמטרתה לשפר את ה"שחקן הישראלי הבכיר הטיפוסי" ולהגדיל את היצע השחקנים שיכולים לשחק בנבחרת.
בתכלס מה שאני עושה זה 2 דברים:
מנהל קשר עם מאמנים של שחקנים ישראליים בטווח הגילאים הזה כדי שהמאגר יהיה מעודכן וגם כדי לייעץ למי שמוכן לשמוע על איך שמקסם את האימון.
לשבת על השוק ולחפש שחקנים ישראלים למכירה וע"י כך לעדכן אותם במאגר ואולי למצוא להם שידוך.
אני עושה משהו שאני יזמתי, משהו שאני אוהב לעשות, ולא איזה משרה שאני תופס בנבחרת. בסך הכל מדובר בפריק של מספרים וטבלאות והשוואות שיושב כל היום עם האקסל שלו ובודק שהמספרים נכונים...
במשך שתי העונות של ניסן לא הייתי בכלל מעורב בהחלטות הנבחרת- לא מי בסגל, לא טקטיקה ולא התלהבות - הייתי שומע (קורא) על זה כמו כולם בפורום. חוץ מלפעמים שניסן היה בא ואומר לי - "גל, יש איזה סנטר הגנתי, עם מסירה טובה שנמצא השבוע בכושר גבוה?" ואז הייתי מחפש ומעביר לו את השם. עם ברוך נהייתי קצת יותר מעורב בנבחרת רק בגלל טיב היחסים שלנו לא בגלל תפקיד זה או אחר. בסופו של יום כל מאמן יכול לבחור במי הוא מתייעץ ולמי הוא מגלה את תוכניותיו וזה לא ממש משנה מה ה"תפקיד" שלו.
בקיצור, אני לא רואה בעיה שכך שאני אמשיך לעשות את מה שאני עושה וגם אאמן את הנבחרת הצעירה - ולכן אני מציע את עצמי לתפקיד
ועניין אחד לגבי המשפט הזה שכתבת:
בן אדם ש"מבין את המשחק" (אני מת לדעת מה זה אומר וכמה כאלה אתה חושב שיש)
אז התשובה שלי היא כן, יש דבר כזה - יש הרבה מה להבין במשחק הזה, לגבי החשיבות של הפרמטרים השונים, תיקוד השחקנים בהתאם לטקטיקה העמדה. התאמת תכונות לעמדה כלשהיא או לטקיטקה מסויימת. איך לאמן שחקן הצורה היעילה ביותר. יש הרבה מה להבין - וזה לוקח לא מעט זמן והשקעה.