Dobra to teraz moja kolej:
8 Polpharma Ac Milan Club S... -- 4 Pyry na gazie
Pyry mają mocniejszy skład i raczej dadzą rade:)
5 Flying Machines -- 6 Pedziwiatr
Stawiam na maszyny, rowniejsza druzyna, a u pedziwiatra meisner najwieksza gwiazda bez formy:)
3 targowianka -- 1 The In Your Face Dunkers TV
Liczyłem na targowianke, ze awansuje, zawiodłem sie oby teraz sie to nie powtorzyło:P
2 Odpadki -- 7 Przemo z Niemiec
Dla mnie jesli menadzer odpadkow zagra 1 skladem to PZN nie pogra w tym meczu...
7 Iron Wings -- 4 Chicago Bulls 96/98 TV
Hmm, mecz w TV fajnie byloby wygrać, bo kibice slabo przychodzą, jeszcze zastanawiam sie nad skladem (czy najsilniejszy czy z mlodzieza) i taktyka, bo przez to ze byki zaczely cos kombinowac w ataku nie mam pojecia jak w obronie na nich zagrac, ale stawiam na siebie zeby nie bylo, ze jestem pesymista:P...
6 Odlewnictwo 8 WKS Ultima Ratio
Stawiam na odlewnictwo, bo wks ma narazie 3 zawodnikow do gry:P
5 Orzech -- 3 Wiktorie
Jak juz ktos napisal starcie dystansu z podkoszowymi:P wg mnie wiktorie za bardzo nie maja czym bronic orzecha 2 bardzo mocnych podkoszowych, ale to tylko 2 zawodnikow, a w 2 strone orzech ma 2 obroncow na 3 pozycje obaj w slabej formie, a wiktorie w ataku maja kilku porownywalnych graczy dystansowych, choc moj mecz pokazal jak mozna pokonac wiktorie, ale ja mam jako taka obrone:) niemniej stawiam na wiktorie
2 Anwil Broniszew -- 1 Mikrusy z Widzewa
Hmm, tu sie waham, mikrusy mocny dystans, anwil niezli podkoszowi, wygra lepiej broniacy stawiam na mikrusy w koncu lider:)