nikolas 2007 εν basilissa 21 92-98
Οι δηλώσεις των παικτών των ηττημένων μετά τον αγώνα στον Τ.Κοτζιά:
-Leendert Eggenkamp:Κοίτα να δεις δεν παίξαμε καλά σήμερα αλλά γι αυτό δεν φταίω εγώ αλλά εκείνοι που ήταν βασικοί,αλλά τι να κάνουμε θα πουληθώ θα ξαναταξιδέψω κάπου μακριά αφήνοντας πίσω όλες αυτές τις ωραίες στιγμές που πέρασα εδώ...
- Natalino Picicco:Άντε μωρέ με τον φλούφλη ,από εκεί που παίζαμε τόσο ωραία και καλά όχι μόνο μας βγάζει στην λίστα αλλά και στρέφει και τους οπαδούς εναντίον μας,δηλαδή τι θες να πω τώρα??ότι δεν προσπαθήσαμε στο γήπεδο?ότι δεν δώσαμε το 100% των δυνατοτήτων μας,gazzo?Ένα έχω να πω,από τότε που έφυγε ο Ιτούδης συμβαίνουν όλα αυτά και δεν είναι τυχαία...
-Juras Kostromovas:Δεν μας παρατάς λέω εγώ καλύτερα
-Paul-Louis Labé:Δεν ήταν καλή η εμφάνιση μας σήμερα αλλά εγώ έχω ακόμα εμπιστοσύνη στον προπονητή άσχετα με τις λάθος αποφάσεις του.Πιστεύω πως με λίγη δουλεία και καλές επιλογές να φτάσουμε στο επίπεδο που ήμασταν.
-Francisco Eizmendi:Τι να πω τώρα,δεν έχω λόγια για αυτό το λαμόγιο,άκου εκεί Πρόεδρε αφέντη-πούλα τον Eizmendi.Αλλά βλέπεις από εκεί που ήμουν ήρωας στα περυσινά play offs μαζί με τον φίλο μου Eggenkamp,τώρα έγινα πιο μισητός και από τον
Zucchi...
-Vittorio Oppes:Αν ο Harrani έδωσε το 101% των δυνατοτήτων του για την ομάδα,εγώ έδωσα το 202% αυτών με αποκορύφωμα τους 33 πόντους που έβαλα μέσα στο μπαρουτάδικο στον δεύτερο τελικό πέρυσι.Perché coach?perché?
-Pi Junjia:Δεν έχω κυάλια και δεν κοιτάζω τον πάγκο,ΟΚ?
-Anthony Smith:Έχουμε καλή χημεία σαν ομάδα κάτι που την χαλάει ο προπονητής μας κάθε φορά.Χθες ξεχείλισε το ποτήρι για εμάς.Μας φέρεται λες και είμαστε σκλάβοι ο φλώρος,λες και είμαστε κρατούμενοι.Με αυτές τις επιλογές που παίρνει κάνει τρύπες στο νερό και τίποτα άλλο...
-Gytis Flederis:Του χρόνου μας βλέπω παρέα με του Πελασγούς..
-Édouard Charlot:Σε εμένα ρε?εγώ που σε είχα σαν μεγάλο αδερφό?δεν ντρέπεσαι λιγάκι?μου είχες υποσχεθεί ότι θα βαφτίσω και το επόμενο σου παιδί.Δεν χαλάνε έτσι οι φιλίες ρε,τώρα πια πάει και θα μετανιώσεις άσχημα για αυτές τις αποφάσεις σου...
Mvp αγωνιστικής:P. Ligeti δικαιωματικά με το 12-14
Coach της αγωνιστικής:coachG αναμφίβολα πιστεύω
Παιχνίδι αγωνιστικής:
(32935907),χωρίς δεύτερη σκέψη
Last edited by unforgiven at 5/4/2011 9:48:14 AM