BuzzerBeater Forums

Poland - III.10 > Liga Rezerw VIII

Liga Rezerw VIII

Set priority
Show messages by
This Post:
00
280492.125 in reply to 280492.124
Date: 9/2/2016 3:40:15 AM
Baltic Strong
II.4
Overall Posts Rated:
17181718
Dzięki za rywalizacje w finale. Jakoś udało się wygrać ;)
Jeśli mnie pamięć nie myli to chyba dopiero pierwszy raz udało mi się wygrać te prestiżowe rozgrywki

Dzięki wielkie Siwy za super organizację turnieju. Moim zdaniem każda kolejna edycja jest lepsza - a to jest coś!!!!
I przy okazji dostałeś mój głos w wyborach - właściwy człowiek na właściwym miejscu!!!
Powodzenia.

This Post:
11
280492.126 in reply to 280492.125
Date: 9/4/2016 2:19:45 PM
Overall Posts Rated:
15061506
Wybaczcie trzydniowy poślizg...

LIGA REZERW - FINAŁ

Marek Grygierczyk już przed tym finałem nie raz był na ustach kibiców Baltica. Po 7 sezonach rozegranych w barwach "Silnych" został ulubieńcem fanów, głównie dzięki zaagnażowaniu w grę zespołu i wysokie umiejętności, ale też dlatego, że po cichu liczono też na jego przyszłe występy w kadrze. Teraz lokalni ultrasi będą mieć jeszcze jeden powód, by malować jego podobizny na swoich flagach - Grygierczyk zasłużenie został MVP finału Ligi Rezerw.
Dziennikarze obserwujący mecz słusznie zauważyli, że występ Grygierczyka, grającego w czwartek na pozycji PG (10-18 FG, 4-8 3FG, 28 pkt), był doskonałym podsumowaniem postawy Baltica. Gospodarze odnieśli zwycięstwo 84-90 dzięki skutecznym zastosowaniu motiona, osiągając wysoką skuteczność na większości pozycji. Falcons, pomimo użycia dobrze opanowanego w ostatnich dniach LI, nie mogli im się przeciwstawić. Sam mecz, pomimo, iż obie drużyny zagrały najmocniejszymi składami i pokazały wysoki jak na tą część sezonu poziom sportowy, nie zapisze się w historii LR pod względem burzliwego przebiegu. Baltic kontrolował całe spotkanie, dbając tylko o to, aby nie utracić zdobytej na początku przewagi. Udało im się wykonać to zadanie, pomimo, iż Falconsi w ostatnich minutach zmniejszyli stratę z 16 do tylko 2 punktów.

Gratuluję Mr. Presidentowi kolejnego zwycięstwa w Lidze Rezerw! Jednocześnie przypominam, że IX edycja już niedługo - rejestracja rozpoczyna się już dzisiaj!

Leniwy, stary, wyliniały kocur. Czasem jeszcze zerknie na polskie tłumaczenia.
This Post:
00
280492.127 in reply to 280492.126
Date: 9/4/2016 3:24:42 PM
Baltic Strong
II.4
Overall Posts Rated:
17181718
Sam mecz, pomimo, iż obie drużyny zagrały najmocniejszymi składami i pokazały wysoki jak na tą część sezonu poziom sportowy

Nie sprawdzałem czy Falcons grał w najsilniejszym składzie...ale ja poza Grygierczykiem grałem w zasadzie drugą piątką. W sumie jeśli patrzeć na pensje to i Grygierczyk nie powinien być zaliczany do najlepszych

Gratuluję Mr. Presidentowi kolejnego zwycięstwa w Lidze Rezerw! Jednocześnie przypominam, że IX edycja już niedługo - rejestracja rozpoczyna się już dzisiaj!

Właśnie nie jestem pewien czy kolejnego.... Coś mi się wydaje, że ja chyba jeszcze nigdy LR nie wygrałem...ale pewien nie jestem....

This Post:
00
280492.128 in reply to 280492.127
Date: 9/4/2016 3:38:21 PM
Overall Posts Rated:
15061506
Rzeczywiście, pierwszego. Ale finał już po raz trzeci był, więc się skojarzyło.
Najmocniejszy skład mógł tu oznaczać twoją słynną startową 10-kę ;)

Leniwy, stary, wyliniały kocur. Czasem jeszcze zerknie na polskie tłumaczenia.