dobar dan svima...
mlada reprezentacija je jučer odigrala i šestu utakmicu utješnog turnira, i upisala prvi poraz od Portugala, -6
(38151)isti trud, naš promašen fokus...
taj promašeni fokus nas je i koštao pobjede...
portugalski selektor preferira 3 taktike, LI/LP ili princeton, ja sam se osigurao za 2, on je odigrao treću...
plus igrao je sa 3 vanjska igrača na vanjskim pozicijama, umjesto standardnog krila, uletio je Mourato, i demolirao nas iz svih pozicija... oba naša krila ga nisu mogla čuvati, Radoš je pravio lične, preko Kolarova smo primali trice...
sama utakmica je bila koš za koš prvo poluvrijeme...
u trećoj Portugal radi seriju i odlazi na +11, kad sam pomislio da je sve gotovo, u četvrtoj se naši vraćaju...
dolaze na -2 3 minute do kraja, tada Radoš promašuje 2 slobodna bacanja, kao i nešto kasnije opet na -2...
njihov plej Silva, koji isto ima FT kao Radoš, pogadja 1 slobodno, naši su prisiljeni šutati trice, i tu nam je bio kraj...
najbolji u našim redovima je bio Gatakčić sa 23p i 13 skokova, no i njemu je drhtala ruka na slobodnim kad se rezultat lomio...
nije imao ni pravu pomoć suigrača, tek Matijević je bio na razini sa 16p 6 skokova i 6 asista...
Pokrajac i Radoš debelo podbacili, iako su obojica bili dvocifreni i solidni u skoku, u napadu nisu mogli pogodit ništa, kombinirani šut 9 od 34...
kad na LI taktiku krilo i centar ne mogu ništa pogoditi, sve osim poraza je ravno čudu...
šteta, velika šteta, propustili smo fantastičnu šansu imati 8-0 score na utješnom turniru, pogotovo kad se pogledaju naša sljedeća 2 protivnika...
Armenija nema selektora, sve utakmice gube 50-0, tako da nas čeka lagana pobjeda idući ponedjeljak...
a Bjelorusija je ispucala ent protiv Litve u gostima, upisala poraz od 15 razlike, i sa omjerom 3-3 izgubila skoro sve šanse za prolazak u knockout fazu...
nadam se da nam neće praviti problem u zadnjem kolu...
tablica nakon 6 kola:
(http://pokit.org/get/?eb545b526c4b43a87f19d9c00e018ac7.jp...)toliko za sada, čujemo se nakon treninga u petak...
idemo dalje za iste pare, samo hrabro, samo BiH!!!