Faliro Bulls - Tsitax
Κρίνοντας από την περυσινή σεζόν το παιχνίδι είναι ντέρμπυ και μάλιστα καυτό. Ωστόσο τα Τsitax τίναξαν τη μπάνκα στον αέρα στις μεταγραφές και με ρόστερ ακριβό και υψηλού επιπέδου έχει άλλο στόχο από την παραμονή. Μπορεί τα μέχρι τώρα αποτελέσματα να μην τον έχουν δικαιώσει, αλλά στην πορεία θα ξεδιπλωθεί το ταλέντο της ομάδας και αλίμονο σε όποιον τύχει στο διάβα του. Από την άλλη οι Ταύροι εδώ και χρόνια σε περιδήνηση και με σκαμπανεβάσματα είναι ικανοί για το καλύτερο και για το χειρότερο. Η λογική λέει ότι το παιχνίδι θα το πάρουν τα tsitax, αφού είναι γνωστό το μότο μου (που το έχω πάρει από τον Τζίμη) ότι τα λεφτά δεν κάνουν την ευτυχία, αλλά καλό είναι να υπάρχουν..
Βorba - Dark warriors
Εύκολο απόγευμα αναμένεται για τον Μπο, αν η ομάδα σοβαρευτεί και παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητες της. Κι αυτό γιατί στις 2 πρώτες αγωνιστικές συνάντησε δυσκολίες και αυτό έχει γεμίσει προβληματισμό στις τάξεις των οπαδών. Από την άλλη ο νεοφώτιστος, έχει ήδη δείξει τι μπορεί να πετύχει μετά την νίκη της Τρίτης επί των Ταύρων. Καλή ομάδα και δεμένη θα είναι δύσκολος αντίπαλος και επικίνδυνος για οποιον τον υποτιμήσει. Το παχνίσι έχει φαβορί και αυτός είναι ο Μπο.
Green XTC - Ag. Dimitrios
Καινούργιες ομάδες στην κατηγορία, αλλά με διαφορετικές παραστάσεις. Εμπειρη ομάδα ο Αγ. Δημήτριος, νεοφώτιστος ο green, αλλά με ίδια μέχρι στιγμής αποτελέσματα. Το παιχνίδι λόγω θέσεων στη βαθμολογία αναμένεται ντέρμπυ. Οι green που προέρχονται από τον όμιλο που ανέβηκα και εγώ, θα στηρίξουν το παιχνίδι τους στη βεντέτα της ομάδας από το Βέλγιο. Από την άλλη οι ninja turtles έχοντας ισσοροπημένο ρόστερ και εμπειρία θεωρώ ότι θα πάρουν το διπλό και θα βάλουν πλώρη για ψηλά στον κόκκινο όμιλο
Naxos - Annihilators
Εύκολο αναμένεται το απόγευμα για τη νιόπαντρη της κατηγορίας. Παίζοντας με το νεοφώτιστο και χωρίς νίκες ακόμη Annihilator δε θα πρέπει να συναντήσει δυσκολίες. Είναι από τα παιχνίδια που λέμε εκ των ων ουκ ανευ, αν θέλει να διεκδικήσει κάτι καλύτερο και να αποφύγει τις περυσινές περιπέτειες. Από την άλλη οι Annihilators θα πρέπει να αλλάξουν αρκετά πράγματα στην ομάδα για να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο στην κατηγορία. Ακόμη είναι πολύ νωρίς και υπάρχει καιρός γι αυτό. Θα δώσω άσο το παιχνίδι και θα στείλω και ένα link στη Μαρία για γιουβαρλάκια!!! :)