kurcze chlopaki no bez jaj, nikt sie z nikim nie umawial, to ze valid trafil akurat przedostania kolejke ze mna to zwykly fart. Mi nie zalezy tak jak iroplockowi zeby wygrac jak najwiecej meczy, dla mnie jest wazne PO nie sezon zasadniczy, tym bardziej ze mam pewne 1 miejsce, wiec tym bardziej moge sobie koncowke odpuscic a forma podstawowych graczy bedzie ok bo wystawie ich w sparingu zeby zaliczyli minuty, ja sie spinam dopiero na PO i tam wystawie dream team, na razie was usypiam:] nie posadzajcie mnie o takie cos, nie moja wina ze na koniec gram z dwoma botami i validem. Gdybym mial grac jescze z energa , drukarzem i mialbym 1 miejsce zapewnione to tez bym tak zagral. Poza tym skoro wedlug was odpuscilem i spokojnie awnasuje to jaki jest niby sens grania jednego meczu wiecej i trafienia na mnie?? teraz wychodzi na to ze bede gral z drukarzem, to pokaz ze jestes silniejszy i pokonaj mnie. Ukszens Ty grasz z drukarzem, jesli uwazasz ze zaslugujesz na PO to wygraj z nim i zamiast niego wejdziesz do play-offow, spotkamy sie wtedy w 1 rundzie. Gadacie na mnie a sami udowodnijcie ze zaslugujecie na PO bo w przeciwienstwie do mnie jescze nei mozecie spac spokojnie i musicie walczyc o miejsca, nie moja wina ze tak to sie potoczylo.