klub porazu ,sem vseeno kar zadovoljen z igro,predvsem notranji igralci so dobro igrali in kar namučili njihove centre...,kar se tiče zunanjih igralcev pa se vidi koliko smo zaostali ,saj so nam nasuli veliko točk,kljub coni 3-2 naša obramba ni bila večje od zadovoljive in tukaj je velika luknja ,pač imajo prenizko obrambo in tukaj probajte več delati,večja težava je še v poteku napada ,saj je ne moramo spraviti višje od nezadovoljivo in tukaj je velik problem ,saj če imamo preslab potek ,bomo zaradi tega tudi imeli manj dobro zaključenih napadov in posredno tudi metov-upam da bomo imeli sedaj boljše OI...
nekako forma igralcev se dviguje in s tem tudi naša igra postaja močnejša,kar pa me bolj skrbi je to da kar nekaj igralcev ni nič napredovala in to prvenstveno zunanji igralci,nekateri se premalo angažirajo pri treningih in če bi se dalo bi jih nekaj zamenjal,
nekako pa imam tudi že nekaj igralcev za naslednjo sezono in mogoče bomo sestavili bolj konkurenčno ekipo...
zadnjo tekmo bomo igrali na vso moč,mogoče pa jih tudi presenetimo,probajte mi namignit kako naj igramo naslednjo tekmo,mislim da smo lahko blizu njih...