BuzzerBeater Forums

BB Israel > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Arbelon

This Post:
00
191295.122 in reply to 191295.120
Date: 7/28/2011 5:17:25 PM
Ramat-Ilan Pilots
II.3
Overall Posts Rated:
413413
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
האמת היא שאם הפוסט ארוך מדי אני לא קורא אותו :-)

From: LA-Nir

This Post:
00
191295.123 in reply to 191295.121
Date: 7/28/2011 5:19:28 PM
Overall Posts Rated:
343343
כמו שאמרתי אם המספר יהיה גדול מדי בישביל שאני אוכל לעבוד בתשובות בקצב שאני מוצא מספק אני אעבור להעצלת סמכויות כל עוד אני יכול להתמודד עם זה וכל אחד מקבל תשובה אני אעשה את זה כל עוז אין פגיעה בתהלך שכל אחד מקבל תשובה וכל אחדד יודע איפה הוא עומד

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
From: ron1243

To: Ehud
This Post:
00
191295.124 in reply to 191295.118
Date: 7/28/2011 5:20:05 PM
Overall Posts Rated:
100100
אני יוסיף לך עוד אופציה כשמציעים לך הסכם רגוע- לשלוח למציע את הפוסט שרשמת כרגע :)
או שהוא יתעצל מלקרוא ויוותר לך, או שעד שיקרא את ההודעה כבר לא יהיה לו זמן לקבוע הרכב :P

This Post:
00
191295.125 in reply to 191295.114
Date: 7/28/2011 5:20:37 PM
Overall Posts Rated:
114114
אני רואה שקצת התייבש פה, אז אני יוסיף עוד שאלה למתמודדים
את מי כרגע אתם רואים שיהיו איתכם בצוות ויעזרו לכם?
איך תראה החלוקת מטלות בצוות? במה תקבלו עזרה ומה תשמרו לעצמכם לעשות לבד?

בגלל שזה שאלות מאוד כלליות, אני יכוון קצת-
מי יעשה סקאוט?
בחירת טקטיקות ושחקנים למשחקים, לבד? בעזרת אנשים? שואלים את הקהילה? עד כמה הקולות של הקהילה ישפיעו על ההחלטה? אם בפורום רואים דעה ברורה של לא מעט אנשים לעשות איקס, ואתם חושבים שצריך וואי, מה תעשו?
תקשורת עם המאמנים של שחקנים שבנבחרת, ועם כאלה שלא? עד כמה התקשורת בניכם לבין המאמנים תהיה תכופה? כן כמה זמן תשלחו הודעה? כל שבוע? כל תקופה, כשתרצו שהשחקן יחליף אימון?

אלו רק כמה נקודות, ואם יש עוד נקודות שפספסתי אשמח אם תוסיפו.

בלי חלוקת תפקידים מוגדרת ומסוימת נכון לרגע זה (זה אבסורד לחלק תפקידי צוות לפני שנבחרתי) יעזרו לי להערכתי בייעוץ טקטיקות ואולי לפעמים מעבר לזה שלושת מאמני הבוגרת האחרונים שעם כולם אני נמצא בתקשורת טובה במהלך העונות גם ללא קשר לנבחרת. כל אחד מהם יעזור לפי יכולותו ורצונו .אני מניח שאפנה לעוד מספר מאמנים טובים ומוכרים בקהילה כמו אלו שהיו בצוות שלי למשל ואציע להם לעזור(יש כבר מאמן אחד שיצר איתי קשר והביע נכונות ויהיה עזרה מעולה לדעתי). חלק סתם ארצה לשמוע את דעתם לפני משחקים חשובים וחלק יתפקדו יותר ספציפית
סקאוט יריבות- אני יעשה ברמה מאוד פרטנית כל פעם לקראת משחק שניים הקרובים ויהיה עוד מישהו שיאסוף תכונות נתונים של שחקנים מכל נבחרת שעשויה לפגוש אותנו בהמשך כאשר הם יוצאים למכירה וכו' ויעשה סקאוטינג שלא ייקח יותר מדי מזמנו אבל כזה שיהיה לו מספיק ידע שהוא יוכל להוציא לקהילה סיכום סקאוטינג קליל על היריבה הבאה בימי שבת-ראשון לפני המשחקים כדי שיוכלו לחוות דעה וגם להבין מול מי מתמודדים.
לא משנה אם הדעה תהיה איקס וואי או זד בפורומים- אם זה מנוגד לחלוטין לדעה שלי אני לא אעשה את זה.תמיד יש דעות לפה ולשם וצריך להיות החלטי. מה שכן אני לא אעשה שום דבר בלי לשקול טוב ולהתייעץ עם הצוות.
ל וכן חשוב לשמוע מה כולם חושבים ובעיקר למה הם חושבים שצריך לעשות משהו.
לגבי תקשורת-
יש מאמנים שצריך לתקשר איתם פעם בעונה ויש כאלה שצריך כל שבוע וגם יותר- זה תלוי רק במי המאמן ומה הוא עושה עם השחקן- אין לי חוק אחד לכמות זמן. יש מאמנים שיודעים לשמור על כושר מצוין ואתה מסכם איתם בשבוע הראשון של העונה על תוכנית אימון שמתאימה להם ולך והם עושים אותה- לא צריך לדבר איתם יותר מדי אלא רק פה ושם כשיש בקשה מיוחדת. מצד שני יש מאמנים שצריך ממש לעבוד איתם ושדורשים תחזוק כל הזמן.

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
This Post:
00
191295.126 in reply to 191295.125
Date: 7/28/2011 5:27:26 PM
Overall Posts Rated:
100100
לא אמרתי שתחלק לי עכשיו תפקידים של מי עושה מה. רק שתגיד איפה כן מחלקים תפקידים ותהיה מוכן לקבל עזרה, ואיפה אתה תעשה את העבודה בלי עזרה.
יש מאמנים שיעדיפו שהקשר עם המאמנים של שחקני הנבחרת יהיה ישיר איתם, יש כאלה שיחלקו את זה בין העוזרים (ויקחו חלק על עצמם), יש כאלה שירצו לבנות תוכניות אימונים לבד לכל שחקן ושחקן (בעצת העוזרים או לא, אבל אצלם המילה האחרונה), ויש כאלה שיתנו לעוזרים לעשות תוכניות אימונים לבד לשחקנים.
פה השאלה שלי. אני לא רוצה שתגיד לי ערן יעשה איקס, מאהוד אני יבקש שיעשה ככה, ומקני שיעשה ככה.

From: Ehud

This Post:
00
191295.127 in reply to 191295.124
Date: 7/28/2011 5:47:21 PM
Overall Posts Rated:
274274
אני יוסיף לך עוד אופציה כשמציעים לך הסכם רגוע- לשלוח למציע את הפוסט שרשמת כרגע
או שהוא יתעצל מלקרוא ויוותר לך, או שעד שיקרא את ההודעה כבר לא יהיה לו זמן לקבוע הרכב

אפשרות טובה

אבל אני חייב להגיד - שבאמת ניסיתי לרשום את זה בצורה קריאה...

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
This Post:
00
191295.128 in reply to 191295.117
Date: 7/28/2011 6:38:20 PM
Overall Posts Rated:
173173
אני לא חושב שפשוט צריך להסכים עם העובדה שזה קיים, אני חושב שצריך לנסות להלחם בתופעה הזאת וככה אולי אפילו לשפר את הקהילה.

יכול להיות שבכך שתשבור הסכם רגוע קהילה שלמה תלמד שזה לא כדאי.

This Post:
00
191295.129 in reply to 191295.128
Date: 7/28/2011 6:44:28 PM
Overall Posts Rated:
100100
אני לא חושב שזה יעזור.
אני יכול להגיד שאצלי יש אחד שמציע הסכמים כמעט בכל משחק, עד ש2 או 3 מחזורים לסוף העונה שעברה דפקו לו קראנץ בפרצוף. אני מניח שהעונה נראה קצת יותר זהירות, ממנו, ומשאר הקבוצות בליגה מהסכמים כאלה, אלה אם כן הם באמת כדאיים לשני הצדדים. אבל אני בטוח שהם עדיין יהיו.

הבעיה בהסכמים האלה זה שהם חוקיים לגמרי, ולכן אי אפשר למחוק אותם לגמרי, אלא אפשר אולי להמעיט אותם. ואת זה עושים בדרך כלל באמת בכך שפעם אחת מפרים הסכם.
זה כמו שילד קטן רואה אש ומכניס את היד- הוא נכווה, ובפעם הבאה שיראה אש, הוא יחשוב פעמיים לפני שיתקרב, אבל זה לא אומר שהוא לא יכווה שוב במשך כל החיים שלא ולא יעשה טעויות, נכון?

This Post:
00
191295.130 in reply to 191295.129
Date: 7/29/2011 1:43:32 AM
Overall Posts Rated:
114114
מסכים איתך רון , ובעולם הנבחרות זה מוקצן מאוד והרבה יותר גרוע מבליגה. כל משחק כמעט מקבלים הצעה לרגוע וזה כבר כדור שלג- הרבה מציעים ובגלל שידוע לכולם שרבים סוגרים הסכמים הם חייבים להגן על עצמם מזה שייווצר פער ביניהם לבין היריבות שצוברות התלהבות ומציעים/מקבלים הסכמים.

הלוואי שהיה אפשר לעצור את התופעה בזה שנשבור הסכם פה ושם- זה ממש לא ריאלי ולא הפתרון. זה תופעה מאוד רחבה וזה להיות סוג של דון קישוט שנלחם בטחנות רוח.. אם אתה רוצה להאמין ש "השינוי מתחיל בך" כמו שרי אריסון אנשים צריכים לזכור שהיא גם כתבה בספר הזה שפיות וגמדים מדברים אליה...

הפתרון בעיני הוא פשוט ומערכתי- אם מנהלי המשחק מודיעים היום שזה לא חוקי להציע הסכם רגוע וכל פעם שמישהו מדווח שהציעו לו הסכם הג'יאם באותה מדינה או הביברים עצמם יוכלו לבדוק את הודעות המייל שלו, אף אחד לא יהיה טיפש מספיק לסכן את הנבחרת/הקבוצה שלו בהורדת נקודות/באן/הרחקה מהנבחרת/קנס /הורדת התלהבות ל1 וכו' . קל לפתור את הבעיה אבל כנראה שהיא לא בסדר עדיפויות.

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
This Post:
00
191295.131 in reply to 191295.130
Date: 7/29/2011 1:54:10 AM
Overall Posts Rated:
274274
פתרון בעיני הוא פשוט ומערכתי- אם מנהלי המשחק מודיעים היום שזה לא חוקי להציע הסכם רגוע וכל פעם שמישהו מדווח שהציעו לו הסכם הג'יאם באותה מדינה או הביברים עצמם יוכלו לבדוק את הודעות המייל שלו, אף אחד לא יהיה טיפש מספיק לסכן את הנבחרת/הקבוצה שלו בהורדת נקודות/באן/הרחקה מהנבחרת/קנס /הורדת התלהבות ל1 וכו' . קל לפתור את הבעיה אבל כנראה שהיא לא בסדר עדיפויות.

לא מדובר "בבעיה" מבחינת מנהלי האתר ובטח שלא מדובר במשהו לא חוקי
מדובר כמו שאמרתי בפוסטים הקודמים בפעולה שלא ממש קשורה למשחק. זאת פשוט מניפולציה של מאמנים למזער את הסיכון של עליה ברגוע בכך שממזערים את הסיכון לשחק מול גישה עדיפה.

אני ממש לא מסכים שמדובר במלחמה בתחנות רוח - לא ממש צריך לעשות מזה ביג דיל.
באמת שיש פה 2 סוגיות.
1. האם אתה נוהג להציע הסכמי רגוע בשביל לצבור התלהבות (שאלה לך ולניר למרות שאני יודע את התשובה של ניר)
2. מה אתה עושה כשמציעים לך הסכם רגוע?

לגבי שאלה 1 זאת כבר שאלה של ניהול סיכונים וטקטיקה - אני יכול להגיד שבקבוצה שלי וגם בנבחרת כשניהלתי לא הצעתי הסכמי רגוע, הולך והלך לי לא רע (מאמנים נוספים שאני מכיר בגישה דומה בנקודה זאת הם קני ועידן לצורך העיניין)

לגבי שאלה 2 - כאן מגוון התשובות רחב. כבר אמרתי את דעתי. למי שיש כוח שיקרא את הפוסט הארוך שלי

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
This Post:
00
191295.132 in reply to 191295.131
Date: 7/29/2011 2:30:52 AM
Overall Posts Rated:
114114
זה שלא מדובר בבעיה מבחינת מנהלי האתר זה ידוע.זה לא אומר שהם צודקים כי זו כן בעיה.
זה כמו להגיד שלממשלה אין בעיה עם מחירי הדיור הגבוהים.זה לא אומר שאין בעיה - הם טועים.
למה לא לשמור על האליפויות יותר ספורטיביות ?

כבר עניתי כאן מספר פעמים לדעתי בצורה די ברורה ודשנו בזה כבר.גם אנחנו חברים וזה בסדר שאתה תומך בניר כחבר טוב בבחירות:) ,אבל השאלות שלך מוטות וסוגסטיות כבר כמה פעמים ואתה יודע את זה(תשאיר את האמירה על ניר אל תערוך בבקשה את הפוסט כדי שיבינו במה מדובר), זה כמו לעשות סקר כשאתה שואל: נכון שאתה מעדיף את ניסן המצוין על ניר? במקום לשאול - את מי מעדיף? ניסן/ניר
ברור שכשאתה שואל בצורה כזו לדוגמא אתה יוצר סוגסטיה שמטה את זה לטובתי.

בכל זאת למקרה שזה עוד לא ברור אענה לך שוב אבל אני מבקש שתימנע מהצהרות תמיכה מכל מיני סוגים. תשאל בבקשה שאלות שבאמת עדיין צריכות הבהרה באמת מעניינות אותך ולא כאלה שבהם כבר דשנו.גם חברים שיש לי ובעדי בבחירות יודעים שאני לא רוצה שיכתבו דברים מיותרים והם נמנעים מזה.

1. לא נוהג להציע.אתה אגב יודע את זה כבר מזמן כמי שהיה איתי בליגה 7 עונות.אבל מצד שני ובמיוחד בנבחרת אני גם לא פוסל אותם מראש בכלל- אם יהיו מקרים מסוימים פה ושם(כבר פירטתי כמה כאלה בהודעות קודמות) שזה יתאים נעשה מה שיהיה הכי טוב לנבחרת ולקהילה כאן בעיני

2. אם ההסכם מתאים לי באותו רגע- כלומר אין בו שום סיכון מבחינתי כי ממילא תכננתי לעלות רגוע.בהחלט אקח ההצעה בשתי ידיים ואסכם וגם אעמוד בהסכם- ממילא תכננתי לשחק כך.
אם ההסכם לא מתאים לי ויש בו סיכון עבורנו אעשה אחד משני דברים דומים- או שלא אענה או שאענה כמו שעניתי בקדנציה הקודמת במקרה כזו
"אנחנו לא מסכמים מראש הסכמי רגוע כמדיניות. יש סיכוי מאוד טוב שנעלה רגוע אבל המדיניות שלנו היא לא לסכם כחלק מפייר פליי ואתה יכול לעלות בדרך הכי טובה לך, תודה על ההצעה ובהצלחה במשחק"
מסר שמשאיר תחושה חיובית אבל לא מחייב אותנו בכלל.

בשום מקרה לא אשקר למאמן שהציע כמו שאתה וניר הצעתם- אני חושב שזה יותר גרוע מלהציע הסכם.

רבים ממי שמציעים הסכם עושים את זה מחוסר ברירה ואני יסביר את זה מנקודת המבט שלך של תורת המשחקים בעוד פוסט כדי שאנשים יקבלו עוד זווית

Advertisement