אני רואה שקצת התייבש פה, אז אני יוסיף עוד שאלה למתמודדים
את מי כרגע אתם רואים שיהיו איתכם בצוות ויעזרו לכם?
איך תראה החלוקת מטלות בצוות? במה תקבלו עזרה ומה תשמרו לעצמכם לעשות לבד?
בגלל שזה שאלות מאוד כלליות, אני יכוון קצת-
מי יעשה סקאוט?
בחירת טקטיקות ושחקנים למשחקים, לבד? בעזרת אנשים? שואלים את הקהילה? עד כמה הקולות של הקהילה ישפיעו על ההחלטה? אם בפורום רואים דעה ברורה של לא מעט אנשים לעשות איקס, ואתם חושבים שצריך וואי, מה תעשו?
תקשורת עם המאמנים של שחקנים שבנבחרת, ועם כאלה שלא? עד כמה התקשורת בניכם לבין המאמנים תהיה תכופה? כן כמה זמן תשלחו הודעה? כל שבוע? כל תקופה, כשתרצו שהשחקן יחליף אימון?
אלו רק כמה נקודות, ואם יש עוד נקודות שפספסתי אשמח אם תוסיפו.
בלי חלוקת תפקידים מוגדרת ומסוימת נכון לרגע זה (זה אבסורד לחלק תפקידי צוות לפני שנבחרתי) יעזרו לי להערכתי בייעוץ טקטיקות ואולי לפעמים מעבר לזה שלושת מאמני הבוגרת האחרונים שעם כולם אני נמצא בתקשורת טובה במהלך העונות גם ללא קשר לנבחרת. כל אחד מהם יעזור לפי יכולותו ורצונו .אני מניח שאפנה לעוד מספר מאמנים טובים ומוכרים בקהילה כמו אלו שהיו בצוות שלי למשל ואציע להם לעזור(יש כבר מאמן אחד שיצר איתי קשר והביע נכונות ויהיה עזרה מעולה לדעתי). חלק סתם ארצה לשמוע את דעתם לפני משחקים חשובים וחלק יתפקדו יותר ספציפית
סקאוט יריבות- אני יעשה ברמה מאוד פרטנית כל פעם לקראת משחק שניים הקרובים ויהיה עוד מישהו שיאסוף תכונות נתונים של שחקנים מכל נבחרת שעשויה לפגוש אותנו בהמשך כאשר הם יוצאים למכירה וכו' ויעשה סקאוטינג שלא ייקח יותר מדי מזמנו אבל כזה שיהיה לו מספיק ידע שהוא יוכל להוציא לקהילה סיכום סקאוטינג קליל על היריבה הבאה בימי שבת-ראשון לפני המשחקים כדי שיוכלו לחוות דעה וגם להבין מול מי מתמודדים.
לא משנה אם הדעה תהיה איקס וואי או זד בפורומים- אם זה מנוגד לחלוטין לדעה שלי אני לא אעשה את זה.תמיד יש דעות לפה ולשם וצריך להיות החלטי. מה שכן אני לא אעשה שום דבר בלי לשקול טוב ולהתייעץ עם הצוות.
ל וכן חשוב לשמוע מה כולם חושבים ובעיקר למה הם חושבים שצריך לעשות משהו.
לגבי תקשורת-
יש מאמנים שצריך לתקשר איתם פעם בעונה ויש כאלה שצריך כל שבוע וגם יותר- זה תלוי רק במי המאמן ומה הוא עושה עם השחקן- אין לי חוק אחד לכמות זמן. יש מאמנים שיודעים לשמור על כושר מצוין ואתה מסכם איתם בשבוע הראשון של העונה על תוכנית אימון שמתאימה להם ולך והם עושים אותה- לא צריך לדבר איתם יותר מדי אלא רק פה ושם כשיש בקשה מיוחדת. מצד שני יש מאמנים שצריך ממש לעבוד איתם ושדורשים תחזוק כל הזמן.
אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...