יום שמח מאד לנבחרות שלנו ובמקרה הזה לצעירה..
ניצחון מעולה 105-79 על פינלנד [עם יתרון גישה יש לציין] י
מהלך המשחק
הרבע הראשון היה אחד הרבעים המוזרים שראיתי לאחרונה, הפינים לקחו 10 ריבאונד התקפה תוך 9 דקות בלבד אבל החטיאו ללא הפסקה, מנגד אנחנו קלענו את הזריקות שלנו והצלחנו לסיים עם יתרון 23-15 למרות פיגור 10-1 בריבאונד התקפה..
הרבע השני היה די סטנדרטי, צמוד בסך הכל כשבאיזהשהו שלב עלינו ליתרון דו סיפרתי אך הפינים דאגו להוריד את ההפרש ל46-39 בירידה למחצית..
הרבע השלישי היה רבע מעולה, כאשר צוקרמן ויוראי השתלטו לגמרי על המשחק, עשו הכל על המגרש ובעזרה מכל שחקן נוסף על הפרקט העלו אותנו להפרש גדול שצומצם לקראת סוף הרבה ל72-61..
הרבע הרביעי היה חגיגה, הכל עבד, הכל נכנס, כולם השתתפו במשחק ועשו רבע אדיר בניצוחו של צוקרמן שלא הרפה מהגז והוביל רבע ענק של הצעירה שבו לא הרפנו מהגז וסיימנו חזק עם הפרש שיא- 105-79!
ראוי לציון
באופן כללי זה משחק שאני יכול לומר בכנות שכל שחקן על המגרש סיפק משחק טוב, ותרם הרבה מאד, זה היה משחק מיוחד מאד במובן הזה..
אך הבולטים ביותר הם כמובן צוקרמן שממשיך להוות פקטור מרכזי ושחקן מפתח בצעירה וסיים את המשחק עם דאבל דאבל משוגע של 20 נק [3-4 לשלוש] ו15 ריבאונד...
יוראי הלוי בא לעבודה והראה איזה שחקן הוא כשעל כושר 7 סיפק משחק יפה מאד של 21 נק,4 אס, 3 חט ו0 איבודים ב30 דקות....
שימו לב שהפינים לקחו 16 זריקות יותר מאיתנו, ולמרות זאת ניצחנו ב26 נקודות שזה נתון די מדהים..
ראוי לשיפור
גם במשחקים טובים מאד יש מקומות לשפר, הפעם זה היה הריבאונד- הפינים חגגו בריבאונד התקפה ולא ניצלו זאת לנקודות [סיימו באחוזים נוראיים של35-114 מהשדה, 30% ]... אספר כאן שאנחנו כן עובדים על זה וכן מדריכים מאמנים בין היתר לעבוד על הריבאונד של שחקנם ונקווה לראות תוצאות במשחקים הבאים..
תכניות לעתיד
אני מוסיף הפעם את הסעיף הזה על מנת להבהיר משהו קטן- שני המשחקים עד כה היו שני משחקים לשתי קבוצות שעלו מהמקום ה2 לבית, כמונו- משמע הדבר הוא שהם היו 2 המשחקים כנראה היותר קלים שלנו בבית הזה..
רוסיה, ליטא וסרביה לכולן סגל טוב יותר לדעתי משל אסטוניה ופינלנד ולכן- אין עדיין מה לפנטז ללעבור את השלב הזה..
כמובן שנעשה הכל כדי לסיים את השלב עם כמה שיותר ניצחונות- אבל אנחנו לא "כל יכולים", מבחינת סגל הסגל שלנו הוא לא מהטובים בבית הזה וננסה לעשות את העבודה כמה שאפשר טקטית..
בכל אופן, אחלה משחק היה היום, חייב תודה גדולה לעופר, יהודה וגל שביחד עזרו לי לבנות את הטקטיקה למשחק הזה שעבדה ובגדול..