BuzzerBeater Forums

BB Israel > צעירה עונה 28

צעירה עונה 28

Set priority
Show messages by
This Post:
00
261218.121 in reply to 261218.120
Date: 9/10/2014 1:58:41 AM
Overall Posts Rated:
168168
אני מנסה להבין את מה שאתה אומר.. אם היינו מהמרים יותר ומשחקים יותר פרוע עד עכשיו, אבל מפסידים ולא עולים שלב- היית מרוצה מתפקוד הנבחרת כי סער שיחק הרפתקני? אני לא חושב.

מעבר לזה- לא אמרתי שהנבחרת לא חשובה לך, או שביקורת בונה זה לא דבר לגיטימי. פשוט עניתי מהצד שלי, למה לדעתי הנבחרת שיחקה בצורה דיי שבלונית וקבועה כמו שהצגת, ולא בצורה הרפתקנית תוך לקיחת סיכונים רבים.

בנוגע לציטוט של ג׳ורדן לא אגיב יותר מידי, כי זה משפט נורא יפה יפה וכאילו ״עמוק״, ואולי הוא אפילו רלוונטי במקרים מסוימים, אבל אני חושב שבמקרה הזה אזכור שלו זה פשוט בולשיט, והסיבה לזה היא המשפט הראשון בפוסט הזה שלי.

Message deleted
This Post:
11
261218.123 in reply to 261218.122
Date: 9/10/2014 3:49:22 AM
Overall Posts Rated:
492492
יוסי - אל תתנצל על זה שהעלת ביקורת.

שאלת שאלה לגיטימית ואינטלגנטית מאוד, וניתוח שעשית הוא נכון ואני לגמרי מבין איך מנקודת המבט שלך עלתה בך השאלה הזו.

אני מאמין שאחרי שסער יסביר את עצמו אז תדע יותר - אבל זו עדיין זכותך לחשוב שאפשר לעשות אחרת. אין חובה בלהסכים עם סער או שאר צוות הצעירה בכל מקרה :)

אני רק אוסיף אז זה:
מעבר להכנה לכל משחק בפרט ישנה אסטרטגיה כללית לכל האליפות; אנחנו מתמודדים מול יריבים שלפחות חכמים כמונו, יודעים לקרוא את הפוסטים שלנו, יודעים כמוך להתסכל על ההימורים שעשינו וההרכבים שבחרנו - ולהסיק עלינו מסקנות. ולכן הבחירות הטקטיות שנעשות לקראת משחק ספציפי הן לפעמים מונעות גם מהאסטרטגיה הכללית שלנו לקמפיין כולו, ולא בהכרך ממה שהכי נכון למשחק עצמו...

תודה יוסי, אתה מחזיר את העניין לנבחרת ואת הדיון סביבה וזה בהחלט כיוון חיובי!

This Post:
00
261218.124 in reply to 261218.121
Date: 9/10/2014 5:58:56 AM
Overall Posts Rated:
131131
רון מצטער משום מה ההודעה שלך לא הופיעה לי קודם אבל עכשיו רק ראיתי אותה אז אתייחס

אתה מנסה להבין וזה מצוין אבל עדיין אנחנו משדרים בגל אחר משום מה
אני לא אמרתי שזה מה שרציתי , כל מה שעשיתי פה היה לחפש (עם הרבה קושי תאמין לי ) את נקודות התורפה לדעתי המעטות שיש לנו ולנסות לטפל גם בהם יחד עם מאמנים מצויינים ומנוסים כמוך ואחרים פה בפורום ובקהילה ולנסות לתת להם פיתרון בדיון פורה ותרבותי , יחד עם העצמת העניין והאהדה בקהילה סביב הנבחרת על מנת להפוך את הנבחרת הלאומית שלנו (הבוגרת והצעירה ) ממדהימה למושלמת , לדעתי יש פה דור שחקנים שמתאים לרמות הגבוהות ביותר

אני שמח שהבעת את דעתך , אז על פי מה שאתה אומר עד כה הנבחרת הייתה מושלמת? אין שום דבר שהייתי משנה? אם כן זה גם מעולה

בנוגע לציטוט של ג'ורדן כשאלוהים מדבר אז עדיף שנקשיב ;) ואם אפשר לצטט אז בכלל טוב
אם תנסה להבין מעט מעבר אני בטוח שתמצא את הקשר וה"עומק" במשפט הזה של מייקל בסופו של דבר מייקל מדבר על להעיז יותר וזה בדיוק מה שדיברתי עליו ככה שהקשר קיים , מייקל מדבר מנקודת מבט של שחקן ולא של מאמן אבל בהחלט הייתי שמח אם היה לנו כמה שחקנים בנבחרת שחושבים כמו מייקל ומוכנים להסתכן גם אם זה יעלה בהפסד על מנת סיכוי לנצח , בסופו של דבר אם יהיה לך משחק פלייאוף מכריע מחר בבוקר בליגת העל ותהיה בפיגור נקודה 20 שניות לסיום והכדור אצלך לא תרצה שהוא יסתובב עד השניה האחרונה בין השחקנים שלך במסירות מבוהלות ולא תזרק שום זריקה לסל תרצה שבשניה האחרונה הכדור שלך יהיה אצל שחקן שיעיז כך גם אני רוצה את המושכות של הנבחרת שלי אצל מאמן שידע לאמן אחראי אבל גם להעיז כשצריך

נ.ב יש לנו מאמן שיודע להעיז מצוין ולא פה הבעיה, הבעיה היא שנקלענו לבית שדורש מאיתנו להעיז ללא ברירה אם היה ניתן לנצח כל משחק בלי לקחת סיכונים כל הפוסט הזה היה נכתב שונה לגמרי כמו שאמרתי מטרתו היא לתרום לדיון פורה, לאהדה ולעזרה לצוות הנבחרת שאני אישית מאוד אוהב

This Post:
11
261218.125 in reply to 261218.124
Date: 9/15/2014 11:56:29 AM
the criminals
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
392392
הנה בא הנה בא המשחק מול פינלנד..!

בשלב הקודם הקודם

הפינים עלו מהמקום השני בבית שלהם כשניצחו במחזור האחרון את איטליה בניצחון מרשים שהעניק להם עלייה..

משחק קודם

במשחק הקודם הפינים התמודדו מול הסרבים האיכותיים, וחטפו בראש 79-44.. אנחנו במשחק הקודם רשמנו ניצחון ראשון בשלב מול אסטוניה 87-71...

כושר

הכושר של הפינים לא רע בכלל כאשר יש הרבה שחקנים מרכזיים שם שבכושר טוב שיהוו סיכון.. בנבחרת שלנו הכושר שוב פעם, איך לומר - בעייתי , הלוי מסרב לעלות בכושר למרות דקות נכונות ונשאר על 7, וחוץ ממנו יש עוד שחקנים משמעותיים כמו שפירא ובוקובזה שלא בכושר טוב..
אבל ננסה להוציא את המקסימום ממה שיש, זוויתי על מיומן כמו גם נתנאל, טבק ובוברמן ונקווה שהם יעזרו לנו היום לנצח יחד עם שחקנים נוספים של על כושר קצת פחות טוב

השחקנים שישחקו היום

עולים פולנית 8 שחקנים- יפרח,זוויתי,הלוי,טבק,נתנאל,בוברמן,משיח וצוקרמן

טקטיקה

התקפות מהירות+אישית

הימור קצב שהם יעלו החוצה

קדימה ישראלללל!!!

This Post:
00
261218.126 in reply to 261218.125
Date: 9/15/2014 12:23:43 PM
Overall Posts Rated:
8585
יאללה שיהיה בהצלחה =)

This Post:
00
261218.127 in reply to 261218.125
Date: 9/15/2014 12:41:20 PM
Overall Posts Rated:
131131
המון בהצלחה !!!

This Post:
00
261218.128 in reply to 261218.125
Date: 9/15/2014 1:51:33 PM
Ramat-Gan Billers
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
644644
Second Team:
Maccabi Ramat-Gan
שאפו. שיחקת אותה.

This Post:
00
261218.129 in reply to 261218.128
Date: 9/15/2014 1:59:57 PM
Overall Posts Rated:
131131
שתיים מ2 עד כה , עבודה מצויינת לדעתי עברנו את 2 מבין 3 המשוכות הקשות ביותר (רוסיה כמובן הקשה מכולן ) אבל גם אם לא ניקח אותה וניקח את שאר המשוכות הלא פשוטות שיהיו לנו אנחנו עולים למקום שאף אחד לא חשב שנגיע אליו, בקיצור שאפו

This Post:
66
261218.130 in reply to 261218.129
Date: 9/15/2014 2:44:27 PM
the criminals
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
392392
יום שמח מאד לנבחרות שלנו ובמקרה הזה לצעירה..

ניצחון מעולה 105-79 על פינלנד [עם יתרון גישה יש לציין] י

מהלך המשחק

הרבע הראשון היה אחד הרבעים המוזרים שראיתי לאחרונה, הפינים לקחו 10 ריבאונד התקפה תוך 9 דקות בלבד אבל החטיאו ללא הפסקה, מנגד אנחנו קלענו את הזריקות שלנו והצלחנו לסיים עם יתרון 23-15 למרות פיגור 10-1 בריבאונד התקפה..

הרבע השני היה די סטנדרטי, צמוד בסך הכל כשבאיזהשהו שלב עלינו ליתרון דו סיפרתי אך הפינים דאגו להוריד את ההפרש ל46-39 בירידה למחצית..

הרבע השלישי היה רבע מעולה, כאשר צוקרמן ויוראי השתלטו לגמרי על המשחק, עשו הכל על המגרש ובעזרה מכל שחקן נוסף על הפרקט העלו אותנו להפרש גדול שצומצם לקראת סוף הרבה ל72-61..

הרבע הרביעי היה חגיגה, הכל עבד, הכל נכנס, כולם השתתפו במשחק ועשו רבע אדיר בניצוחו של צוקרמן שלא הרפה מהגז והוביל רבע ענק של הצעירה שבו לא הרפנו מהגז וסיימנו חזק עם הפרש שיא- 105-79!

ראוי לציון

באופן כללי זה משחק שאני יכול לומר בכנות שכל שחקן על המגרש סיפק משחק טוב, ותרם הרבה מאד, זה היה משחק מיוחד מאד במובן הזה..

אך הבולטים ביותר הם כמובן צוקרמן שממשיך להוות פקטור מרכזי ושחקן מפתח בצעירה וסיים את המשחק עם דאבל דאבל משוגע של 20 נק [3-4 לשלוש] ו15 ריבאונד...
יוראי הלוי בא לעבודה והראה איזה שחקן הוא כשעל כושר 7 סיפק משחק יפה מאד של 21 נק,4 אס, 3 חט ו0 איבודים ב30 דקות....

שימו לב שהפינים לקחו 16 זריקות יותר מאיתנו, ולמרות זאת ניצחנו ב26 נקודות שזה נתון די מדהים..

ראוי לשיפור

גם במשחקים טובים מאד יש מקומות לשפר, הפעם זה היה הריבאונד- הפינים חגגו בריבאונד התקפה ולא ניצלו זאת לנקודות [סיימו באחוזים נוראיים של35-114 מהשדה, 30% ]... אספר כאן שאנחנו כן עובדים על זה וכן מדריכים מאמנים בין היתר לעבוד על הריבאונד של שחקנם ונקווה לראות תוצאות במשחקים הבאים..

תכניות לעתיד

אני מוסיף הפעם את הסעיף הזה על מנת להבהיר משהו קטן- שני המשחקים עד כה היו שני משחקים לשתי קבוצות שעלו מהמקום ה2 לבית, כמונו- משמע הדבר הוא שהם היו 2 המשחקים כנראה היותר קלים שלנו בבית הזה..
רוסיה, ליטא וסרביה לכולן סגל טוב יותר לדעתי משל אסטוניה ופינלנד ולכן- אין עדיין מה לפנטז ללעבור את השלב הזה..
כמובן שנעשה הכל כדי לסיים את השלב עם כמה שיותר ניצחונות- אבל אנחנו לא "כל יכולים", מבחינת סגל הסגל שלנו הוא לא מהטובים בבית הזה וננסה לעשות את העבודה כמה שאפשר טקטית..

בכל אופן, אחלה משחק היה היום, חייב תודה גדולה לעופר, יהודה וגל שביחד עזרו לי לבנות את הטקטיקה למשחק הזה שעבדה ובגדול..

This Post:
00
261218.131 in reply to 261218.130
Date: 9/15/2014 3:06:27 PM
TF Opena
III.9
Overall Posts Rated:
169169
Second Team:
TF National Farm
כל הכבוד, שכנעת אותי לתת לך כדור

Advertisement