או קיי! אנחנו בסיומה של מערכת בחירות מאוד מעניינת כאשר מצד אחד נמצא יהודה שאין ספק שתרם רבות לנבחרת,לקהילה ובפיתוחה ומצד שני נמצא עבדכם הנאמן שאתם יכולים לומר שהוא חסר נסיון, לא היה פעיל כמעט אבל הפעם אני אשתדל להביא כמו שאמרתי דם חדש לנבחרת, שילוב של מערכת סקאוטים על שחקנים פוטנציאלים היוצאים מהדראפט בגילאי 18-19. כל מנהל קבוצה שיש לו שחקן פוטנציאלי לפי נתוניו נשתדל לבנות לו תכנית אימון על מנת לכשיגיע לגיל 21
יכנס למדי הנבחרת.
בנוסף תהיה גם עתודת נבחרת! מה שנקרא לה נבחרת ב! אנחנו נעבוד בשיטת הדלת המסתובבת ושחקנים ינופו ויכנסו על סמך נתוניהם.
עוזרים נוספים שאני מתכנן לעבוד עימהם בנושא מעקב אחרי נבחרות יריבות! ניתוח משחקים אחרונים ששיחקו וכיצד יוחלט על הטקטיקה המשוחקת.
ישנם פוטנציאלים ישראלים המשחקים בקבוצות בחו"ל! אנחנו נפנה לאותם מנהלים בחו"ל במידה והם מחזיקים צעירים פוטנציאלים, נשאל לגבי תכנית אימון ספציפית שיש להם, ונבקשם לשנות את האימון לפי הצורך... ברור לי שלא יהה שיתוף פעולה מכל המנהלים אבל לפחות נבקש מהם.
כמובן שאני שולט בשפה האנגלית על בוריה וקני יעד על כך, כך שלא יהיה מצב של קצר בתקשורת.
ושורה תחתונה והכי חשובה! תצביעו למועמד שלדעתכם הכי מתאים, שיכנע אתכם לפי דבריו! קחו בחשבון שאם יש לכם החלטה ואתם לא מצביעים אתם בעצם מצביעים למועמד השני אז חשוב מאוד שתצביעו.
תודה רבה על שאפשרתם לי את הבמה הזאת.