söylediklerim çok basit aslında önce rakip takımı inceleyeceğim hangi taktik ve hangi oyuncularla oynayabileceğinin tahminini yapıp buna göre hucum taktiği belirlemek rakibin en skorer oyuncusunu en iyi savunmacı ile karşılamak ve en zayıf olduğun düşündüğüm bölgedende en skorer oyunclarla hucum etmek ben bu şekilde başarılı olacağıma inanıyorum. özellikle şuanki motorda kadro kurulumu herşeyden önce geliyor taktik ikinci plandatakıma alacağım oyuncular aşağıdaki örnekdeki gibi olacakmesela ok için1...savunmacı ok: (dış defans x 6)+(pas x 6)+(iç defans x 3)+(blok x 3)+(top tutma x 2)+(uzaktan şut x 2)+(şun menzili x 2)+(serbest atış x 2)+(kondisyon x 2)+(ribaund x 1)+(top sürme x 1)+(içerden şut x 1) = ~300 ( milli takımda bu statüye uyan en kötü oyuncunun rakamsal değeri)2...skorer ok :(uzaktan şut x 6)+(şun menzilix6)+(top tutma x 6)+(top sürme x 6)+(serbest atış x 4)+(dış defans x 3)+(içerden şut x 3)+(pas x 2)+(kondisyon x 2)+(iç defans x 1)+(blok x 1)+(ribaund x 1) = ~300 ( milli takımda bu statüye uyan en kötü oyuncunun rakamsal değeri)3...normal ok:(dış defans x 3)+(pas x 3)+(uzaktan şut x 3)+(şun menzilix3)+(top tutma x 3)+(top sürme x 3)+(serbest atış x 3)+(içerden şut x 2)+(kondisyon x 2)+(iç defans x 1)+(blok x 1)+(ribaund x 1) = ~300 ( milli takımda bu statüye uyan en kötü oyuncunun rakamsal değeri)bunun gibi her mevkii de oyuncu kriterleri hazırlayacağım motorun durmuna ve kullanıcıların önerilerine göre bu katsayılarda bir kaç değişiklik yapabiliriz ama kesinlikle her konuma uyan bir oyuncu (savunmacı , skorer ve normal gibi ) milli takımda olacak. takımı bu şekilde yapılandırmayı düşünüyorum