Ah,ne.....obupal oz sem ocenil,da mi letos,pač ne bo uspelo osvojiti naslova.Zakaj ne pa,mislim,da sem že naštel v tistih štirih točkah:
1.Šibkejša ekipa-tu ni treba kaj dosti razlagati
2.Trening-vezan sem trening skoka (Jerina/Vukojanca),kar pomeni,da morata igrati na C/KC
3.Konkurenti,lahko trenirajo pripravljenost-kaj to pomrni,mislim,da tudi ni kaj dosti za razlagiti
4.forsiranje peterke-pomojem,da je jasno....saj ravno zaradi tega to večina počne:če ti 200k center igra 48 min je boljše,kot če ti igra 30 min-ostalih 18 min pa menjava z 20k.Vzdržljivost pa... "gor pa dol"
Torej,skupno gledano:če imaš ekipo z 700k skupnih plač in treniraš skok,ter regularne menjave........se težko kosaš z drugimi,ki imajo (v tem primeru Doc) skoraj 1M ekipo (dovolj denarja,da se še dodatno okrepi),lahko trenira pripravljenost in povrh tega še rotira pozicije in.......na pomembnih tekmah,da igrati ključne igralce 48 min.
Na začetku sezone,pa sem napovedoval

in mislim,da bi mi tudi uspelo,nekje v "normalnih" razmerah.Se pravi:
-da bi tudi drugi imeli okoli 700k ekipo (to je nekje v okvirih-prihodka/odhodka)
-da bi trenirali igralce in ne pripravljenosti
-z tega sledi,da ne bi morali forsirati ključnih igralcev na pomembnih tekmah
Ko bi vsaj nekaj od naštetega,ne bi bilo,pa bilo že dovolj,da bi lahko upravičeno napovedal naslov.Ali drugače povedano,če bi recimo treniral pripravljenost,kljub temu,da bi imel "samo" 700k ekipo ali....če bi imel ekipo z 800k-900k in ne bi treniral pripravljenosti,pa bi že zadostovalo,da bi upravičeno konkuriral za naslov.
Sicer,mi je,pa,kar uredu šlo glede na budget,trening v primerjavi z drugimi,ki so pač imeli oz si ustvarili boljše možnosti za naslov^^