pozdrav svima :)
ugodan radni tjedan zelim svim radnim ljudima... i dobro dosli na jos jedno druzenje ponediljkom sa nasom repkom ;)
a oni sta danas uzivaju i nista nerade... vama bi samo porucija da vas mrzim, i to vise nego ikad ;)
znaci danas bjelorusi... neznam nista o njima, ali iz onoga malo sta sam ih temeljito skautira da se zakljuciti da su vrlo opasni, pogotovo su me upozorili na Aleksandara Lukasenka... iz potpuno nepouzdanih izvora su mi rekli da su on i njihov NT izbornik ista osoba... ja necu prepustati nista slucaju, tako da cu pripremiti taktiku kao da igram protiv Lukasenka.
Iz nesto pouzdanijih izvora, ali ne toliko meni bliskih, znam da Lukasenko nevoli bas zapad, pa smo odlucili braniti samo zapadni dio terena i isto tako kazu da ga iritiraju glupe babe, pa smo iz tog razloga odlucili povesti kukija sa sobom na ovu tekmu, jer je on nesto najblize sta imamo tome :)
salu na stranu.... jer ovo je jedna jako neugodna utakmica za nas, jelte, ako cemo se saliti.
tako da ono sta sam ustvari tija reci je, kao prvo bravo svima na formi za ovaj tjedan... sta god se desilo mi cemo u ovoj tekmi dati ono najbolje sta imamo, pa ako to bude dosta onda jebes sve :)
a drugo sta sam tija reci je... neznam sad vise zaboravija sam, steta, bilo je mozda cak i bitno, al nema veze sjetiti cu se valjda do vremena kad budemo opet igrali protiv Madjara...
tako da uglavnom pozivam vas sve na utakmicu koja se danas igra izmedju Latvije i Romunjske, trebala bi tekma biti puno bolja od one nase, gdje mene opet nazalost nece biti, jer cu vrlo vjerovatno u to vrime negdi ispijati pivu sa treantom :)