V zadnjem času mi je popularnost sicer padla za 10% (77%---->67%). Vseeno sem zadovoljen z delom v tej sezoni, v skupnem seštevku smo pridobili 6 mest (iz 60. smo skočili na 54.) in (kar mi je najpomembneje): popisal sem igralce (branilce, krila in centre v kategoriji po letih) in skille najboljših poslal skavtom, ki bodo v kratkem času posredovali trening plane lastnikom. Dela je bilo veliko, marsikdaj sem bil malce neprespan (dobro, da obstaja kava :)) in zdaj upam, da začenjamo novo ero v slovenski U21 reprezentanci. Med sezono je bilo sicer nekaj težav s skavti: po odpovedi MrChamppiona, smo na mesto skavta za krila postavili ElNeya, a se ta že nekaj časa ni prijavil v igro (upam, da ne iz kakšnih hujših razlogov), zato smo na mesto skavta za krila postavili Anze-ta Lena. Skupaj z Deschampsom (nadomešča skavta Nowitzkega, ki pravi, da je malce prezaposlen) sta se zelo lepo ponudila za delo skavta. Obema pohvala :) :D (Y) Imam tudi nadaljne načrte zanju, a zaenkrat jima še nisem pisal v zvezi s tem. Hvala tudi copatarju in Mr.X-u, ki sta skozi leto skrbela za taktiko proti nasprotnikom.
Hvala vsem, ki ste mi pomagali v 1. (krstni) sezoni vodenja reprezentance in upam, da bo naše sodelovanje še trajalo :)