BuzzerBeater Forums

BB Israel > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
191295.117 in reply to 191295.112
Date: 7/28/2011 4:56:01 PM
Overall Posts Rated:
114114

לפי דעתי הסכמי הרגוע הורסים את המשחק, וכל מי שמעיז להציע אותם צריך לקבל על הראש.

תראה גם אותי מרגיז שזה קיים. מצד שני אתה צריך להיות הגיוני- זאת עובדה שזה קיים וזאת עובדה שיציעו לך הסכמים כאלו גם אם לא תרצה. זה יוצר דילמה בכל פעם וזה פוגם בתחרותיות לפעמים.
מצד שני אתה צריך לזכור שהנבחרת היא לא הקבוצה שלי שאני יכול לעשות בה מה שבא לי- זה משליך על הקהילה כאן - למה לצאת שקרנים? אתה חושב שכל אחד שמעיז להציע הסכם צריך לקבל על הראש - אז אם הוא הציע אל תענה לו ותעלה חזק ותתן לו בראש. לפחות ככה לא פגמת באמינות שלך ולא גרמת שילכלכו עלינו כי אין לנו מילה בפורומים של קהילות אחרות.לא בא לך הסכם - אל תענה.מתאים לך וטוב לנבחרות תגיד כן ותשפר את מצבנו.
אני לא אוהב את זה- זה לא אומר שזה לא קיים.

Last edited by LA-dov bear at 7/28/2011 4:56:36 PM

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
From: Ehud
This Post:
33
191295.118 in reply to 191295.115
Date: 7/28/2011 5:04:45 PM
Overall Posts Rated:
274274
מצטער שאני מחזיר אותנו אחורה קצת לעיניין הסכמי הרגוע

סורי זה אחד הנושאים לדיון האהובים עלי והסיבה דיי ברורה, זה דיי נוגע לתורת ההחלטות / תורת המשחקים / ניהול סיכונים וכו...

אני חושב שמכניסים לדיון הזה כשקוראים ודנים בו לראשונה אז ניגשים אליו עם אמוציות אנושיות כמו "הוגנות" "ויושר". דברים חשובים ללא ספק, אני רואה עצמי כאדם הגון וישר ואני מקווה שככה גם רוב האנשים הטובים מסביבי.

אבל כשניגשים לסוגיה כזאת, ערכים אלו פחות רלוונטים, אפילו אפשר להגיד שהם לא רלוונטים כמעט וכלל.

באמת שצריך להבין את מה שקורה בהסכם רגוע שכזה.

אנחנו חושב שהסברתי את הזווית שלי אבל אני אסביר בפעם המי יודע כמה, שוב, רק כי אני אוהב את זה.

צריך להבין את הנקודה הראשונה והחשובה ביותר בהסכם רגוע - מי שמציע הסכם רגוע, אוטומטית מייצר יתרון מול היריב. המצב ההתחלתי הינו מצב בו אף אחד מהמאמנים לא יודע איזה קלפים המאמן השני מחזיק. בעזרת שאלה של, האם אתה מסכים להסכם רגוע אז אתה בעצם מבקש מהמאמן ממול לחשוף קלף תמורת כך שאתה תחשוף קלף.

הסיבה שאתה מבקש ממנו לחשוף קלף היא כי אתה הגעת להחלטה אישית משלך לעלות רגוע אבל אתה לא רוצה להסתכן שהמאמן ממול יעלה נורמאל וישיג יתרון עליך - הפעולה של הצעת רגוע היא אך ורק דרך למזער סיכון.

המאמן ממול - נכנס לדילמה בעייתית - הרי כמו שאמרנו, ערכי ההוגנות והיושר הם ערכים בסיסים ואם יבחר להיות הוגן הוא יכול לבחור לעשות כמה פעולות

1. להגיב בחיוב - למעשה המציע קיבל את מבוקשו, ועולה רגוע
2. להגיב בשלילה - המאמן ממול יעלה נורמל או קרנאץ' - היה מצב שהוא היה עולה רגוע אבל עכשיו הוא יודע שאתה עולה נורמאל ואין סיבה לעלות בנחיתות.
3. לא לענות - למעשה מדובר בחצי תשובה - כמעט כמו להגיב בשלילה.

בכל אחד מהמצבים לעיל לא נוצר מצב בו מקבל ההצעה יכול לעלות בעדיפות גישה על המציע... (יתרון למציע)

לאחר שביססנו את הדרך הזאת אפשר לבחון דרך נוספת.

1. להגיב אוטומטית בחיוב ולעשות מה שרוצים.

במצב כזה מציע ההסכם לא זוכה ליתרון - היתרון עובר למקבל ההצעה שיעשה מה שרוצה. יבחר לעלות רגוע יעלה רגוע יבחר לעלות נורמאל יהנה מיתרון וכן הלאה.

מקבל ההצעה לא באמת לא הגון - הוא לא ביקש ליצור יתרון על הצד השני במרמה - זאת נקודת המפתח
יש גבול - להציע הסכם ולא לעמוד בו - פה אנחנו מנסים ליצור יתרון בעזרת מרמה - וזה דבר שונה לגמרי...

נכון - עלתה פה ההצעה לשלוח למאמנים לא להציע הסכמי רגוע - אני מסכים עם הגישה הזאת ומיישם אותה על עצמי. אני משחק פה כמה עונות ובהחלט אני לא מקבל הצעות כאלו - העמדה שלי בנושא ידועה לרוב היריבות שלי...
אגב - אני מצליח לצבור התלהבות יפה בכוחות עצמי.

גישת רגוע היא גישה שנותנת התלהבות שמשרתת אותך בעתיד בעזרת סיכון שאתה מוכן לקחת על עצמך - הסכמי רגוע לוקחים את הסיכון הזה בצורה מלכותית ולא צריך להתייחס לזה כחלק מהמשחק. מדובר בתהליך חיצוני שמאמנים מנצלים לרעה.

מי שסכים יופי
מי שלא מסכים וגרמתי לו קצת לחשוב עוד יותר יופי
ומי שהחליט שזה ארוך מידי בשבילו - לא נורא

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
From: ron1243

This Post:
00
191295.119 in reply to 191295.116
Date: 7/28/2011 5:08:35 PM
Overall Posts Rated:
100100
עוד נקודה ששכחתי, תקשורת עם שחקנים בני 22-23 שעוד לא מספיק חזקים בשביל הבוגרת- מי יעשה, אתם או העוזרים, או שתהיה חלוקת תפקידים?

From: LA-Nir

This Post:
00
191295.120 in reply to 191295.119
Date: 7/28/2011 5:13:01 PM
Overall Posts Rated:
343343
אני לא מכיר את הכמות של השחקנים האלה כרגע אבל אני מניח שזה יהיה אני אלא אם הכמות של השחקנים באמת גדולה ואז אני אעשה חלוקה לפי מגדרים

ואהוד למרות הכול קיבלת כדור על הפוסט הארוך שלך

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain

This Post:
00
191295.121 in reply to 191295.120
Date: 7/28/2011 5:17:20 PM
Overall Posts Rated:
100100
אני מניח שיש לא מעט שחקנים. אם שחקנים מיוחדים בהתהוות (ספ, פפ), או אם יוצאי הנבחרת הצעירה, ויש לא מעט שאני מניח שנראה בעוד כמה עונות בבוגרת.

From: Arbelon

This Post:
00
191295.122 in reply to 191295.120
Date: 7/28/2011 5:17:25 PM
Ramat-Ilan Pilots
II.3
Overall Posts Rated:
413413
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
האמת היא שאם הפוסט ארוך מדי אני לא קורא אותו :-)

From: LA-Nir

This Post:
00
191295.123 in reply to 191295.121
Date: 7/28/2011 5:19:28 PM
Overall Posts Rated:
343343
כמו שאמרתי אם המספר יהיה גדול מדי בישביל שאני אוכל לעבוד בתשובות בקצב שאני מוצא מספק אני אעבור להעצלת סמכויות כל עוד אני יכול להתמודד עם זה וכל אחד מקבל תשובה אני אעשה את זה כל עוז אין פגיעה בתהלך שכל אחד מקבל תשובה וכל אחדד יודע איפה הוא עומד

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain

To: Ehud
This Post:
00
191295.124 in reply to 191295.118
Date: 7/28/2011 5:20:05 PM
Overall Posts Rated:
100100
אני יוסיף לך עוד אופציה כשמציעים לך הסכם רגוע- לשלוח למציע את הפוסט שרשמת כרגע :)
או שהוא יתעצל מלקרוא ויוותר לך, או שעד שיקרא את ההודעה כבר לא יהיה לו זמן לקבוע הרכב :P

This Post:
00
191295.125 in reply to 191295.114
Date: 7/28/2011 5:20:37 PM
Overall Posts Rated:
114114
אני רואה שקצת התייבש פה, אז אני יוסיף עוד שאלה למתמודדים
את מי כרגע אתם רואים שיהיו איתכם בצוות ויעזרו לכם?
איך תראה החלוקת מטלות בצוות? במה תקבלו עזרה ומה תשמרו לעצמכם לעשות לבד?

בגלל שזה שאלות מאוד כלליות, אני יכוון קצת-
מי יעשה סקאוט?
בחירת טקטיקות ושחקנים למשחקים, לבד? בעזרת אנשים? שואלים את הקהילה? עד כמה הקולות של הקהילה ישפיעו על ההחלטה? אם בפורום רואים דעה ברורה של לא מעט אנשים לעשות איקס, ואתם חושבים שצריך וואי, מה תעשו?
תקשורת עם המאמנים של שחקנים שבנבחרת, ועם כאלה שלא? עד כמה התקשורת בניכם לבין המאמנים תהיה תכופה? כן כמה זמן תשלחו הודעה? כל שבוע? כל תקופה, כשתרצו שהשחקן יחליף אימון?

אלו רק כמה נקודות, ואם יש עוד נקודות שפספסתי אשמח אם תוסיפו.

בלי חלוקת תפקידים מוגדרת ומסוימת נכון לרגע זה (זה אבסורד לחלק תפקידי צוות לפני שנבחרתי) יעזרו לי להערכתי בייעוץ טקטיקות ואולי לפעמים מעבר לזה שלושת מאמני הבוגרת האחרונים שעם כולם אני נמצא בתקשורת טובה במהלך העונות גם ללא קשר לנבחרת. כל אחד מהם יעזור לפי יכולותו ורצונו .אני מניח שאפנה לעוד מספר מאמנים טובים ומוכרים בקהילה כמו אלו שהיו בצוות שלי למשל ואציע להם לעזור(יש כבר מאמן אחד שיצר איתי קשר והביע נכונות ויהיה עזרה מעולה לדעתי). חלק סתם ארצה לשמוע את דעתם לפני משחקים חשובים וחלק יתפקדו יותר ספציפית
סקאוט יריבות- אני יעשה ברמה מאוד פרטנית כל פעם לקראת משחק שניים הקרובים ויהיה עוד מישהו שיאסוף תכונות נתונים של שחקנים מכל נבחרת שעשויה לפגוש אותנו בהמשך כאשר הם יוצאים למכירה וכו' ויעשה סקאוטינג שלא ייקח יותר מדי מזמנו אבל כזה שיהיה לו מספיק ידע שהוא יוכל להוציא לקהילה סיכום סקאוטינג קליל על היריבה הבאה בימי שבת-ראשון לפני המשחקים כדי שיוכלו לחוות דעה וגם להבין מול מי מתמודדים.
לא משנה אם הדעה תהיה איקס וואי או זד בפורומים- אם זה מנוגד לחלוטין לדעה שלי אני לא אעשה את זה.תמיד יש דעות לפה ולשם וצריך להיות החלטי. מה שכן אני לא אעשה שום דבר בלי לשקול טוב ולהתייעץ עם הצוות.
ל וכן חשוב לשמוע מה כולם חושבים ובעיקר למה הם חושבים שצריך לעשות משהו.
לגבי תקשורת-
יש מאמנים שצריך לתקשר איתם פעם בעונה ויש כאלה שצריך כל שבוע וגם יותר- זה תלוי רק במי המאמן ומה הוא עושה עם השחקן- אין לי חוק אחד לכמות זמן. יש מאמנים שיודעים לשמור על כושר מצוין ואתה מסכם איתם בשבוע הראשון של העונה על תוכנית אימון שמתאימה להם ולך והם עושים אותה- לא צריך לדבר איתם יותר מדי אלא רק פה ושם כשיש בקשה מיוחדת. מצד שני יש מאמנים שצריך ממש לעבוד איתם ושדורשים תחזוק כל הזמן.

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
This Post:
00
191295.126 in reply to 191295.125
Date: 7/28/2011 5:27:26 PM
Overall Posts Rated:
100100
לא אמרתי שתחלק לי עכשיו תפקידים של מי עושה מה. רק שתגיד איפה כן מחלקים תפקידים ותהיה מוכן לקבל עזרה, ואיפה אתה תעשה את העבודה בלי עזרה.
יש מאמנים שיעדיפו שהקשר עם המאמנים של שחקני הנבחרת יהיה ישיר איתם, יש כאלה שיחלקו את זה בין העוזרים (ויקחו חלק על עצמם), יש כאלה שירצו לבנות תוכניות אימונים לבד לכל שחקן ושחקן (בעצת העוזרים או לא, אבל אצלם המילה האחרונה), ויש כאלה שיתנו לעוזרים לעשות תוכניות אימונים לבד לשחקנים.
פה השאלה שלי. אני לא רוצה שתגיד לי ערן יעשה איקס, מאהוד אני יבקש שיעשה ככה, ומקני שיעשה ככה.

From: Ehud

This Post:
00
191295.127 in reply to 191295.124
Date: 7/28/2011 5:47:21 PM
Overall Posts Rated:
274274
אני יוסיף לך עוד אופציה כשמציעים לך הסכם רגוע- לשלוח למציע את הפוסט שרשמת כרגע
או שהוא יתעצל מלקרוא ויוותר לך, או שעד שיקרא את ההודעה כבר לא יהיה לו זמן לקבוע הרכב

אפשרות טובה

אבל אני חייב להגיד - שבאמת ניסיתי לרשום את זה בצורה קריאה...

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
Advertisement