Eμένα το αφεντικό μου μόλις την έκανε και βρίσκω την ευκαιρία για να κάνω τις προβλέψεις μου:
basilissa 21 - PELASGOI B.C : Η Βασίλισσα αν εμφανιστεί στοχειωδώς σοβαρή δεν θα έχει πρόβλημα να κερδίσει με πάνω απο 20 πόντους διαφορά. Οι φιλοξενούμενοι δεν βλέπω να κάνουν άλλη νίκη, εκτός και αν κάποιος πέσει κοροϊδο σαν εμένα και τους βάλει χαλαρό με αλλαγές, οι Πελασγοί βάλουν ταυτόχρονα δυνατή διάθεση και έχουν και παραπάνω ενθουσιασμό (όπως συνέβη στο μεταξύ μας παιχνίδι). Και κάτι ακόμα... ο Θεός συγχωρεί, ο "πρόεδρος" ποτέ....
Condores Ag.Paraskeuhs - Rhino Warriors : Ισάξιες ομάδες και όντως θα πέσουν κορμιά. Λόγω έδρας δίνω περισσότερες πιθανότητες για νίκη στους Κόνδορες που προχθές ασέλγησαν εις βάρος μου μέσα στην Κούνια, αναγκάζοντας την ομάδα μου σε 18 λάθη (τα μισά απο επιθετικά φάουλ που έκαναν οι παίκτες μου). Όμως δεν θα πόνταρα στον άσο καθώς, οι Warriors θα έρθουν με υψηλό ενθουσιασμό.
nikolas2007 - Cholargos Legends : Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Ανδρέα, εξαιρετική δουλειά απο τον φίλο Κλαούντιο και αυτό φαίνεται μέσα στο παρκέ. Τα πάντα θα κριθούν στην άμυνα εδώ, οι Legends βγάζουν πιο εύκολα υψηλά σκορ απο την δικιά μου ομάδα.
Aetos Anogeion B.C. - Great Alexander : Αυτή τη στιγμή ο Great έχει σαφώς καλύτερη ομάδα και είναι το φαβορί για το διπλό. Ο Αετός δεν θυμίζει την ομάδα που στην πρώτη της σεζόν εδώ έκανε φοβερή πορεία.
revence - SymTeam : Ομάδες με καλές επιθέσεις, αρκετά καλύτερη η SymTeam στο αμυντικό κομμάτι και με παραπάνω ενθουσιασμό λογικά. Περιμένω ντέρμπι...
phoenix kalamarias - JK69ER : Καλύτεροι επιθετικά οι γηπεδούχοι, καλύτερα αμυντικά οι φιλοξενούμενοι. Κανονικά θα πήγαινα με την έδρα, αλλά ο ενθουσιασμός παίζει μεγάλο ρόλο...
ARIS SALONICA3 - Panathinaikos 2009 : Λίγο καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι, αλλά ο ARIS έχει κάνει σωστή διαχείριση στις διαθέσεις του μέχρι στιγμής.
Autokratoras - panionios : Ισάξιες ομάδες... ο Θάνος μάζεψε ενθουσιασμό και θα έχει αβαντάζ αφού παίζει και στην έδρα του.