BuzzerBeater Forums

Hellas - III.14 > Season 15

Season 15

Set priority
Show messages by
From: Evzonas
This Post:
22
169490.117 in reply to 169490.1
Date: 1/27/2011 4:34:12 AM
Overall Posts Rated:
100100
revence - SymTeam : φαβορι ο ρηβενς λογω εδρας...
phoenix kalamarias - JK69ER : και οι 2 θελουν πολυ τη νικη που θα τους δωσει δυναμη εν οψει της συνεχειας...μικρο προβαδισμα ο φοινιξ λογω εδρας και αυτος..
ARIS SALONICA3 - Panathinaikos 2009 : πολλα ερωτηματικα για τον αγωνα αυτο...! θα κατεβουν και οι 2 με την ιδια διαθεση αραγε?? μικρο προβαδισμα δινω στους φιλοξενουμενους...
Autokratoras - panionios : ο πανιωνιος εντυπωσιασε με τη νικη επι του ρηβενς αλλα μεσα στον αυτοκρατορα δυσκολα θα παρει το διπλο. αν δεν φορτωθουν με φαουλ τα βασικα στελεχη του θανου τοτε προβλεπω ασο ευκολα η δυσκολα!
οι προβλεψεις εγιναν σε δυο σκελη γιατι με διεκοψε το αφεντικο...δεν καταλαβαινει τπτ αυτος ο ανθρωπος...

From: Evzonas

This Post:
00
169490.118 in reply to 169490.115
Date: 1/27/2011 6:58:18 AM
Overall Posts Rated:
100100
τι ξαδερφος του anthony ρε συ?? αμα ηταν εστω και μπατζανακης του anthony θα τον κρατουσα.τωρα θα μεινει στην ομαδα μονο για τον αγωνα κυπελλου...! ο προεδρος της SymTeam ειναι σκληρος οσον αφορα τα οικονομικα της ομαδας..!παλτα δεν πληρωνουμε..

From: wud1976

This Post:
11
169490.119 in reply to 169490.116
Date: 1/27/2011 10:07:32 AM
Overall Posts Rated:
180180
Eμένα το αφεντικό μου μόλις την έκανε και βρίσκω την ευκαιρία για να κάνω τις προβλέψεις μου:

basilissa 21 - PELASGOI B.C : Η Βασίλισσα αν εμφανιστεί στοχειωδώς σοβαρή δεν θα έχει πρόβλημα να κερδίσει με πάνω απο 20 πόντους διαφορά. Οι φιλοξενούμενοι δεν βλέπω να κάνουν άλλη νίκη, εκτός και αν κάποιος πέσει κοροϊδο σαν εμένα και τους βάλει χαλαρό με αλλαγές, οι Πελασγοί βάλουν ταυτόχρονα δυνατή διάθεση και έχουν και παραπάνω ενθουσιασμό (όπως συνέβη στο μεταξύ μας παιχνίδι). Και κάτι ακόμα... ο Θεός συγχωρεί, ο "πρόεδρος" ποτέ....

Condores Ag.Paraskeuhs - Rhino Warriors : Ισάξιες ομάδες και όντως θα πέσουν κορμιά. Λόγω έδρας δίνω περισσότερες πιθανότητες για νίκη στους Κόνδορες που προχθές ασέλγησαν εις βάρος μου μέσα στην Κούνια, αναγκάζοντας την ομάδα μου σε 18 λάθη (τα μισά απο επιθετικά φάουλ που έκαναν οι παίκτες μου). Όμως δεν θα πόνταρα στον άσο καθώς, οι Warriors θα έρθουν με υψηλό ενθουσιασμό.

nikolas2007 - Cholargos Legends : Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Ανδρέα, εξαιρετική δουλειά απο τον φίλο Κλαούντιο και αυτό φαίνεται μέσα στο παρκέ. Τα πάντα θα κριθούν στην άμυνα εδώ, οι Legends βγάζουν πιο εύκολα υψηλά σκορ απο την δικιά μου ομάδα.

Aetos Anogeion B.C. - Great Alexander : Αυτή τη στιγμή ο Great έχει σαφώς καλύτερη ομάδα και είναι το φαβορί για το διπλό. Ο Αετός δεν θυμίζει την ομάδα που στην πρώτη της σεζόν εδώ έκανε φοβερή πορεία.

revence - SymTeam : Ομάδες με καλές επιθέσεις, αρκετά καλύτερη η SymTeam στο αμυντικό κομμάτι και με παραπάνω ενθουσιασμό λογικά. Περιμένω ντέρμπι...

phoenix kalamarias - JK69ER : Καλύτεροι επιθετικά οι γηπεδούχοι, καλύτερα αμυντικά οι φιλοξενούμενοι. Κανονικά θα πήγαινα με την έδρα, αλλά ο ενθουσιασμός παίζει μεγάλο ρόλο...

ARIS SALONICA3 - Panathinaikos 2009 : Λίγο καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι, αλλά ο ARIS έχει κάνει σωστή διαχείριση στις διαθέσεις του μέχρι στιγμής.

Autokratoras - panionios : Ισάξιες ομάδες... ο Θάνος μάζεψε ενθουσιασμό και θα έχει αβαντάζ αφού παίζει και στην έδρα του.

This Post:
33
169490.120 in reply to 169490.119
Date: 1/28/2011 1:38:58 PM
Overall Posts Rated:
138138
Μετά και το πέρας του δεύτερου γύρου του κυπέλλου βγαινει το συμπέρασμα ότι η συντριπτική πλειοψηφία των συναγωνιστών δίνει σχεδόν αποκλειστική προτεραιότητα στο πρωτάθλημα (με την γνωστή ίσως εξαίρεση του Αλέξανδρου) γιαυτό είχαμε και τόσους πολλούς αποκλεισμούς.

Σειρά μου για προγνωστικά, ελπίζω μόνο η "μηχανή" του παιχνιδιού να συνέλθει κάπως γιατί προσωπικά έχω πολλά παράπονα από αυτήν. Tέσπα ξεκινάμε:

basilissa 21 - PELASGOI B.C -----μάχη των ουραγών, υπό άλλες συνθήκες δαγκωτό άσσος. Τώρα όμως οι γηπεδούχοι έχουν τον βασικό sg τραυματία ενώ οι φιλοξενούμενοι έρχονται με ενθουσιασμό και με πίστη μετά την απίστευτη νίκη επί του Κοσμά. Πιστεύω ότι η γηπεδούχος θα επικρατήσει γιατί αν χάσει...χάνεται

Condores Ag.Paraskeuhs - Rhino Warriors ------Μεγάλο παιχνίδι με βερεσέδια από πέρσυ. Έχω τάξει μεγάλο πριμ για νίκη αλλά οι πολεμιστές μου το αρνήθηκαν και θεωρούν το διπλό, υπόθεση τιμής. Οι Κόνδορες είναι σοβαρή ομάδα και βελτιωμένη από πέρσυ αλλά αύριο θα χάσουν (αν δεν χάσουν θα φωνάξω τον ΠΡΟΕΔΡΟ και τότε θα χάσουν σίγουρα γιατί θα τους δείρει).

nikolas2007 - Cholargos Legends -------Οι γηπεδούχοι εντυπωσίασαν τις δύο προηγούμενες εβδομάδες για διαφορετικούς λόγους. Την ώρα που η ομάδα του βολόδερνε την τρέχουσα εβδομάδα η 'ΕΣΠΡΕΣΣΟ' είχε γεμίσει σε καθημερινή βάση με φωτορεπορτάζ του προέδρου σε τουριστικό θέρετρο του Καζακστάν παρέα με την miss Καζακστάν 2008 και την ξαδέρφη της. Συνεργάτες του διέδιδαν ότι πρόκειται να κλείσει τον αρραβωνιαστικό της ξαδέρφης (και γνωστό διεθνή Καζάνο). Αντί αυτού όμως με ένα ταξίδι αστραπή στο Ισραήλ έκλεισε τα δύο μελαγχολικά αγόρια που οι φήμες λένε ότι ήδη αντάλλαξαν τηλέφωνο με τον "γνωστό" για τις προτιμήσεις του, Ip Wing Loong των Symteam(τα υπόλοιπα στην 'ΕΣΠΡΕΣΣΟ' του Σαβ/κου). Από την άλλη ο Κλαούντιο κάνει καλή δουλειά και θέλει να αποτινάξει την φήμη του "παραρτήματος" που ο ίδιος ο Πρόεδρος του απένειμε. Αύριο όμως θα δοκιμαστεί σε μια σκληρή έδρα όπου θα χάσει και θα φάει και ξύλο

Aetos Anogeion B.C. - Great Alexander --------Δύσκολο παιχνίδι για όσο αφορά τις προθέσεις του Αλέξανδρου για το ...κύπελλο. Ο Αετός έχει καλό σύνολο αλλά αν ο Αλέξανδρος δεν χτυπήσει το κύπελλο θα κερδίσει εδώ. Κάτι μου λέει πάντως ότι ο Αετός θα κερδίσει και ο νοών νοείτο.(αν μπερδευτήκατε με την πρόβλεψη-επίτηδες το έκανα, είναι άσσος)

revence - SymTeam -------Ντερμπυ ομάδων που χτυπάνε άνοδο. Οι γηπεδούχοι με το ακριβότερο ρόστερ στον όμιλο παρατησαν το κύπελλο και δείχνουν να έχουν πάρει ζεστά την υπόθεση πρωτάθλημα. Από την άλλη ο Ανδρέας έχει κάποια σκαμπανεβάσματα αλλά πιστεύω πολύ στην ομάδα του. Μάλλον θα νικήσουν οι γηπεδούχοι στην τρίτη παράταση

phoenix kalamarias - JK69ER -------Παιχνίδι νεοφώτιστων και με σχεδόν ισοδύναμες ομάδες. Όποια κερδίσει ξεκολάει από τον πάτο. Μικρό προβάδισμα λόγω έδρας και γιατί μου αρέσει το όνομά της ομάδας του, στον γηπεδούχο

ARIS SALONICA3 - Panathinaikos 2009 ----------Οι φιλοξενούμενοι δεν είναι σε καλή κατάσταση και ο Rusu από μόνος του δεν φτάνει ενώ είναι και δυσκοίλιος (κοίτα φώτο). Πάντως και οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν με απώλειες. Νίκη έστω και δύσκολα για τους γηπεδούχους

Autokratoras - panionios -------ο γηπεδούχος διαθέτει το τρίπτυχο έδρα, ενθουσιασμός και αγωνιστική κατάσταση. Στα συν του γηπεδούχου για τη νίκη ότι ο Θάνος τους έταξε εκδρομή (στο Πήλιο με κολατσιό-θα έχει και γυναίκες). Η εμπειρία του panioniou μάλλον δεν θα φτάσει και θα χάσει εύκολα ή δύσκολα. Επίσης είναι τσιφούτης και δεν έταξε στους δικούς του ούτε τυρόπιτα αν νικήσουν.

Last edited by ALARIHOS at 1/28/2011 4:14:24 PM

From: thanos

This Post:
00
169490.121 in reply to 169490.120
Date: 1/28/2011 2:56:46 PM
Overall Posts Rated:
272272
χαχαχαχα!!!!! Απιστευτος!!!! Τα παρασκηνιακα περι πριμ, εκδρομων στο Πηλιο, Μις Καζακσταν κτλ. ειναι το ενα καλυτερο απο το αλλο!!!!! :D

This Post:
11
169490.122 in reply to 169490.120
Date: 1/28/2011 3:34:38 PM
Overall Posts Rated:
100100
"Αύριο όμως θα δοκιμαστεί σε μια σκληρή έδρα όπου θα χάσει και θα φάει και ξύλο"
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!μαρεσε που ειχες γραψει απο πανω μια ολοκληρη παραγραφο που αφορουσε τα παντα και κατεληξες με αυτη την προταση!!φιλε κλαουντιο αυριο θα δεις τι εννοει ο "μεγαλος" οταν λεει οτι συμπαθει καποιον....στοχα πει απτην αρχη να προσεχεις τις συναναστροφες μαζι του...

This Post:
00
169490.123 in reply to 169490.120
Date: 1/28/2011 6:21:51 PM
Overall Posts Rated:
180180
Βασίλη είμαι και κάποιας ηλικίας... αν συνεχίσεις να γράφεις τέτοια θα πάθω κανένα καρδιακό απο τα γέλια :)

Για πάμε να αρχίσουμε... πρώτα απο όλα, για τη μηχανή, τα είπα και στο chat, όταν το ένα επιθετικό φάουλ γινόταν μετά το άλλο... λες και είχα πέντε Γκλέτσους στην ομάδα μου και οι Κόνδορες πέντε Σεργουλόπουλους.

Δεύτερον, εγώ δεν συμμετέχω σε βιαιοπραγίες, έχω τα κατάλληλα άτομα για αυτές τις "δουλειές" :p

Τρίτον, θα παρακαλούσα τον φίλο Ανδρέα να μαζέψει τη Λούγκρα του απο τους νεαποκτηθέντες ψηλούς μου... αρκετά πια με αυτό το παλικάρι, έξω οι Loongides απο το Buzzer!!!

Y.Γ. Οπως έγραψα και πιο πάνω, ο Θεός συγχωρεί, ο "Πρόεδρος" ποτέ... ετοιμάζομαι απο τώρα για την υποδοχή του δευτέρου γύρου...

From: thanos

This Post:
00
169490.124 in reply to 169490.123
Date: 1/28/2011 6:32:22 PM
Overall Posts Rated:
272272
λες και είχα πέντε Γκλέτσους στην ομάδα μου και οι Κόνδορες πέντε Σεργουλόπουλους.

χαχαχαχαχα......τελειοοοοοο!!!!!! Δεν υπαρχει!!!!

Και το υστερογραφο ακομα καλυτερο....χαχαχαχα!!!! Ε ρε γλεντια στον III.14.

This Post:
00
169490.125 in reply to 169490.120
Date: 1/28/2011 7:45:14 PM
Overall Posts Rated:
180180
ARIS SALONICA3 - Panathinaikos 2009 ----------Οι φιλοξενούμενοι δεν είναι σε καλή κατάσταση και ο Rusu από μόνος του δεν φτάνει ενώ είναι και δυσκοίλιος (κοίτα φώτο). .

Τώρα το είδα... κοντεύουν να του πεταχτούν τα μάτια έξω απο την πίεση!!!!!! :p

From: mistral
This Post:
11
169490.126 in reply to 169490.115
Date: 1/29/2011 8:42:41 AM
Overall Posts Rated:
11
Mπράβο σε ολα τα παιδιά που γράφουν και κρατάνε ζωντανό το forum!!!
Ειλικρινά το διασκεδάζω πολύ όταν μπαίνω και διαβάζω ολα τα σχετικά,προγνώσεις,ρεπορτάζ των ομάδων και τα σχετικά.

From: wud1976

This Post:
00
169490.127 in reply to 169490.126
Date: 1/29/2011 9:30:07 AM
Overall Posts Rated:
180180
Γεια σου φίλε mistral... επιτέλους έγραψες κάτι, μπράβο!!!!
Ο "Πρόεδρος" όμως δεν ξεχνά την 22α Ιανουαρίου και ετοιμάζει απο τώρα το "πρόγραμμα υποδοχής" για τον αγώνα της 19ης Μαρτίου.

Advertisement