אין בעייה עם העברת ביקורת, ואני אקח כל אחריות שרק צריך- לא אענה על זה כאן בפומבי כשכולם, כולל הנבחרות הזרות יכולים לראות את זה, אבל אני מבטיח לך שיש רציונאל מאחורי כל טקטיקה שלנו בכל משחק, מה שאתה רואה- גם אני והצוות רואה.
מחר אשלח לך הסבר בפרטי על כל הנקודות שציינת פה ואני בטוח שתבין כל עניין שהעלת כאן ואת ההגיון שעומד מאחוריו
אתם יכולים גם להיות בטוחים שאם הייתה לי אפשרות לפרט לפני כל משחק למה עולים ככה וככה הייתי עושה את זה , אבל כמו שאמרתי זה לא
אפשרי- הפורום זה דבר פומבי
קחו בחשבון שיש הרבה נתונים שאותם אני והצוות יודעים ואתם לא יודעים, באופן כללי אומר שאנחנו לוקחים החלטות לאחר התחשבות בכל הנתונים הקיימים-יש לנו תמונה מלאה של המצב שלנו מבחינת המוכנות שלנו והאםשרויות- דברים שלכם אין, אין לכם את התמונה המלאה של המצב, ולכן לא הכל נראה ברור תמיד, אבל תסמכו עלינו שאנחנו עושים כל דבר אפשרי כדי להגיע לכל משחק במצב המיטבי ביחס לכושר ועוד גורמים, מנהלים הרבה דיונים על מה כדאי ומה צריך כדי להחליט החלטות טובות, לאחרונה גם עופר חזר אלינו שזה כוח טקטי רציני , עוד מוח מעולה כדי להתייצב למשחקים בצןרה האידיאלית
בכל אופן- שוב משמח לראות את האכפתיות שלכם, הקהילה שמסביב לנבחרות, זה לא מובן מאליו וכיף לראות שלאנשים כאן אכפת מהנבחרות ואישית, לי זה מגביר את המוטיבצייה להגיע להישגים טובים גם בשביל הקהילה כאן שחשוב לה ואכפת לה מהנבחרת
Last edited by The Crazy Killer at 9/9/2014 5:27:42 PM