BuzzerBeater Forums

BB Israel > צעירה עונה 28

צעירה עונה 28

Set priority
Show messages by
This Post:
00
261218.114 in reply to 261218.113
Date: 9/8/2014 3:20:51 PM
the criminals
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
392392
ניצחון יפה, טוב שלקחנו את זה... מחר אעלה לכאן סיכום למשחק

This Post:
33
261218.115 in reply to 261218.114
Date: 9/9/2014 4:05:34 PM
the criminals
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
392392
אתמול רשמנו ניצחון ראשון בשלב הבתים השני- 87-71 על אסטוניה..

מהלך המשחק

האסטונים הגיעו לאחר קראנץ' וההתלהבות הנמוכה שלהם הראתה את אותותיה כבר בתחילת המשחק , ברבע הראשון למעשה פתחנו את היתרון שהבטיח לנו את הניצחון בסוף היום, התרומה של הנקודות התחלקה יפה מאד בין כל שחקני הסגל וכבר ברבע הראשון 9 מתוך 11 השחקנים בסגל קלעו.. הרבע הראשון נגמר 25-11

ברבע השני האסטונים עשו רושם של חזרה למשחק, הקליעות שלהם נכנסו , אנחנו סבלנו מאיבודים ושטויות בהתקפה ובשלב מסויים היתרון נמחק כמעט לגמרי, לקראת סוף הרבע הגדלנו חזרה את הפער והמחצית הסתיימה ביתרון 46-35..

ברבע השלישי השטויות שלנו בהתקפה המשיכו, איבודים טיפשיים בעיקר הם אלו שאיפשרו לאסטונים לנגוס עוד קצת ביתרון ובסוף הרבע היתרון עמד על 63-54..

ברבע השלישי החבר'ה חזרו לשחק כמו ששיחקו בתחילת המשחק וסגרו עניין עם רבע יפה של 24-17, ועם 87-71 בסוף המשחק..

ראויים לציון

נתנאל לוי המשיך להוות פקטור משמעותי במשחק ההתקפה של הקבוצה כאשר סיים כקלע המוביל עם 14 נקודות להן הוסיף גם 3 ריב,3 חט ו2 אס..

שחקן שהפתיע לטובה אתמול הוא סולי שעשה עבודה מעולה אתמול בעמדת הרכז וסיים את המשחק עם 13 נק, 4אס, 4 חסימות (!) וגם 3 ריב...

ראוי לשיפור

קשה להצביע על משהו ספציפי, ניתן לראות שהריבאונד שלנו לא היה טוב, אך לא סבלנו יותר מידי מעניין הריבאונד כמו שסבלנו מעניין איבודי הכדור ברבעים השני והשלישי- שם אני בטוח שאיבדנו יותר מ80% מהכדורים שאיבדנו במשחק כולו וחבל..

חשוב לי לציין רק- אין לנו נכון לעכשיו שום ציפיות גדולות ויוצאות דופן מהשלב הזה- אנחנו מבין הנבחרות הפחות חזקות בבית וחשוב לדעת את זה..
המטרה שלנו היא לנצח כמה משחקים שמבחינתינו הם אפשריים לניצחון כדי לדחוף את עצמינו במעלה הדירוג העולמי במטרה להישאר בדרג השני ומן הסתם במחשבה ארוכת טווח- להיכנס לדרג הראשון...

זהו זה, שבוע הבא משחק מסקרן מאד מול פינלנד..

Last edited by The Crazy Killer at 9/9/2014 4:06:10 PM

This Post:
00
261218.116 in reply to 261218.115
Date: 9/9/2014 4:50:34 PM
Overall Posts Rated:
131131
אחלה סיקור :) תודה

אני מקווה שזה בסדר אבל כשאתה בחזית אתה בחזית וכרגיל כל הצלחה של הנבחרת היא שלך וכל כישלון הוא שלך , זה המחיר בלקיחת התפקיד הכפוי טובה הזה

אני יעביר ביקורת קטנטנה אני מקווה שזה בסדר וגם אם לא ... ;) אנחנו כבר בשוונג אז

לדעתי עד עכשיו אתה מתפקד מצוין וכל הצוות והנבחרת עושים עבודה מצויינת , בעצם אין צורך שאני יגיד את זה התוצאות מדברות בעד עצמן , אחרי צפיה בלייב במשחק של הנבחרת אני חושב שראוי לציון הסנטר המוכשר שלנו שליו צוקרמן שגרף ריבאונדים ממש חשובים ברגעי מפתח וגם קלע באחוזים מצוינים (בקיצור החמאתי מספיק ) ב5 במשחקים האחרונים הימרו שנשחק פנימה 4 פעמים מתוכם פגעו ב3 פעמים, זה 75 אחוז פגיעות נגדנו בשיטת המשחק , משמע אנחנו מאוד צפויים ברור לכולנו , לכל קהל האוהדים של הנבחרת שהנבחרת שלנו יודעת לייצר נקודות בצבע בצורה מדהימה , הבעיה ממשיכה שכל הנבחרות מסביב יודעות את זה ויודעות שגם נברח ליתרון הזה כל הזמן
עוד נתון מעט מדאיג אולי קצת פחות אבל עדיין לא משמח , לפחות לא אותי ב4 המשחקים האחרונים הימרו נגדנו פעמיים על קצב המשחק שלנו (כידוע לכולם אתה אוהב את הסגנון המהיר של הנבחרת ) מתוך הפעמיים פגעו פעם אחת זה 50 אחוז פגיעה נגדנו ב4 המשחקים האחרונים , לא חיובי כל כך אבל עדיין סביר
ברור שעניין הבריחה של הנבחרת לצבע כל פעם שקצת קשה ואי מציאת אלטרנטיבות מדאיג קצת יותר
בשלב כזה קריטי צריך להמציא את עצמנו מחדש כל שבוע

ניגע קצת בהימורים שלך כמאמן הימרת מתחילת העונה פעם אחת על קצב ופעם אחת על סגנון ופגעת בשניהם על זה שאפו , אולי היה אפשר לשפר את הנתון הזה במיוחד בבית שכפי שאתה מגדיר אין לנו הרבה סיכוי לעלות ממנו , נשחק על כל הקופה ועדיף סיכוי קלוש לנצח 2 יחד עם סיכוי גדול לתבוסה מאשר לדעת שאתה עולה ומפסיד מראש

סה"כ אם אני צריך לדרג מ1 עד 5 את התפקוד שלך כמאמן עד כה הציון שלי הוא 4.75 סה"כ הכל כמעט מושלם אם זה התוצאות ואם זה דרך המשחק והאימון הייתי צריך לחפש בפינצטה את הבעיות העניין הוא שהפחד שלי שכשתגמר העונה ואני אאלץ לדרג אז הדירוג יהיה הרבה פחות מפרגן ואני מאוד רוצה שזה לא יקרה הנקודות שהעליתי פה אינם לטווח הקצר אלא להצלחה לטווח הארוך

בכל מקרה אני מאחורייך ומאוד גאה בנבחרת שלנו , המון בהצלחה ! ואל אל ישראל

This Post:
00
261218.117 in reply to 261218.116
Date: 9/9/2014 5:12:42 PM
the criminals
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
392392
אין בעייה עם העברת ביקורת, ואני אקח כל אחריות שרק צריך- לא אענה על זה כאן בפומבי כשכולם, כולל הנבחרות הזרות יכולים לראות את זה, אבל אני מבטיח לך שיש רציונאל מאחורי כל טקטיקה שלנו בכל משחק, מה שאתה רואה- גם אני והצוות רואה.
מחר אשלח לך הסבר בפרטי על כל הנקודות שציינת פה ואני בטוח שתבין כל עניין שהעלת כאן ואת ההגיון שעומד מאחוריו

אתם יכולים גם להיות בטוחים שאם הייתה לי אפשרות לפרט לפני כל משחק למה עולים ככה וככה הייתי עושה את זה , אבל כמו שאמרתי זה לא
אפשרי- הפורום זה דבר פומבי

קחו בחשבון שיש הרבה נתונים שאותם אני והצוות יודעים ואתם לא יודעים, באופן כללי אומר שאנחנו לוקחים החלטות לאחר התחשבות בכל הנתונים הקיימים-יש לנו תמונה מלאה של המצב שלנו מבחינת המוכנות שלנו והאםשרויות- דברים שלכם אין, אין לכם את התמונה המלאה של המצב, ולכן לא הכל נראה ברור תמיד, אבל תסמכו עלינו שאנחנו עושים כל דבר אפשרי כדי להגיע לכל משחק במצב המיטבי ביחס לכושר ועוד גורמים, מנהלים הרבה דיונים על מה כדאי ומה צריך כדי להחליט החלטות טובות, לאחרונה גם עופר חזר אלינו שזה כוח טקטי רציני , עוד מוח מעולה כדי להתייצב למשחקים בצןרה האידיאלית

בכל אופן- שוב משמח לראות את האכפתיות שלכם, הקהילה שמסביב לנבחרות, זה לא מובן מאליו וכיף לראות שלאנשים כאן אכפת מהנבחרות ואישית, לי זה מגביר את המוטיבצייה להגיע להישגים טובים גם בשביל הקהילה כאן שחשוב לה ואכפת לה מהנבחרת

Last edited by The Crazy Killer at 9/9/2014 5:27:42 PM

This Post:
00
261218.118 in reply to 261218.117
Date: 9/9/2014 5:20:41 PM
Overall Posts Rated:
168168
אני חושב שכל עוד בינתיים התוצאות הן ניצחונות, הימורים מועטים כמה שניתן והליכה על הצדדים החזקים שלנו הם המהלכים הנכונים ביותר. נגד נבחרות חזקות יותר נצטרך "להמציא את עצמנו מחדש" כמו שאתה אומר. אבל בינתיים, למרות ששיחקנו בהרבה מאוד משחק לוק אינסייד, ולמרות שלא מעט נבחרות הימרו נגדנו נכון, ניצחנו. ההפסד היחיד שלנו היה נגד הספרדים, ובו דווקא אנחנו היינו אלו שהימרו נכון והתכוננו נכון טקטית, אבל פערי הרמות היו לרעתנו.

עריכה: כמובן שההודעה מכוונת ליוסי ולא אליך סער, ההפניה הייתה בטעות.

Last edited by ron1243 at 9/9/2014 5:21:46 PM

This Post:
00
261218.119 in reply to 261218.117
Date: 9/9/2014 7:00:50 PM
Overall Posts Rated:
131131
ידעתי למה שמתי את הקול שלי אצלך ;)

מחכה להודעה של מחר

This Post:
00
261218.120 in reply to 261218.118
Date: 9/9/2014 7:03:13 PM
Overall Posts Rated:
131131
מקווה שהבהרתי את הנקודה שבאתי לעזור בהודעה שלי ולא לפגוע בשום דבר הנבחרת שלי חשובה לי לפחות כמו לכל מאמן ישראלי אחר

אני בעד כל מה שעשינו עד עכשיו כמו שאמרתי בהודעה הקודמת שלי על דעתי על התפקוד של המאמן , הצוות ובכלל על כל מה שנקרא הנבחרת הלאומית שלנו (הצעירה והבוגרת יחד במקרה הזה ) מקווה שהנקודה הזאת הובהרה
מייקל ג'ורדן אמר פעם:

החטאתי מעל 9000 זריקות בקריירה שלי. הפסדתי כמעט 300 משחקים. ב-26 הזדמנויות סמכו עלי לקחת את הזריקה
המכרעת במשחק... ופספסתי. נכשלתי שוב ושוב ושוב בחיי וזו בדיוק הסיבה להצלחתי.
אני בעד שננסה כמה שיותר וניכשל אבל בסוף נצליח זאת הנוסחה להצלחה

Last edited by Yosi-ISR at 9/9/2014 10:31:30 PM

This Post:
00
261218.121 in reply to 261218.120
Date: 9/10/2014 1:58:41 AM
Overall Posts Rated:
168168
אני מנסה להבין את מה שאתה אומר.. אם היינו מהמרים יותר ומשחקים יותר פרוע עד עכשיו, אבל מפסידים ולא עולים שלב- היית מרוצה מתפקוד הנבחרת כי סער שיחק הרפתקני? אני לא חושב.

מעבר לזה- לא אמרתי שהנבחרת לא חשובה לך, או שביקורת בונה זה לא דבר לגיטימי. פשוט עניתי מהצד שלי, למה לדעתי הנבחרת שיחקה בצורה דיי שבלונית וקבועה כמו שהצגת, ולא בצורה הרפתקנית תוך לקיחת סיכונים רבים.

בנוגע לציטוט של ג׳ורדן לא אגיב יותר מידי, כי זה משפט נורא יפה יפה וכאילו ״עמוק״, ואולי הוא אפילו רלוונטי במקרים מסוימים, אבל אני חושב שבמקרה הזה אזכור שלו זה פשוט בולשיט, והסיבה לזה היא המשפט הראשון בפוסט הזה שלי.

Message deleted
This Post:
11
261218.123 in reply to 261218.122
Date: 9/10/2014 3:49:22 AM
Overall Posts Rated:
492492
יוסי - אל תתנצל על זה שהעלת ביקורת.

שאלת שאלה לגיטימית ואינטלגנטית מאוד, וניתוח שעשית הוא נכון ואני לגמרי מבין איך מנקודת המבט שלך עלתה בך השאלה הזו.

אני מאמין שאחרי שסער יסביר את עצמו אז תדע יותר - אבל זו עדיין זכותך לחשוב שאפשר לעשות אחרת. אין חובה בלהסכים עם סער או שאר צוות הצעירה בכל מקרה :)

אני רק אוסיף אז זה:
מעבר להכנה לכל משחק בפרט ישנה אסטרטגיה כללית לכל האליפות; אנחנו מתמודדים מול יריבים שלפחות חכמים כמונו, יודעים לקרוא את הפוסטים שלנו, יודעים כמוך להתסכל על ההימורים שעשינו וההרכבים שבחרנו - ולהסיק עלינו מסקנות. ולכן הבחירות הטקטיות שנעשות לקראת משחק ספציפי הן לפעמים מונעות גם מהאסטרטגיה הכללית שלנו לקמפיין כולו, ולא בהכרך ממה שהכי נכון למשחק עצמו...

תודה יוסי, אתה מחזיר את העניין לנבחרת ואת הדיון סביבה וזה בהחלט כיוון חיובי!

This Post:
00
261218.124 in reply to 261218.121
Date: 9/10/2014 5:58:56 AM
Overall Posts Rated:
131131
רון מצטער משום מה ההודעה שלך לא הופיעה לי קודם אבל עכשיו רק ראיתי אותה אז אתייחס

אתה מנסה להבין וזה מצוין אבל עדיין אנחנו משדרים בגל אחר משום מה
אני לא אמרתי שזה מה שרציתי , כל מה שעשיתי פה היה לחפש (עם הרבה קושי תאמין לי ) את נקודות התורפה לדעתי המעטות שיש לנו ולנסות לטפל גם בהם יחד עם מאמנים מצויינים ומנוסים כמוך ואחרים פה בפורום ובקהילה ולנסות לתת להם פיתרון בדיון פורה ותרבותי , יחד עם העצמת העניין והאהדה בקהילה סביב הנבחרת על מנת להפוך את הנבחרת הלאומית שלנו (הבוגרת והצעירה ) ממדהימה למושלמת , לדעתי יש פה דור שחקנים שמתאים לרמות הגבוהות ביותר

אני שמח שהבעת את דעתך , אז על פי מה שאתה אומר עד כה הנבחרת הייתה מושלמת? אין שום דבר שהייתי משנה? אם כן זה גם מעולה

בנוגע לציטוט של ג'ורדן כשאלוהים מדבר אז עדיף שנקשיב ;) ואם אפשר לצטט אז בכלל טוב
אם תנסה להבין מעט מעבר אני בטוח שתמצא את הקשר וה"עומק" במשפט הזה של מייקל בסופו של דבר מייקל מדבר על להעיז יותר וזה בדיוק מה שדיברתי עליו ככה שהקשר קיים , מייקל מדבר מנקודת מבט של שחקן ולא של מאמן אבל בהחלט הייתי שמח אם היה לנו כמה שחקנים בנבחרת שחושבים כמו מייקל ומוכנים להסתכן גם אם זה יעלה בהפסד על מנת סיכוי לנצח , בסופו של דבר אם יהיה לך משחק פלייאוף מכריע מחר בבוקר בליגת העל ותהיה בפיגור נקודה 20 שניות לסיום והכדור אצלך לא תרצה שהוא יסתובב עד השניה האחרונה בין השחקנים שלך במסירות מבוהלות ולא תזרק שום זריקה לסל תרצה שבשניה האחרונה הכדור שלך יהיה אצל שחקן שיעיז כך גם אני רוצה את המושכות של הנבחרת שלי אצל מאמן שידע לאמן אחראי אבל גם להעיז כשצריך

נ.ב יש לנו מאמן שיודע להעיז מצוין ולא פה הבעיה, הבעיה היא שנקלענו לבית שדורש מאיתנו להעיז ללא ברירה אם היה ניתן לנצח כל משחק בלי לקחת סיכונים כל הפוסט הזה היה נכתב שונה לגמרי כמו שאמרתי מטרתו היא לתרום לדיון פורה, לאהדה ולעזרה לצוות הנבחרת שאני אישית מאוד אוהב

Advertisement