ej no bez przesady panowie. Pisalem przeciez ze odpusczam koncowke sezonu zeby nie miec kontuzji neipotrzebnych w PO i przez to je przegrac. Gralem z Toba Maro tez na luzie, bez Przbyszewskiego wiec nie gadaj, poza tym walczylem jescze o pierwsze miejsce i musialem z Toba wygrac. Teraz od 2 kolejek jestem pewny zwyciestwa w konferencji i nie chce zawalic sezonu tym ze w koncowce Przybyszewski czy Zemes czy Grandys czy Javoric dostana 2 tyg kontuzji i maja po PO, Zagralem dzisiaj Doruchem i Rejmanem, nie wyszlo ale ostrzegalem ze bede oszczezdal grajkow bo chce w koncu awansowac! juz tyle sezonow tu siedze i chcce awansowac za wszelka cene, nawet porazkkami w koncowce sezonu tak jak dzisiaj. Moj podstawowy sklad zagra w sparingu, zrozumcie mnie i moje ambicje, jesli taki Przybyszewski czy Doruch maja dzis 3 tyg kontuzji to adios PO, z drukarzem nie wygram takim skladem. Wole byc ostrozny. Na LOTOS to wystarczylo, gralem rezerwa i zapomnialem usunac ze skladu druga szostke i niepotrzebnie ich trneer wprowadzal pewnien zwyciestwa, dzisiaj z validem dalem rezerwe i dam ja tez w nastepnym meczu. Na validatrs to nie wystarczylo, dla mnie to niewazne, bo juz o nic nie walcze w tym sezonie, czekam na PO tylko, zrozumcie to a nie gadajcie ze niesportowo sie zachowalem;/ jestem zdeterminowany zeby awansowac i chce sie zabezpieczyc od kazdej strony, a to ze validators mialo ze mna mecz wlasnie teraz to nie moja wina, jakby to byla energa czy drukarz to gralbym tak samo! wy walczycie o 2 miejsce, o PO a ja mam to szczerze w tyle kto awansuje, jesli wiem ze bede 1 to moge pozwolic sobie na wystawienie rezerwy i chociazbt nie ryzykowanie kontuzjami oraz brak mozliwosci rozgryzienia taktyki... troche powagi panowie.