BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > [REP] - Tekme

[REP] - Tekme

Set priority
Show messages by
This Post:
00
31970.112 in reply to 31970.111
Date: 10/13/2009 12:55:38 PM
Overall Posts Rated:
00
To kar si navedel zgoraj..tvoje obrambno razmišljanje..Tudi jaz imam natanko enako mnenje kot ti,in zaenkrat me to ni pustilo na cedilu;)..Drugače pa mislim,da ima naša SLO rep še svetlo prihodnost,sam verjamem,da smo se iz teh negativnih tekem in porazov naučili kaj novega in uporabnega kar se bo dalo uporabiti v prihodnjih ne le tekmah temveč tudi na naslednjih tekmovanjih..LP

This Post:
00
31970.113 in reply to 31970.111
Date: 10/13/2009 1:25:11 PM
Overall Posts Rated:
22
malce bi še podabatiral glede taktikt ,na prvi tekmi je naš nasprotnik igral igro pod koš ,sam sem dal našo obrambo 3-2 ,kar je po moje narobe ,bolje bi bila cona 2-3 da ojačamo notranjo obrambo ,ker so igrali pod koš in smo prejeli veliko točk C in KC...
na drugi tekmi je nasprorotnik igral gibanje to pomeni da bo veliko metov zunanjih igralcev in jih je tudi bilo,mi smo igrali cono 3-2 kar ni slabo ,verjetno bo bilo bolje cona 1-3-1 da še ojačamo zun,obrambo,sami smo igrali igro pod koš on pa je nastavil cono 3-2 ,kar je po moje dobro za našo igro,ampak to naši C niso najbolje izkoristili..
vseeno mislim da veliko vpliva na te rezultate tudi potek napada,tukaj pa smo tudi zelo slabi ,pa še forma nekaterih najboljših ni najboljša..
dajte še drugi svoja mnenja glede tega

This Post:
00
31970.114 in reply to 31970.113
Date: 10/13/2009 1:57:01 PM
Overall Posts Rated:
2626
Mislim da nas je tudi sreča malo pustila na cedilu... takiktika je bila namreč dobro nastavljena. mogoče je res problem v tem, da imamo igralce, v reprezentanci, ki so solidni, vendar niso dovolj pravilno razviti za svoje pozicije, predvsem manjkajo KC, kakšno K in OI. mislim, da smo z letošnjo sezono začeli dobro delati z mladimi, saj program od Matjaža dobro poteka in imam seznam par trenerjev ki v tem trenutku razvijajo mlade OI. za druge pozicije pa skrbijo drugi. če ne letos upam da nam bo šlo v prihodnje bolje!!

From: Eli

This Post:
00
31970.115 in reply to 31970.114
Date: 10/13/2009 2:58:24 PM
New York Titans
II.1
Overall Posts Rated:
7272
Enostavno ne smemo biti preveč razočarani nad porazi reprezentance v tej sezoni, kajti pravi rezultati zdajšnega truda in dela se bodo pokazali šele čez 2 do 3 sezone.
Dodal pa bi še da selektorja lahko dodata kriterije za sprejem v reprezentanco, tako da se pri vsakemu igralcu pokaže ali dosega minimalne standarde za sprejem v repko, seveda, bi to še bolj motiviralo vse, ki trenirajo za repko, no saj mene je ko sem to videl.

LP

From: braco

To: Eli
This Post:
00
31970.116 in reply to 31970.115
Date: 10/14/2009 9:14:48 AM
Overall Posts Rated:
3434
končno nekaj več časa da sm prečekiral ta naš forum..

zelo bi pohvaliu odziv slo skupnosti, očitno resnično napredujemo saj se več piše in več se pomaga...

sreča nas je zapustila, sam kakor je rekel Eli se bo naš trud pokazal čez 2-3sezoni...

rad bi dodau da je velik problem tudi članske repke pripravljenost, saj je veliko odličnih igralcev pod veliko minutažo in niso tako dobri na tekmah kakor bi sicer bili, moje mnenje je da pripravljenost reprezentanta ne sme pasti pod dober in se to da obdržavat saj imam tudi sam reprezentanta..
velik problem so predvsem krilaši in KCji, vendar se na tem dela, osebno sam treniram Jasminu Smerduju zunanje skille in tako ga postavljam na zunanje položaje na tekmah, dejansko je pa moj edini res odličen igralec tako da tisti ki reče da se tega neda se močno moti...

tolažilni turnir kar dobro poteka, 2zmagi 2poraza, menim da se bomo uvrstili v naslednji krog kljub temu da smo dobili kar močne nasprotniki v skupinskem delu...

lp, braco

From: matjaz 70

This Post:
00
31970.117 in reply to 31970.116
Date: 10/18/2009 5:36:11 AM
Overall Posts Rated:
22
tako ,ostale so še tri tekme predtekmovanja,kar se tiče uspeha ne pričakujem zmag,čeprav se ne bomo predali in bomo uspeh probali doseči na zadnji tekmi.
Kar se tiče Madžarov in Litvancev mislim ,da so trenutno boljši najmanj za en razred zato moramo dober rezultat loviti na zadnji tekmi z Latvijo.Probal bom preiskusiti zmeraj drugačno taktiko ,da bomo morda prelisičili nasprotnika,igrali bomo bolj počasne taktike pol pa bomo videli...
Kar se tiče napredkov te rep. pa ni najbolje ,več kot pol igralcev v bistvu ne napreduje in če bi imel večji izbor ,bi nekatere zagotovo zamenjal,ampak imamo kar imamo,vidi se da se do sedaj nič ni delalo z domačimi igralci in smo zaradi tega zelo zaostali za drugimi reprezentancami zato upam ,da bodo nekateri probali svoje igralce čim boljše trenirati in upoštevali nasvete trenerjev.
Nekako bi še enkrat opomnil,čeprav že ptički pojejo o tem ,da se je treba zelo posvetiti formi igralca -ne pretiravat z minutažo ,igrajte tja max. 80 minut in ne več,zato trenirajte več igralcev ,da se lahko menjajo med sabo,zunanji igralci morajo imeti vsaj sijajno obrambo,še bolje več,organizatorji pa vodenje vsaj čudovito,podaje pa iztopajoče....to so samo namigi za boljši trening in tisto kar nam najbolj manjka,kar se tiče metov tu ni tak problem ,ampak sam met ne odloča o vsem.
Nekdo je zapisal ,da imamo mi v 1 in 2 drugi ligi premalo domačih igralcev in mislim da ima zelo prav in bi bilo dobro v naslednji sezoni čim več igralcev pokupiti in jih trenirati doma,zato šparajte denar za naslednjo sezono in že zdaj razmišlajte o načinu treninga,bodimo malce bolj domoljubni in se vsi skupaj malce potrudimo glede tega,čeprav je na koncu tega to samo igra...

This Post:
00
31970.118 in reply to 31970.117
Date: 10/19/2009 11:49:55 AM
Overall Posts Rated:
00
No jaz bi samo podal moje mnenje o članski tekmi SLO-gruzija...Pač res poraz proti ekipi,ki ima podobne igralce kot mi,to je ok..Ampak moti oz.preseneča me to,da imajo 97 ?!!?? uporabnikov,mi pa 718...Njih je ogromn ogromno manj od nas pa poglejte kako delajo z igralci,kak način treniranja itd imajo..Ne razumem kako je lahko taka razlika u tem..Res na nek način kar sramotno za vas (nas) use,ki igrate (igramo) v SLO bb..Državice,ki nimajo niti 100 prebivalcev,BRAVO res bravo..Sedaj vidimo,kje smo po ukvarjanju z BB..Sedaj se pa pojdimo spet zgovarjat itd..pa uzdržlivost,pripravljenost..To je le majhen faktor,ne pa najpomembnejši.,samo pač nekateirm se ne da nič dopovedat..Upam,da se kaj kmalu spremeni v vrhu,kajti zaenkrat nič ne kaže..Lp vsem

This Post:
00
31970.119 in reply to 31970.118
Date: 10/19/2009 12:18:52 PM
Overall Posts Rated:
22
bom še jest malce dodal ,res naše reprezentance niso več v vrhu in mnogi so kar dobro pred nami,za zadnjo tekmo bi bila mogoče boljša cona 3-2 ,ker je on igral teci in vrzi,s tem sem hotel povedati da nimamo pravih igralcec ,s tem mislim da nekaterim manjka določeni skili in pri nizkih igralcih je zelo pomemna obramba in tukaj je ena velika luknja -igralci imajo prenizko zun. obrambo, to se vidi če igramo mož na moža imamo samo zadovoljivo obrambo in tukaj se vidi da je to za rep.zelo premalo,dobre rep,imajo odlično in tudi več, tukaj se vidi da moramo to obrambo še dvigniti in nočem sitnariti da težimo z pripravljenostjo ,ampak za igro je zelo pomembna .
Mogoče je treba malce pozitivnejši pristop glede tega ,saj mi trenerji ne moramo delati čudežov imamo take igralce kot so in veliko je odvisno predvsem od lastnikov samih,problem je tudi v tem ,da nekateri prehitro prenehajo z treningi in tako potem igralci niso najbolje razviti,zato trenirajte mlade z dobrimi potenciali in lažje bo potem za vsakega bodočega trenerja

This Post:
00
31970.120 in reply to 31970.118
Date: 10/19/2009 12:36:48 PM
Overall Posts Rated:
3434
glede obrambe se absolutno strinjam, naši igralci imajo preslabo natrenirano zunanjo obrambo in vsi trenirajo met iz skoka kar niti ni najpomembnejši faktor...
pripravljenost ni prav nič majhen faktor in je ZELO pomemben, igralec z zadovoljivo pripravljenostjo je veliko slabši kako takrat ko ima odlično pripravljenost da ne omenjam takih igralcev ki imajo komaj sprejemljivo vzdržljivost...

From: olib

This Post:
00
31970.121 in reply to 31970.120
Date: 10/19/2009 1:33:34 PM
Overall Posts Rated:
22
pozdrav še od mene, bereb te vaša izjave koko morajo bit igralci natrenirani in to in ono, vse lepo in prav ampak zavedat se morate trenerji obeh rep. da vsi ki igramo ta BB.,igramo za sebe v prvi vrsti in gledamo oziramo gledajo na svojo ekipo da bo dosegla čim boljši razultat, dala čim več košev in tako naprej, je pa tu tudi obramba seveda to ker vi ===TEČNARITE===.Jaz sem se odločil pomagat obema rep. in treniram OI ,tako kot ni svetuje sele. mlade rep. pač malo bolj trpijo centri in krila pa bomo že kako.Z moje strani imajo sele. vso podporo lp olib

From: matjaz 70

To: olib
This Post:
00
31970.122 in reply to 31970.121
Date: 10/19/2009 1:47:03 PM
Overall Posts Rated:
22
se strinjam s tabo

Advertisement