אני רק יוסיף שלא הייתי משתמש בטקטיקה הזו מול מישהו שהוא פייבוריט בהפרש משמעותי ברוב המקרים כי צריך הימור יותר גדול ולקוות שהוא יעשה טעות, אלא רק בפערים קטנים יחסית ולגבי הרכז ויכולת המסירה- אין ספק שיותר חשוב מוסרים טובים בטקטיקה כזו מבראן למשל ובנקודה הספציפית הזו היא היחידה בנוגע לפיישנס שאני מסכים עם דברי יהודה- אבל זה ממש ממש לא הדגש הכי גדול לטקטיקה- זו טקטיקה התקפית מאוזנת פשוט בקצב איטי ולכן הדגש בעיני הוא איזון בכושר וביכולות ההתקפיות בצבע ובחוץ כמו בכל טקטיקה שמאזנת בין שניהם(פוש/התקפה בסיסית)אין מה ללכת לטקטיקה הזו אם אתה בקבוצה של שחקני פנים או חוץ דומיננטיים סביר להניח שיותר בריא לך לשחק על היתרונות שלך בטקטיקה איטית אחרת כמו מתחת לסל או מושן. היתרון העיקרי אם ממש לתמצת אותו שהטקטיקה נותנת הוא הסיבה שיש פיינל פור בישראל.. לאורך זמן/ביותר פוזשנים ההסתברות שהפייבוריטית תבטא את היתרונות שלה - נפחית את הפוזשנים ונגדיל את הסיכוי שלנו לנצח לפעמים את הפייבוריטית.(נפחית את המשחקים של מכבי ת"א מסדרה למשחק אחד ונקבל סיכוי שלפעמים היא תפסיד..)
אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...