Jaz bi šel na tvojem mestu,kar na lov za Silver klubom,ker imaš dobro izhodišče in izboljšanje BBL uvrstitve.Ostala področja so težje dosegljiva,kot npr. vodenje U21 ali NT.Tu imamo Koperboya-4x,5x vodenje U21,ElanaNM-5x vodil NT.....že samo,da si izbran za selektorja je veliko,ker ti to pove realno ceno tvojega BB znanja.Včasih je konkurenca majhna,drugič velika.....
Natrenirati igralce od začetka za NT in hkrati igrati v SKL in še osvajati naslove,pa je misija nemogoče.Ti niti nisi imel možnosti natrenirati NT igralca,morda bi lahko kupil na pol narejenega oz narejenega NT igralca,kot že si opisal.Ko smo ravno pri NT igralcih.Mislim,da sem edini,ki imam v posesti 3 NT igralce.Tu se gre bolj za statistični podatek.Neumann kupljen v zatonu kariere,Vukojanec nekje na sredini,Jerin pa bolj na začetku.Vukojanec je delo 3-eh menedžerjev....največ se je žrtvoval Icce,ker ga je treniral v SKL,vendar sem ga tudi jaz treniral na OI in pri meni bo imel najdaljši igralni staž.Kar se pa tiče Jerina,ga pa ne dam nikomur! Še pred nakupom,je bil treniran po mojih navodilih in čeprav je unikaten zaradi svojih visokih podaj,ki so plod Koperboxovih navodil si ga lastim 100%.On je moj "lipicanec"

Imam možnost,da se ponašam s tem,da sem imel največ NT igralcev,čeprav bi raje videl,da bi natreniral,največ NT igralcev

Moj cilj bo najvišja uvrstitev v BBL od vseh SLO klubov do sedaj,za to,pa bo potrebno osvajati naslove ali pokal v naslednjih 5-tih,6-tih sezonah.