BuzzerBeater Forums

Slovenija - I.1 > Sezona 31

Sezona 31

Set priority
Show messages by
This Post:
00
269708.111 in reply to 269708.110
Date: 8/3/2015 11:09:41 AM
Overall Posts Rated:
130130
Točno tako..........ne vem kaj si imel v mislih,da se tolažiš z naslovom Prišparati več denarja,pokal,natrenirati kakšnega igralca,kupiti kakšnega treniranca,kupiti kakšnega rep. ali kupiti kakšnega posebnega igralca,prodati kakšnega igralca po višji ceni morda BBL
Se mi zdi,da ti še "manjka":
-U21 igralec
-NT igralec
-vodenje U21/NT
-morda še boljša uvrstitev v BBL
-mogoče še lov za lovrikami z Silver klubom

Mislim,da si sposoben uresničiti ves manjko,če bo dovolj motivacije

From: chabal

This Post:
00
269708.113 in reply to 269708.108
Date: 8/3/2015 5:11:26 PM
Overall Posts Rated:
3737
Ne vem, zakaj sem bil jaz kandidat za izpad?
Dobro ves, da sem bil kar nekaj casa v "zloglasni" II.2 ligi iz katere tudi ti izhajas.
Res pa je, da si verjetno edini iz II.2, ki je takoj ob prvi uvrstitvi v SKL tudi izpadel...pa takrat ni mogel biti izgovor Vukojanec/Jerin.

No kakorkoli, letos gres koncno res na prvaka?

From: Mr.X

This Post:
00
269708.114 in reply to 269708.113
Date: 8/3/2015 5:26:30 PM
The Return
SKL
Overall Posts Rated:
6464

Dobro ves, da sem bil kar nekaj casa v "zloglasni" II.2 ligi iz katere tudi ti izhajas.

Jaz sem prišel v II.2 eno sezono za teboj ti (22) jaz (23) Po 3 neuspešnih sezonah sem namenoma izpadel , zmagal 3jo ligo.In v isti sezoni prišel v SKL kot ti :). Treba je stopit korak nazaj da lažje stopiš dva naprej :)

From: Mr.X

To: Mr.X
This Post:
00
269708.115 in reply to 269708.114
Date: 8/3/2015 5:31:35 PM
The Return
SKL
Overall Posts Rated:
6464
Je kdo sploh kaj vlagal v nabor?
KK Nova vas je praktično dobil 3 izmed 5 najboljših na draftu.Vsaj po potencialu starosti in plači gledano.

This Post:
00
269708.117 in reply to 269708.112
Date: 8/4/2015 1:35:47 AM
Overall Posts Rated:
130130
Jaz bi šel na tvojem mestu,kar na lov za Silver klubom,ker imaš dobro izhodišče in izboljšanje BBL uvrstitve.Ostala področja so težje dosegljiva,kot npr. vodenje U21 ali NT.Tu imamo Koperboya-4x,5x vodenje U21,ElanaNM-5x vodil NT.....že samo,da si izbran za selektorja je veliko,ker ti to pove realno ceno tvojega BB znanja.Včasih je konkurenca majhna,drugič velika.....
Natrenirati igralce od začetka za NT in hkrati igrati v SKL in še osvajati naslove,pa je misija nemogoče.Ti niti nisi imel možnosti natrenirati NT igralca,morda bi lahko kupil na pol narejenega oz narejenega NT igralca,kot že si opisal.Ko smo ravno pri NT igralcih.Mislim,da sem edini,ki imam v posesti 3 NT igralce.Tu se gre bolj za statistični podatek.Neumann kupljen v zatonu kariere,Vukojanec nekje na sredini,Jerin pa bolj na začetku.Vukojanec je delo 3-eh menedžerjev....največ se je žrtvoval Icce,ker ga je treniral v SKL,vendar sem ga tudi jaz treniral na OI in pri meni bo imel najdaljši igralni staž.Kar se pa tiče Jerina,ga pa ne dam nikomur! Še pred nakupom,je bil treniran po mojih navodilih in čeprav je unikaten zaradi svojih visokih podaj,ki so plod Koperboxovih navodil si ga lastim 100%.On je moj "lipicanec"
Imam možnost,da se ponašam s tem,da sem imel največ NT igralcev,čeprav bi raje videl,da bi natreniral,največ NT igralcev
Moj cilj bo najvišja uvrstitev v BBL od vseh SLO klubov do sedaj,za to,pa bo potrebno osvajati naslove ali pokal v naslednjih 5-tih,6-tih sezonah.

From: copatar

This Post:
00
269708.118 in reply to 269708.113
Date: 8/4/2015 3:08:11 AM
Overall Posts Rated:
130130
Napačno si razumel in se zato ,tako,da ne bom komentiral tvojih izjav.Prav,če vse vidiš tako-črno-belo in ne da se mi razlagat,kako in kaj,ker je čas,da prenesem teorijo BB znanja v prakso:
.Da se postaviš ob bok tem mojstrom, boš moral pokazati še kje drugje, kot na forumih
ta izjava je bila namenjena meni in ne tebi,da ne boš kaj zameril S tem pa mislim,da sem ti tudi odgovoril na vprašanje

This Post:
00
269708.119 in reply to 269708.115
Date: 8/4/2015 5:05:56 AM
slonavy
III.1
Overall Posts Rated:
88
ja razočaran nad naborom kljub vlaganju in pregled igralcev ki sem jih imel vsi povecini A+/- s 5 do 4 žogicami za potencial in te stvari pa nič pametnega. ne bom več vlagal v nabor je boljše za 300 do 400K ki jih vložiš v nabor kupit igralca za malo več in ga strenirati.
Sedaj pa nova sezona in še gradnja dvorane 2 in 3 kategorije in glede na potek sezone videti ali ima smisel v nabavo igralcev ali pa tankat in ob istem izzidu kot letos se za naslednjo sezono okrepit. Ja copatar sreča da sem na minimalcu uspel se obdržati v SKL. Verjetno zaradi podcenjevanja in sprememba moje taktike.
Kar se pa tiče nakupov pa me je LUMPI nadbidal dobrega poljaka z nizko plačo. Kot sem že njemu povedal sem si dal znesek ki sem ga bil pripravljen plačat, ampak po poteku sem mu ga prepustil, ki sem videl da bo šel nad moj znesek. Kar mi je kasneje tudi portrdil, tako da sem prej končal da nisem potem njemu preveč dvignil ceno. Konec koncev je le pokalni prvak in bo potreboval dobre igralce in višek denarja, sploh če ima ambicije v BB.

This Post:
00
269708.121 in reply to 269708.120
Date: 8/4/2015 6:35:47 AM
Overall Posts Rated:
130130
Dobro,morda ni to realna cena,ampak cena v kateri te vidijo drugi glede na skupek -ligaški uspeh,lovrike in pisanju po forumu.V zadnji sezoni se je to samo potrdilo v smislu ocenjevanja glede na ligaški uspeh.To zagotovo ni realna ocena
Trening NT igralcev-ne vem koliko jih sploh še trenira,kaj drugega,kot vzdržlivost,proste mete in pripravljenost v SKL ,vsaj v zadnjih dveh sezonah.Poleg mene še ene par in upam staviti,da ti ne bodo osvojili SKL nasova.Bom žrtvoval kakšen trening na koncu sezone za pripravljenost,da ne izgubim stave

Advertisement