BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > NT 2.0

NT 2.0 (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Riko

This Post:
00
142146.111 in reply to 142146.110
Date: 7/8/2010 9:33:34 AM
Overall Posts Rated:
1414
Ne treba pomoć. Sredio sam ove od 21 i 20 i tu još moram samo vidijet koji je plan treninga tako da su mi samo mailovi i ostali :)). Biru sam poslao mail za 20-godišnjake pa bacite oko na ove od 21 i 20 pa ako ima koji prijedlog ...

Curki sam mislio ove sezone poraditi na šutu i eventualno dodavanju. Ako misliš da bi nešto drugo bilo potrebnije javi da promijenim. Mogu se prilagodit bez beda.

This Post:
00
142146.112 in reply to 142146.110
Date: 7/8/2010 11:09:07 AM
Overall Posts Rated:
13811381
Pa ove grupe su, bar za nas, znatno bolje

Last edited by LA-Kasie K. at 7/8/2010 11:09:22 AM

It is not so important how high can someone jump, more important is who is the last one standing
From: choda
This Post:
00
142146.113 in reply to 142146.112
Date: 7/12/2010 5:59:49 AM
Overall Posts Rated:
155155
Danas je pocetak turnira kojeg ja dozivljavam kao kvalifikacije za europsko prvenstvo...
Prva tekma nam je za zagrijavanje protiv ekipe Azerbajdzana, to bi trebala biti glatka pobjeda za pocetak.

Opcenito sam jako zadovoljan sa grupom u koju smo upali :)
Tesko je sad govoriti koje su nam sanse, jer iako sam zadovoljan sa skupinom, nema tu bas prevec laganih suparnika.
Osim ove prve, jedino jos ova utakmica protiv Islanda bi trebala spadati pod kategoriju lakih utakmica.

Vec sljedeci tjedan nam je utakmica protiv bjelorusa koji uopce nisu toliko bezopasni (pa cu i ovim putem upozoriti vlasnike reprezentativaca da samo pripaze ovaj tjedan na minute).
U taj isti kos sa bjelorusima bi stavija i gruzijce... isto jedna solidna ekipa koja bi se mogla usuditi nam pomrsiti racune.
Ako prodjemo te prve cetiri utakmice sa cetiri pobjede onda nam se vec otvaraju tu svakakve mogucnosti....
Tada bi usli u troboj sa Crnom Gorom i Nizozemcima...
Tu bi Nizozemci trebali biti u blagoj prednosti u tom troboju, ali cisto iz razloga sta imaju bolji raspored...
Sta se same jacine ekipa tice svo troje smo tu negdi, detalji ce tu odlucivati.

To bi bilo kao nekakvo sluzbeno priopcenje... ono sta ja uistinu ocekujem je borba sa portugalcima za prvo mjesto, te
demoliranje protivnika u svakom segmentu kosarkaske igre :)

Jos bi se samo tija zahvaliti svim menadjerima koji su treniraju nase reprezentativce, neznam dali ste primjetili da osim Mije Topica svi drugi igraci u repci su iz u vlasnistvu nasih menadjera :)
To gledam i kao ogroman uspjeh cijele nase zajednice, ali i svoj ogroman uspijeh, jer zagovaram takvu repku vec dugo vremena :)
Sad samo da bude malo srece, malo lucidnosti s moje strane i biti ce ovo jedna dobra sezona ;)
Svi igraci u repci su pod treningom i to pod onim koji ima najvise treba... znaci i sa te strane sve funkcionira savrseno :)

Tako ako i nekim slucajem dozivimo debakl na ovom prvenstvu, ostati ce nam utjeha da nam se repka ful dobro razvija i da cemo uskoro se opet moci nositi bez problema i sa najjacima ;)

P.S. Posebne zahvale birotu, marijohu i Jay Gee-u na ulozenom trudu prilikom sastavljanja rostera, jos neke tu stvari ne funkcioniraju oko NT skauta, ali s vremenom ce i to doci na svoje ;)

This Post:
00
142146.114 in reply to 142146.113
Date: 7/12/2010 1:43:59 PM
Overall Posts Rated:
13811381
Jos bi se samo tija zahvaliti svim menadjerima koji su treniraju nase reprezentativce, neznam dali ste primjetili da osim Mije Topica svi drugi igraci u repci su iz u vlasnistvu nasih menadjera

Viš, viš, da, prava stvar, nisam do sad skužio, i baš mi je sada nekako toplo oko srca
A vlasniku Topića možeš bez beda ponudit državljanstvo, ili bar azil

It is not so important how high can someone jump, more important is who is the last one standing
This Post:
00
142146.115 in reply to 142146.114
Date: 7/12/2010 5:45:25 PM
Overall Posts Rated:
141141
ili besplatno ljetovanje:)

vječna dilema, da li je bolje zabiti koš više ili primiti koš manje?
This Post:
00
142146.116 in reply to 142146.114
Date: 7/13/2010 4:06:49 AM
Overall Posts Rated:
155155
;)

(11165) Azərbaycan 96 - 135 Hrvatska

Ocekivana pobjeda... ali nemogu reci da sam zadovoljan kako smo usli na ovaj turnir.
Sa dvije stvari nisam zadovoljan...
Kao prvo odredjeni igraci nisu odigrali kako sam to od njih ocekivao, a kao drugo jednostavno smo trebali jace uletiti u ovaj turnir, sa jacim ocjenama cijele momcadi, s ciljem da ostavimo kod drugih momcadi osjecaj strahopostovanja.
Ovako za nekog outsidera izgledamo kao momcad koju se da pobjediti...
Ali prava istina je daleko od toga... mi smo ustvari naprosto nepobjedivi ;)
Ovu utakmicu smo odigrali na pola snage bez dva najiskusnija igraca, Petrosi je forma bila iznimno losa, a Topic je opet imao napadaj ludila i izletija iz igre nakon 17 min (nije mu to prvi put). Tako da tu rezerve jos ima ;)

Sad krece dio turnira u kojem ce jedna od najbitnijih stvari biti moja lucidnost... dio turnira gdje nemamo pravo na gresku.
Optimista jesam uoci sljedece dvije utakmice, ali jedan iznimno oprezni optimista :)

This Post:
00
142146.117 in reply to 142146.116
Date: 7/13/2010 7:47:47 AM
Overall Posts Rated:
13811381
Bravo na finom ulasku, lepo tablica sad izgleda
A Crna Gora maltene već ispala iz turnira, e, dal to nama paše ili će oni iz obijesti nas trgati, to je tek za vidjeti
Primjetio sam jednu sitnicu, makar mi se čini da je to poznata stvar, naime, individualna ocjena igrača je ovisna o visini enta u klubu u kojem igra, tako da je i to jedna stvar na koju, uz sve ostale, treba paziti

This Post:
00
142146.118 in reply to 142146.117
Date: 7/13/2010 8:02:49 AM
Overall Posts Rated:
155155
Primjetio sam jednu sitnicu, makar mi se čini da je to poznata stvar, naime, individualna ocjena igrača je ovisna o visini enta u klubu u kojem igra, tako da je i to jedna stvar na koju, uz sve ostale, treba paziti :(

meni to nije oupce poznata stvar... cak mislim da ta "cinjenica" uopce ne drzi vodu, bo :)
sad si samo unija pomutnju s tom "informacijom"...
izignorirati cu tu tvoju predpostavku ovaj put, sljedeci put ces biti kaznjen kaznom zbog toga sta izbacujes ovako javno informacije kojih izbornik nije svjestan... blatis me, da je to bija netko drugi, a ne ti vec bi sad zavrsija na golom otoku ;)

This Post:
00
142146.119 in reply to 142146.118
Date: 7/13/2010 8:47:52 AM
Overall Posts Rated:
13811381
meni to nije oupce poznata stvar... cak mislim da ta "cinjenica" uopce ne drzi vodu, bo

Dobro, možda u to treba podrobnije ući, ali čini mi se da je tak, vidjet ćemo...

Last edited by LA-Kasie K. at 7/13/2010 8:48:11 AM

This Post:
00
142146.120 in reply to 142146.117
Date: 7/13/2010 9:27:50 AM
Overall Posts Rated:
155155
A Crna Gora maltene već ispala iz turnira, e, dal to nama paše ili će oni iz obijesti nas trgati, to je tek za vidjeti :)

da, nisu bas crnogorci imali srece protiv islandjana... prakticki su vec ispali iz utrke za drugo misto, sad je samo pitanje oce li ici pomagati nama ili holandjanima, jer iako su ispali iz utrke, imati ce oni tu itekakav utjecaj na kraj same utrke.
ja sam ipak vjerovanja da ce oni ici krancati gubitnika utakmice izmedju nas i nizozemaca i ici na to trece mjesto.

samo daleko je jos to... ima vremena za takve kombinacije, za sad samo brijem na tu bjelorusiju :)
lagano ih seciram i nakon danasnjih ligaskih tekmi vec bi mogao biti dosta pametniji.
za sad izgledaju kao jedna iznimno neugodna ekipa... koje se uopce netrebamo bojati ;)

From: garge

This Post:
00
142146.121 in reply to 142146.120
Date: 7/14/2010 5:39:40 AM
Overall Posts Rated:
8484
pa choda pokušaj ti nešt dogovorit sam crnogorcima, pa jbg, išak su nam susjedi :)

Advertisement