Nu, ble nebukit tinginiai, viska sitoje temoje esu aprases ir paaiskines, atgal atsiversk ir pasiskaitykel to paties ka esu parases ir paaiskines klausi,viskas aprasyta kas kodel ir kaip. Italai visose picinosi ir turejo 12 entuziazmo, mes rizikavom su lenkais juos motsindami ir liko 4 entuziazmo, pralose lenkams pralosem visus sansus pakovot. Butume nukale lenkus, butume grupese galeje likt net 2 vietoje, norejau medaliu, todel motsinau lenkus. Buciau siekes tik 3 vietos, buciau susitares su lenkais ir picines, beje dauguma nusprendet kad reikia nesitarti, tai ir nesitariau...,tad ir atsisakiau sitos idejos. Su italais siand butume kovoje motsais del 3 vietos su siek tiek maziau entuziazmo. Bet kaip ir sakiau nusprendziau kad pries lenkus mots vs normal bus lengviau kovot, nei pries italus mots pries mots. Turejau daug optimizmo kai cekus iveike buvom su normal pries pic, o cekai buvo lenkus iveike, tai tikejau kad galim lenkus numotsint. Deja, ekipa nesugebejusi motsu iveikti lenku, neverta kito etapo...Lauksim kito sezono, meginsiu iskovoti kad cempionatas vyktu Lietuvoje. o su 4 entuziazmo nepakovosi pries maximum entuziazmo.
Lose nevien mano, lose beveik vien jauniai neverti siuo metu rinktines. Velgi pasiskaityk NT tema atgal, skelbiau kas norit ir jusu paimsiu zaideja palost, del patirties. Paemiau daug jaunimo, kurie tik paprase. Kas neprase kelis irgi paemiau, o kiti patys kalti kad neprase. Nei cia naudos kazkokios gausiu nuo 27 k algos gal 2 k max prekiu pelnas pakils, gal ir tiek nebus. Aisku dejau be keitimu tik del patirties, jei jau nekovojam, tai ir duodu lost tie kas norejo kad ju zaidejams duociau.
Tiesa Afi zaidejo nepaemiau nors rase i pm, nes kazkoki seni 27 metu komandos lyderi norejo kad paimciau. Rasiau ir reikalavimus, realus turi buti kandidatas i NT ir minimum MVP potencialo. Tada gal paimsiu ir jusu zaideja pazaisti. Gal kada remeja koki nusipirksit ir matysit bent istorijoje kad ir draugiskose suloses bus :)) patirtis kaip suprantu neblogai kyla nuo nt varzybu, bet draugiskos jau netures praktiskai jokios naudos. Reikes rimciau pasidometi, kiek NT draugiskos duoda tos patirties, jei neduoda beveik nieko, reiks senelius paimti vel ir pamegint ivairias taktikas ar pan. :)
Jei dar turesi klausimu klausk, bet siulau pirma pasiskaityti NT tema, nes joje kiekvienas zingsnis buna paaiskintas.