BuzzerBeater Forums

BB Crna Gora > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
148735.11 in reply to 148735.10
Date: 7/3/2010 9:12:45 AM
Overall Posts Rated:
55
Pitanje za sve kandidate:Kakve ambicije bi imali sa trenutnim timom na takmicenju koje nam predstoji i koji rezultat bi nam obecali.Naravno neku grubu procjenu jer se ne moze puno reci bez skilova igraca? I da li neko od kandidata ima u planu formiranje nekog strucnog staba i ko bi bio u njemu?

This Post:
00
148735.12 in reply to 148735.11
Date: 7/3/2010 9:41:39 AM
Overall Posts Rated:
182182
I do not want to say too much, but I really think CG has a great squad of players at the moment, also special ones like Lekovic who is a favorite player for me.
Adding a little bit of surprise tactics and communication with the other coach to get him to do mistakes could make nice success for CG...

I have been part of the Finland staff for the 2 last seasons, I can get very good assistants from there, and also from Serbia or Crna Gora I know. But I have not yet formed any staff before the possible job is sure.:)

Ne želim da kažem previše, ali Ja stvarno mislim da CG ima veliki tim igrača u ovom trenutku, kao i speciJalnih li Leković, koJi Je omiljeni igrač za mene.
Dodavanje malo iznenađenje taktika i komunikaciJu sa drugim trenerom da ga ne bi mogao napraviti greške lep uspeh za CG ...

Ja sam bio deo reprezentaciJe Finske, plus u21 osoblje za 2 poslednje sezone, Ja mogu dobiti veoma dobre asistente od tamo, kao i iz SrbiJa i Crna Gora, znam. Ali, Još nisam formirao bilo osoblje pre nego što Je moguće za posao Je siguran.)

!zazhigai!
This Post:
00
148735.13 in reply to 148735.12
Date: 7/3/2010 5:41:43 PM
Overall Posts Rated:
5151
Ti ni ne ucestvujes u izborima tako da....

Isto tako i frks je napisao govor i trazio od svojih da ga podrze ali nije podnio kandidaturu...

This Post:
00
148735.14 in reply to 148735.13
Date: 7/3/2010 7:27:51 PM
Overall Posts Rated:
182182
I guess I had no votes then for the second round? Ok thanks anyway.
I would now had said that I believe the group CG is in, looks very managable. It would have been a pleasure. What I also would find important is the co-operation between the national team and U21, for the long term. Good luck.

Mislim da sam tada imao glasova u drugom krugu? Ok hvala svejedno.
Sada bih rekao da verujem da je u grupi CG, izgleda vrlo rukovanje. Bilo bi zadovoljstvo. Ono što sam takođe će naći važno je saradnja između nacionalnog tima i U21, za dugoročno. Želim Vam najbolje.

!zazhigai!
From: boban

This Post:
00
148735.15 in reply to 148735.11
Date: 7/3/2010 8:36:07 PM
Overall Posts Rated:
11
Izašle su grupe za predstojeće kvalifikacije, sad mogu i konkretno da ti odgovorim...

1 France
2 Schweiz
3 Hrvatska
4 Crna Gora
5 Sakartvelo
6 Byelarus
7 Azərbaycan
8 Ísland

Ovaj put smo dobili mnogo, mnogo bolju grupu nego prošli put. Takođe, na ruku nam ide i raspored mečeva, pošto prvo igramo sa slabijim ekipama... Ako ćemo realno, trebalo bi da se borimo sa Hrvatima za treće mesto u grupi. Francuska (5. na svetu) i Švajcarska (12), su ipak još uvek prevelik zalogaj za nas. Naravno, ne treba unapred odustajati, nada umire poslednja i iznenađenja su uvek moguća...

Do sad sam uglavnom sarađivao samo sa Dačom i voleo bih (naravno, ako ostanem selektor) da se još ljudi uključi u spremanje taktike za mečeve.