BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > [REP] - Tekme

[REP] - Tekme

Set priority
Show messages by
From: matjaz 70

To: olib
This Post:
00
31970.106 in reply to 31970.105
Date: 10/13/2009 3:16:37 AM
Overall Posts Rated:
22
se strinjam z tabo ,res je problem da se premalo dela na domačih igralcih,ampak pri reprezentanci ne gre drugače kot da težimo z takim treningi,predvsem se posvečamo nižjim ligam ,ker tam je lažje lastnikom da se posvečajo takim igralcem,ker je najlažje začeti nekom z treningi ,če je dobil dobrega igralca iz drafta..
težko je dobiti dobrega igralca iz drafta in vsak ima svoj trening že znan v naprej,je pa res da bomo tudi mi v višjih ligah morali več narediti na tem,sam mislim v naslednji sezoni probati kupiti kakšnega 18 letnega OI ampak jih je zelo malo naprodaj zato se potem kupujejo tujci ,žal..
mogoče smo malce zoprni z takim načinom treninga ,pač pri reprezentanci ne bo šlo drugače,ampak vseeno se mi zdi smiselno da se trenira eno pozicijo ,ker s tem dobi tudi tvoja ekipa dobrega igralca,je pa nujno da treniraš vsaj 2 igralca,sam treniram 3 igralce na polno in brez problema igram v 1 ligi ,je pa res ,da ne moraš vedno trenirati tako,predvsem tiste tekme ,ki so pomembne za tvojo ekipo ,pač moraš odigrati z tvojimi najboljšimi,zato takrat treniraj 2 pozicije...
mislim pa da smo to sezono veliko naredili na tem da se izboljša kakovost,predvsem od lastnikov pa je odvisno kako bodo trenirali svoje igralce.

This Post:
00
31970.107 in reply to 31970.106
Date: 10/13/2009 3:33:13 AM
Overall Posts Rated:
22
dodal bi še to da imajo nekateri dobro trenirajo svoje igralce samo problem je v tem da se potem preveč posvečajo samo enem igralcu,treba pa je skupaj trenirati še kakšnega igralca ,da ne izgubljate minut ....

From: olib

This Post:
00
31970.108 in reply to 31970.106
Date: 10/13/2009 3:33:32 AM
Overall Posts Rated:
22
ja saj vem kako je težko dobit kvali. igralca, pol ima pa še ceno tako da te mine do vsega.Glede treninga pa ja kak pač je,bi pa bilo mogoče za rasmislit glede osebja v ekpah .Mogoče bi se dalo kako nardit da bi lahko imal več trenerjev v eni akipi,z tem pa posledično tudi bolj kakov. trening celotne ekipe ,ne vem samo ideja če je izvedljivo pa naj povedo drugi.Ker ti imaš tudi pomočnike v rep. ki ti pomagajo .ok naj še drugi povejo svoje mnenje lp olib

From: matjaz 70

To: olib
This Post:
00
31970.109 in reply to 31970.108
Date: 10/13/2009 4:00:00 AM
Overall Posts Rated:
22
nekaj trenerjev se nas trudi pri tem in kdor misli kakor koli pomagat je dobrodošel,to generacijo smo kar dobro pregledali tako da vemo kateri so dobri,kako bodo pa trenirani pa bomo vidli čez 2-3 sezone..
bistvo mlad. rep. je treniranje mladih za člansko ekipo,ker bistveni so članski uspehi zato je moja naloga da čim bolje treniramo te igralce,je pa res da več ljudi več ve,zato bom vesel da te naloge prevzame še kdo drug.
moram priznati da vas ni veliko ,ki bi pomagali pri nasvetih zato,dajte pomagajte pri teh nalogah,malce več kolegialnosti ne bi škodilo.

From: olib

This Post:
00
31970.110 in reply to 31970.109
Date: 10/13/2009 4:37:01 AM
Overall Posts Rated:
22
se strinjam z tabo glede kolegialnosti ampak niso vsi pripravljeni poslušat mnenje drugih, tu mislim na debato ki se je odvijala na nitki, pol so se pa pošiljali v ..... pa nehali brat pošto pa saj veš kako je bilo .100 ludi 100 čudi, pol ko pa repr. izgubi tekmo ja pa trener tisti ki mora zagovarjat igralce,zato mislim da bi morali vsi ne samo tisti ki smo v nižjih ligah ,tudi tisti ki so v samem vrhu slo .lige, igrat tole strestno treniranje in igranje lige in prvanstva predvsem z SLOVENSKIM KADROM ,ker semo tako bomo dvignili kvaliteto na nivo ekipe ki nas je tako rasveseljevala na zadnjem prvanstvu na Poljskem.ajde lp

This Post:
00
31970.111 in reply to 31970.102
Date: 10/13/2009 12:45:50 PM
KK Matematiki
III.4
Overall Posts Rated:
2424
Se strinjam da nas je na drugi tekmi sreča pustla na cedilu...
glede tega da se je nasprotnik zmotil s taktiko obrambe pa se ne strinjam, ker po mojem je obramba 3-2 boljša kot pa 2-3, še posebaj tedaj ko je nasprotnik slabši na zunanjih položajih (vem da je to v nasprotju s dozdajšnjimi trditvami).
Samo poglejmo: če je nasprotnik slabši na zunanjih položajih in ti igraš obrambo 3-2 ali pa celo 1-3-1 potem bo imel nasprotnik veliko izgubljenih žog in tudi manj žog bo prišlo pod koš, zraven tega bosta igralca pod košem dala kakih 10 pik več kot je normalno, samo bodo pa zunanji dali tudi veliko manj in tu vidim prednost te obrambe. To gre po načelu "stisni tam kje je neše šibkejši in ga onemogočiš, boljši bo tak naredil svoje".
No to je moje mnenje...

Glede treniranja zunanjih igralcev, pa mislim da bi morali jedro reprezentance trenirati 1. in 2.ligaši, ker imajo dovolj denarja da tudi kupijo kakega dobrega ali dva treniranca, čeprav bi dali za njega nekaj denarja več kot pa za tujega treniranca...saj če prodajo igralce ki trenutno igrajo na tisti poziciji katero bi potem trenirali, bi za ta denar dobili dobre trenirance...seveda da bi bili potem na tej poziciji šibkejši, samo že po eni sezoni treningov bi igralec napredoval v solidnega igralca... jaz sem tudi vse 3 slovenske trenirance kupil (seveda ne za malo dnara)...
Tak da vsi ki spodbujate druge k treningom oz.naj jih trenirajo v nižjih ligah, potem prvo storite nekaj sami za to in jih začnite trenirat...
Lp

This Post:
00
31970.112 in reply to 31970.111
Date: 10/13/2009 12:55:38 PM
Overall Posts Rated:
00
To kar si navedel zgoraj..tvoje obrambno razmišljanje..Tudi jaz imam natanko enako mnenje kot ti,in zaenkrat me to ni pustilo na cedilu;)..Drugače pa mislim,da ima naša SLO rep še svetlo prihodnost,sam verjamem,da smo se iz teh negativnih tekem in porazov naučili kaj novega in uporabnega kar se bo dalo uporabiti v prihodnjih ne le tekmah temveč tudi na naslednjih tekmovanjih..LP

This Post:
00
31970.113 in reply to 31970.111
Date: 10/13/2009 1:25:11 PM
Overall Posts Rated:
22
malce bi še podabatiral glede taktikt ,na prvi tekmi je naš nasprotnik igral igro pod koš ,sam sem dal našo obrambo 3-2 ,kar je po moje narobe ,bolje bi bila cona 2-3 da ojačamo notranjo obrambo ,ker so igrali pod koš in smo prejeli veliko točk C in KC...
na drugi tekmi je nasprorotnik igral gibanje to pomeni da bo veliko metov zunanjih igralcev in jih je tudi bilo,mi smo igrali cono 3-2 kar ni slabo ,verjetno bo bilo bolje cona 1-3-1 da še ojačamo zun,obrambo,sami smo igrali igro pod koš on pa je nastavil cono 3-2 ,kar je po moje dobro za našo igro,ampak to naši C niso najbolje izkoristili..
vseeno mislim da veliko vpliva na te rezultate tudi potek napada,tukaj pa smo tudi zelo slabi ,pa še forma nekaterih najboljših ni najboljša..
dajte še drugi svoja mnenja glede tega

This Post:
00
31970.114 in reply to 31970.113
Date: 10/13/2009 1:57:01 PM
Overall Posts Rated:
2626
Mislim da nas je tudi sreča malo pustila na cedilu... takiktika je bila namreč dobro nastavljena. mogoče je res problem v tem, da imamo igralce, v reprezentanci, ki so solidni, vendar niso dovolj pravilno razviti za svoje pozicije, predvsem manjkajo KC, kakšno K in OI. mislim, da smo z letošnjo sezono začeli dobro delati z mladimi, saj program od Matjaža dobro poteka in imam seznam par trenerjev ki v tem trenutku razvijajo mlade OI. za druge pozicije pa skrbijo drugi. če ne letos upam da nam bo šlo v prihodnje bolje!!

From: Eli

This Post:
00
31970.115 in reply to 31970.114
Date: 10/13/2009 2:58:24 PM
New York Titans
II.1
Overall Posts Rated:
7272
Enostavno ne smemo biti preveč razočarani nad porazi reprezentance v tej sezoni, kajti pravi rezultati zdajšnega truda in dela se bodo pokazali šele čez 2 do 3 sezone.
Dodal pa bi še da selektorja lahko dodata kriterije za sprejem v reprezentanco, tako da se pri vsakemu igralcu pokaže ali dosega minimalne standarde za sprejem v repko, seveda, bi to še bolj motiviralo vse, ki trenirajo za repko, no saj mene je ko sem to videl.

LP

From: braco

To: Eli
This Post:
00
31970.116 in reply to 31970.115
Date: 10/14/2009 9:14:48 AM
Overall Posts Rated:
3434
končno nekaj več časa da sm prečekiral ta naš forum..

zelo bi pohvaliu odziv slo skupnosti, očitno resnično napredujemo saj se več piše in več se pomaga...

sreča nas je zapustila, sam kakor je rekel Eli se bo naš trud pokazal čez 2-3sezoni...

rad bi dodau da je velik problem tudi članske repke pripravljenost, saj je veliko odličnih igralcev pod veliko minutažo in niso tako dobri na tekmah kakor bi sicer bili, moje mnenje je da pripravljenost reprezentanta ne sme pasti pod dober in se to da obdržavat saj imam tudi sam reprezentanta..
velik problem so predvsem krilaši in KCji, vendar se na tem dela, osebno sam treniram Jasminu Smerduju zunanje skille in tako ga postavljam na zunanje položaje na tekmah, dejansko je pa moj edini res odličen igralec tako da tisti ki reče da se tega neda se močno moti...

tolažilni turnir kar dobro poteka, 2zmagi 2poraza, menim da se bomo uvrstili v naslednji krog kljub temu da smo dobili kar močne nasprotniki v skupinskem delu...

lp, braco

Advertisement