Menago z 2-3 sezonowym stażem może dałby się nabrać. Ja w tej grze siedzę, bagatela, 17 sezon.
Za 1,5 mln $ mogę mieć: - wieloletnią gwiazdę/supergwiazdę z ss10=100, a jak dobrze poczekasz to i ss10=110, której kończy się potencjał, ale ma 22-lata i jest gotowy już do bycia prawie kompletnym zawodnikiem.
Poza tym jeśli już się uparłem na HoF to mogę mieć:
- jego
(35489911)- jego
(32522442)- jego
(33812763)- czy jego
(33591438)Dobrze rozumiem, że za 1,5 mln $ oferujesz zawodnika, który:
- wyszedł już z najlepszego wieku treningowego,
- nie ma najmniejszych szans na występy w NT ponieważ nie ma wytrenowanych odwróconych skillsów,
- nigdy nie zrealizuje swojego potencjału, więc w połączeniu z tym wiekiem i umiejętnościami nie płaci się w głównej mierze za potencjał i to skillsy muszą nabijać cenę
- ma ss10=72, ss6=53 - przepraszam, ale biorąc przykład Teklińskiego z brzegu (wtedy 19-lat) miał ss10=69 i ss6=48 i lepiej rozłożone skillsy do dalszego treningu
Możesz go sobie wystawiać za 1,5 mln $. Wisi mi to. Ale nie wjeżdżaj na innych, że wystawiają graczy powyżej ich wartości rynkowej skoro sam robisz dokładnie to samo na większą skalę, bo to się nazywa obłuda/dwulicowość/hipokryzja. Wybierz sobie z którym słowem określającym ciebie najlepiej się czujesz. Nie pozdrawiam.